هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 629 عنوان سیاهی زانو و آرنج 31 بازدید | 4 پست چیکار کنم انصافا هرکاری میکنم نمیرهراهکار بدین لطفا خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️ امروز | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftemo عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2277 لامصب مثل چربی شکم وفاداره نمیره که نمیره دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
هدف_تلاش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 629 لامصب مثل چربی شکم وفاداره نمیره که نمیره اره اصلا خیلی اذیتمراهکار طبیعی؟یا چیزی مثل لیزر هست که بشه بره؟ خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃 (این اکانت دست سه نفره) من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
ftemo عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 2277 اره اصلا خیلی اذیتمراهکار طبیعی؟یا چیزی مثل لیزر هست که بشه بره؟ نمیخوام نامیدت کنم ولی ۶ساله دارم همه کاری میکنم بدتر شده که بهتر نشده دعام کنین خدا به دعای شما گوش میده
لاله_ابی۲۷ عضویت: 1402/10/09 تعداد پست: 2239 ارثیه. فکر نکنم از بین بره منم همینجورمحالا چه مشکلی باهاش داری حساس نشواسکراب میگن خوبه