2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044443 بازدید | 684389 پست
من هم همسرم واریکوسل شدید داشت گرید ۳ عمل کرد ،۳ ماه بعد از عملش آزمایش اسپرم  داد متاسفانه بدت ...

همسر منم واریکوسل گرید ۳ داشت عمل کرد سه ماه بعداز عمل ازمایشش خوب شده بود ۶ ماه بعدش یکم افت کرده بود یکسال بعد مرفو شد یک همه چیش داغون شد کلا. دکترشم گفت عمل مثل چاقوی دوسر لبه هستش.

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم انشالله کلی تخمکو جنین تپل مپل بشه برات النوا میزنی بعد امپول نداری وقتی روز ۵ میری بازم ...

خیلی ممنون عزیز دل، خداکنه برای منم نتیجه خوب بده چون دکترم گفت آخرین باره برام انجام میده و اگه نشد باید برم سراغ تخمک اهدایی.

دوستان برام دعا کنین کارام خوب پیش بره، هرچی میخوام امیدوارم باشم همش نگرانی و استرس میاد سراغم که اگه ایندفعه هم خوب پیش نره چی😞

با این حال امیدوارم خدا دیگه لطفشو شامل حالم بکنه واقعا کم آوردم.

سلامت باشی عزیزم🌹 سفیده تخم مرغ آبپز با دوغ خوردم همسرم هم سوپ درست کرده برام اونم خوبه میخورم ،مر ...

فدات گلم ، خوب کاری میکنین. هر روز رژیمتو داشته باش انشالله که هایپر نمیشی و همه کارات خوب پیش میره و کلی جنین تپل مپل برات تشکیل میشه

من پارسال گرفتم دو تومن شد بیمه ماهم تامین اجتماعی میشه توضیح بدید اگه زحمتی نیست که چجوری از بیمه گ ...

هانی جون دکترم دارو رو که نوشت خودشم داروخونه رو معرفی کرد، من رفتم داروخانه بهم گفتش اگر آزاد بخوام 8میلیون میشه و اگر بیمه تاییدکنه 800تومن. خود داروخونه آدرس جایی که تامین اجتماعی تایید میکنه رو بهم داد ، با کل پرونده ام رفتم اونجا، هم پرونده رو میبینن و هم نسخه پزشک رو و بعد ی برگه تایید از تامین اجتماعی بهم دادن بردم داروخونه و دارو رو تحویل گرفتم. 

سلام بچه ها ممکنه با وجود خوردن استرادیول پریود شد؟ من از روز ۲۰ پریود روزی دو تا استرادیول میخورم ف ...

منم ماه قبل که شروع کردم دکترم گفت 10روز بخور، فکر میکردم بعد 10روزپریود میشم و عقب میندازه ولی  بعد 5روز دقیقا موعد پریودم ،پریود شدم با اینکه طبق دستور دکترم باید میخوردم هنوز، این ماهم 20پریودم شروع کردم و دقیقا سر ده روز موعد پریودیم پریود شدم. فکر میکنم استردیول روی پریودی تاثیری نداره، حداقل برای من که اینطوری بود، البته دکترم گفت برای یکدست کردن فولیکول بهت میدم نه تنظیم پریودی.

مرسی از نظرت مهربون💖بنظرتون با توجه به آمپول هایی که گفتم مثلا گونال و سینال و هاش ام جی آمپول دیگه ...

عزیزم بنظرم سنت بالا نیست که بگی زمان نداری، الان اینطور که مشخصه آمپول النوا رو دکترها دارن بیشتر نسخه میکنن ، برای این سیکل منم النوا دادن.

بعد گلم شما یزد دارین انجام میدین؟ من اصفهانم، امروز توی مرکز خانما میگفتن یزد خیلی پیشرفته تره و نتایج خیلی خوبی میده میگفتن قطب ای وی اف شده ، من قبلا چیزی در این مورد نشنیده بودم

منم ماه قبل که شروع کردم دکترم گفت 10روز بخور، فکر میکردم بعد 10روزپریود میشم و عقب میندازه ولی  ...

ممنون جواب دادی گلم. ببخشید متوجه نشدم قبل تموم شدن استرادیولت پریود شدی یا نه سر موعدت؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
این رو هم باید در نظر بگیریم هر فرد ناباروری فقط خودش رو میبینه درصورتی که تیم ناباروری هر مرکزی صده ...

عزیزم شما که توی این زمینه مشغول هستین اطلاع دارین که چرا میگن تخمک اهدایی حتما باید از خانم مطلقه یا بیوه باشه؟ یا از دوستان کسی اطلاع داره؟تا اونجایی که اطلاع دارم میگن بخاطر بحث شرعی بودنش هست ولی خوب اگه اشتباه نکنم تا یکسال پیش این مباحث اصلا نبود و مراکز دولتی هم خیلی راحت انجام میدادن ولی الان فقط توی مراکز خصوصی انجام میشه.

این موضوع تخمک اهدایی از زن بیوه یا مطلقه خیلی منو اذیت میکنه ، البته اصلا و ابدا قصد توهین و جسارت به هیچکسی رو ندارم ولی خوب این ی مورد خیلی خیلی مهمیه که باید به انتخاب خودم باشه که مثلا تخمک از خانواده خودم مثل خواهر یا فامیل نزدیکم بگیرم  نه اینکه از فردی که تحت اجبار و بخاطر کسب درآمد حالا به هر دلیلی بازم میگم قصد توهین به هیچکسی رو ندارم باشه بلکه از اسمش مشخصه اهدایی باشه.

من واقعا نمیتونم با این قضیه کنار بیام خیلی هضمش برام سخته، تورو خدا دوستان برام دعا کنین کارم به تخمک اهدایی نکشه.💓🙏

سلام عزیزم واقعا ممنونم گلم ، خداروشکر دفع شد . اره درست میگی چون من میدونستم و منتظر بودم خیلی از ل ...

اخی عزیزم خوب خداروشکر ، خیلی مواظب خودت باش و خودتو تقویت کن امیدوارم هرچه زودتر نتیجه های خیلی خوبی بگیری

من خودم باز بخاطر داروها و سختی تخمک کشی ها به اهدایی هرچند سخت اما قانع شدم ولی شوهرم اصلا کنار نمی ...

دکتر به ماهم پیشنهاد اهدایی دادن ولی حالا ما برعکسه منم دقیقا حرف همسر شما رو میزنم، نمیدونم به قول همسرم شاید زیادی حساسم ولی خوب چیکار کنم دلم میخواد از ژنتیک خودم یا حداقل خانواده خودم باشه که ظاهرا نمیشه.

مرکز مام رفتم گفتن که ما از آزمایش شوهرت میتونیم خوب هاش رو جدا کنیم تخمک رو اهدایی بگیر منم د ...

شما چند سالتونه؟ به نظرم زود نامید نشید و یه بار دیگه با تخمک خودتون اقدام کنید. شما تخمدانتون به آمپولها خوب جواب میده و این نشونه خوبیه. دلیل اینکه جنینهای بلاست کم یا با گرید پایین هست میتونه مربوط به روش آزمایشگاهی که انجام میشه باشه.