2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
اندومتریوز از کجا میفهمن.توکل بخدا من براشمام اعصابم خورد شد

من عمل کردم و فهمیدم اندو دارم.

فدات عزیزم. ان شاءالله برا شما بهترین و اون چیزی که میخای پیش بیاد.

من ۱دختر دارم که با آی وی اف باردار شدم. ولی انقدر تو این راه اینجوری خسته و ناامید میشم که گاهی میگم قید بچه دوم رو بزنم اصلا

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
والا دو سه تا دکتر به من گفتن کیفیت تخمک رو پایین میاره.

برای من قبل از عمل تخمک کشی کردن ۱۶تا تخمک داشتم که ۱۴تاش جنین شد

که ۸تا بلاست آ داشتم

۶تا دیگه هم گفته قابلیت بلاست شدن داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پارسال یه کیست ۴سانتی داشتم  با لاپاراسکوپی برداشتن نصف تخمدان رو.باعث چسبندگی لوله و کف لگ ...

کدوم دکتر براتون انجام داد؟

چقدر هزینه شد؟

من با دکتر عسگری تهران ویزیت شدم، اون گفت من برات انجام میدم و روح الامین هم کارش خوبه.

نوبت دکتر مهدوی هم تو ابن سینا گرفتم، ولی چون قرار شد قبلش آی وی اف کنم، دیگه اون نوبت رو نرفتم.

من همش ترسم از اینه دکتر از پسش برنیاد و شکمم رو باز کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
برای من قبل از عمل تخمک کشی کردن ۱۶تا تخمک داشتم که ۱۴تاش جنین شد که ۸تا بلاست آ داشتم ۶تا دیگه هم ...

چقدر خوب عزیزم. الحمدلله.

همون ابن سینا انجام دادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماشا اله آفرین بابا جنین شناس خوبی داشتین یعنی؟چیکار کردی انقد خوب شده

اول که خدا

خودمم باورم نمیشد.چون وقتی میرفتم تعداد فولی ها رو که میگفت ۷تا بیشتر نمیشد.

ولی من چون چندسال اقدام بودم خیلی خودمو تقویت میکردم و کلا سبک زندگیمون سالم خوری.فست فود اگر زودبه زود بخوریم ماهی یه بار.روغنمون هم چندین سال دنبه و گاوی بود

ساعت خوابمون خوبه.تا نصف شب بیدار و فردا تاظهر خواب نیستیم.

کدوم دکتر براتون انجام داد؟ چقدر هزینه شد؟ من با دکتر عسگری تهران ویزیت شدم، اون گفت من برات انجام ...

ابن سینا بهترین مرکز برای اتدومتریوز هست. دکتر مهدوی رو تعریفش رو شنیدم

برای من محمد زاده انجام داد که تو کلینیک ناباروزی هست و بیمار خودش هستم

شما اونجا باید بری کلینیک اندومتریوز که محمد زاده شاملشون نیست.

من کلینیک اندومتریوز تحت نظر شادجو بودم.کارگر هم میگن خوبه

اصلا نترس.با اوضاع خیای بد میان و خوب عمل میشن.یه بنده خدا به روده هاش زده بود ولی با لاپاراسکوپی عملش کردن.  از همه ی شهرها میان

من پارسال یه کیست ۴سانتی داشتم  با لاپاراسکوپی برداشتن نصف تخمدان رو.باعث چسبندگی لوله و کف لگ ...

سلام عزیزم منم اوایل کارام کیستم ۴ سانت بود و دکتر شادجو گفتن نیاز به عمل اصلا نیست بهمن هم باز رفتم‌پیشش گفت نیاز به عمل نیست چرا مال شما رو عمل کردن؟ چون چسبندگیاتون زیاد بود؟ 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ابن سینا بهترین مرکز برای اتدومتریوز هست. دکتر مهدوی رو تعریفش رو شنیدم برای من محمد زاده انجام داد ...

چقدر هزینه اش شد؟ دکتر تا دکتر فرق میکنه هزینه اش؟

دکتر عسگری هم که من رفتم مطبش گفت ابن سینا هم عمل میکنه.

خیلی بده که بلاتکلیف بمونه آدم و ندونه چکار کنه😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما که بارداری میشه یه مقدار درمورد تغذیه و استراحت زمان انتقال بگید که به چه صورت بود من از فردا ا ...

عریزم من تغذیه خاصی نداشتم حتی نشاسته هم به خاطر یبوست نخوردم فقط به خریدم گذاشتم پخت هر روز هفته اول انتقال خوردم میگفتن برا لانه گزینی خوبه غذا هم معمولی بیشتر سوپ و اش خوردم چون من زیاد یبوست میشم مرغ ابپز زیاد خوردم با سیب زمینی سبزی همراه غذا سالاد با روغن زیتون آب زیاد میخوردم هر نیم ساعت ی لیوان آب گرم دکترم گفته بود بخورم حموم تا 5 روز نرفتم سه روز اول خیلی استراحت بودم بعدش در حد گرم کردن غذا و دوتا ظرف شستن تو خونه قدم میزدم آروم انشالا که همتون نتیجه دلخواهتان بگیرین برا منم دعا کنین چهارشنبه سونو دارم برا ضربان قلب نی نی ها