2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
ممنون جواب دادی گلم. ببخشید متوجه نشدم قبل تموم شدن استرادیولت پریود شدی یا نه سر موعدت؟

من روز 25 پریودی شروع کردم و 5روز بعدش هم سرموعد پریود شدم. گفتم که فکر میکردم مثل پروژسترون باعث عقب افتادن پریودم میشه ، ولی برای من این نتیجه رو نداشت

اخه من 6بارانتقال دادم خیلیم باعلامت بوده ومنفی شدم ،الانم شنبه انتقال دادم دیگه دنباال علایم نمیگرد ...

ان شااله اینبار به سلامتی نتیجه مثبت میگیری. خدا بهت توی این راه  توان بده، شرایط شما هم سخته واقعا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هانی جون دکترم دارو رو که نوشت خودشم داروخونه رو معرفی کرد، من رفتم داروخانه بهم گفتش اگر آزاد بخوام ...

ممنون عزیزم داروخانه کجا بود ؟

بعد شما میگی پرونده یعنی پرونده پزشکیتو رفتی از مرکزتون گرفتی اخه من مطب میخوام برم مرکز نیست نمی دونم این پرونده چی باید باشه که نشون بدم .

البته همون داروخانه رم اگه شماره تلفن ازش داشته باشی خیلی خوب میشه که از خودشون دقیق سوال کنم 

خیر ببینی تو این گرونی واقعا این جور بشه خیلی خوب میشه

ان شااله اینبار به سلامتی نتیجه مثبت میگیری. خدا بهت توی این راه  توان بده، شرایط شما هم سخته و ...

فدات خواهر،انشالله گفت شماباشه لطف خدا،واقعاجسمی وروحی ومالی دیگه فرسوده ام،التماس دعا🙏😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من روز 25 پریودی شروع کردم و 5روز بعدش هم سرموعد پریود شدم. گفتم که فکر میکردم مثل پروژسترون باعث عق ...

عه چه جالب . منم همین تصورو داشتم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم داروخانه کجا بود ؟ بعد شما میگی پرونده یعنی پرونده پزشکیتو رفتی از مرکزتون گرفتی اخه من ...

منم سیکل قبلی پانکچر داروهام گف ازادش ۴ تومنه و تایید بگیری ۱ تومن‌میشه ولی برا ما پرونده خاصی نخواست داروخونه گف باید کجا بریم داروهارو هم رویه نسخه با کد ملیم نوشت ماما فقط اونو برای تایید بردیم. حالا اونجا بپرسی خودشون توضیح میدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پرگووریس و النوا اینا چطور هستن نسبت به گونال بهترن ؟

من اینارو استفاده نکردم عزیزم ،خودم‌سینال و hmg استفاده‌کردم‌که بدنم به هیچ‌کدوم جواب نداده 

ولی برای اونایی که بدنشون به داروی ایرانی جواب نداده خارجی بهتره البته اگه اصلش الان پیدا بشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اتفاقا خوردن شون هم خیلی هزینه سازه مثلا آووابوست که میگرفتم رو قوطی زده روزی ۴تا که من دوتا میخوردم ...

من خودمم برای مکمل خیلی زیاد خرج کردم چون هم برای همسرم‌بود هم‌ خودم ، منم به مدت هفت ماه همه اینایی که گفتی رو خورم ولی روی من اثر نداشت حالا بعضیا فقط اوابوست‌میخورن اونم به مدت یه ماه میگن زیرو رو شدیم شابد بدن با بدن فرق داره

میشه بپرسم شما تو چه مرحله هستید و مشکل چیه و چندبار انجام دادین؟

من ذخیره ام پایینه ، همسرمم نسبتا ضعیفه 

دوبار پانکچر شدم اما فولیکولام ‌پوچ‌ بودن ،برای بار سوم میخوام‌پانکچر شم 

اخه من 6بارانتقال دادم خیلیم باعلامت بوده ومنفی شدم ،الانم شنبه انتقال دادم دیگه دنباال علایم نمیگرد ...

بغضم گرفت واقعا همینطوره🥺فقط خودمونیم که همدیگر رو درک میکنیم و نهایت شریک زندگی مون،بقیه که فقط دل میسوزونن،پس میشه گفت همزمان باهم انتقال دادیم انشالله خوش خبری باشه🙏🏼😍من روز دوشنبه فقط یک بار از تو خود نافم تا واژه یک بار یه تیر بزرگ کشید و تموم شد تا الان خبری نیست،علائم ها رو که میخوندم نوشته بودن اطراف ناف مثل نبض میزنه که اصلا اینو به هیچ وجه ندارم 👌

هانی جون دکترم دارو رو که نوشت خودشم داروخونه رو معرفی کرد، من رفتم داروخانه بهم گفتش اگر آزاد بخوام ...

شما دیدین که بقیه النوا بزنن خوب باشه؟منظورم نسبت به بقیه امپولاست چی شد که ایندفعه این دارو رو داد اخه باید آمپولا یه فرقی باهم داشته باشن نمیشه که همه شون اثربخشی شون یکی باشه انشالله این برات بهترینه👌

عزیزم بنظرم سنت بالا نیست که بگی زمان نداری، الان اینطور که مشخصه آمپول النوا رو دکترها دارن بیشتر ن ...

نه عزیزم هرکسی هرجا اقدام میکنه و جواب نمیگیره فکر میکنه جای دیگه بهتره-من تهران اومدم برای ویزیت و متوجه تفاوت زیاده نوع برخورد و معالجه دکترا شدم-یزد اصلا و أبدا ریشه یابی نمیکنه فقط میگه بیا کاشت کن-من هر مشکلی از خودمو شوهرم پیدا کردم فقط و فقط از مرکز مام تهران بود خیلی تو درمان بهتر از یزد هستن