2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
اول اینکه یک ساعت پیش بی بی چک زدم روز پنجم انتقال جنین بلاست بودم و منفی شد خیلی روحیه م رو باختم ا ...

تازه جنین بلاست روز ۷ لانه گزینیش تموم میشه و در زودترین حالت پایان روز نهم با ازمایش خون و روز ۱۲ با بی بی چک مشخص میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز پنجم خیلی زوده ان شالله مثبت میشی منم که روز پنجم بی بی چکم مثبت شد بعد ی ربع ساعت ی هاله ...

از چند روز بعدش رنگش صورتی افتاد؟من همون هاله هم نشد🤦‍♀️بجز شما چندین نفر دیگه هم دیدم روز پنجم مثبت شدن توکل بخدا انشالله معجزه بشه برام😔

خودم قبل تخمک کشی آخری که الان انتقال دادم -به مدت شش ماه آووابوست خوردم-یک ماه ژل رویال استفاده کرد ...

امیدوارم از حرفم ناراحت نشید.

تعداد تخمکی که ازتون میگیرن با توجه به تعداد و کیفیت پایین جنین تشکیلی نشون میده تخمک هاتون کیفیت خوبی نداره. به نظر من تخمک هاتون رو با پانکچرهای بیشتر حروم نکنید چون همین تخمک های بی کیفیت باعث عقب افتادن دوران یائسگی شما میشن.

اسپرم مرد هرچقدر کم باشه در میکرواینجکشت یک عدد باکیفیتش جدا میشه و با تخمک لقاح داده میشه.

احتمال بارداری با تخمک اهدایی با کیفیت (اهدا کننده جوان) درصد موفقیت بالاتری داره

تعداد تخمکهات که خیلی خوبن ،شاید اسپرم ضعیف هست که‌ جنینات ضعیف میشه  قبل پانکچرا ویتامین خورد ...

تو مرکز مام گفتن تعداد تخمکت خوبه اما الان دو حالت داره یا اینکه تو خوبی شوهرت بد که باید آزمایش بده ببینیم و همه رو داد بردیم پیش دکتر مردان مرکز مام گفت درسته یکم ضعیفه اما شاید مثلا واسه طبیعی مشکل ایجاد کنه واسه ای وی اف و میکرو خوبه بعد وقتی مجدد رفتم دکتر زنان مام گفتش پس تخمک اهدایی چون دلیل زیاد بودن تخمک میتونه بی کیفیت بودند هم باشه همیشه تعداد بالا دلیل خوب بودن نیست و نشونه ای از پلی کیستیک بودنه

چه داروهایی پیشنهاد میدین برای کیفیت تخمک و اسپرم؟ شوهرم که فرتیل آید-ال کارنتین-کیوتن-آندروفرتی-حتی ...

اینطور‌که‌من شنیدم مام خیلی زود پیشنهاد اهدایی میده ، تعداد تخمکهات که خیلی خوبه ، اگه قبل ا، پانکچرا تقویت نکردی حتما ویتامین بخور برو ‌پانکچر ، اوابوست ، کیوتن ، ویتامین ای و سی ، ید و فولیک ، امگا ۳ ، ژل رویال ، اینو فولیک 

وقتی این همه تخمک داری فعلا با تخمک خودت شانستو امتحان کن ، چون تا حالا انتقالت هم انگار دفعاتش زیاد نبوده و اینکه جنین شناس مرکز هم‌ مهمه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تازه جنین بلاست روز ۷ لانه گزینیش تموم میشه و در زودترین حالت پایان روز نهم با ازمایش خون و روز ۱۲ ب ...

وای جدی میگی یعنی امید داشته باشم؟❤️پس چطور بقیه انقدر زود نشون میده-اخه کسایی هم که جنین سه روزه میذارن و یک جنین میگیره هم روز یازده نشون میده من که بلاست بود نباید زودتر از روز ۱۱ باشه حداقل؟🤔

تو مرکز مام گفتن تعداد تخمکت خوبه اما الان دو حالت داره یا اینکه تو خوبی شوهرت بد که باید آزمایش بده ...

آره اگه اسپرم خوب باشه حتما مشکل از بی کفیت بودن تخمک هست ولی اهدایی رو‌هم او‌ن موقع باید بگیری که همه‌جوره تخمک رو‌تقویت کنی وقتی دیدی هیچی جواب نمیده اهدایی بگیری 

ورزش و پیاده روی هم‌ خیلی موثره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای جدی میگی یعنی امید داشته باشم؟❤️پس چطور بقیه انقدر زود نشون میده-اخه کسایی هم که جنین سه روزه می ...

آزمایش زودتر فقط باعث استرس میشه.

۱۵٪ بلاست ها زودتر از ۵ روز و ۱۲٪ جنین های ۳ روزه زودتر از ۷ روز لانه گزینی رو تموم میکنن و این باعث میشه سطح هورمون سریع تر در خون بالا بره

سلام بچه ها ممکنه با وجود خوردن استرادیول پریود شد؟ من از روز ۲۰ پریود روزی دو تا استرادیول میخورم فردا تموم میشه دو روز بعدشم موعد پریودمه. ولی امروز از صبح حالم بده شبیه افتادن فشار و اینا. گفتم شاید زیاد سرمو پایین انداختم برا درس و...

الان شدیدا درد دارم زیر دلم دقیقا انگار میخوام پریود بشم. ولی با استرادیول خوردن ممکنه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امیدوارم از حرفم ناراحت نشید. تعداد تخمکی که ازتون میگیرن با توجه به تعداد و کیفیت پایین جنین تشکیل ...

نه چرا ناراحت بشم عزیزم ممنونم از وقتی که میذارید🌺سوال پرسیدم که حقیقت ها رو بدونم بلکه کمک بشع بهم نهاینکه فقط دلداری🙏🏼🥰پس راحت باشین🌹یعنی واقعا با تخمک کشی ذخیره پایین میاد اخه من از خود دکتر مام که پرسیدم گفت در واقع این تعداد تخمک تو اون سیکل با پریود خارج میشه ما فقط با آمپول سایزشون رو بیشتر میکنیم و اجازه ازادشدن طبیعی نمیدیم تا وقتی که تخمک کشی کنیم کاری به ذخیره نداره وگرنه نگران چنین موضوعی هم بودم همیشه؟

اینطور‌که‌من شنیدم مام خیلی زود پیشنهاد اهدایی میده ، تعداد تخمکهات که خیلی خوبه ، اگه قبل ا، پانکچر ...

مرسی از نظرت مهربون💖بنظرتون با توجه به آمپول هایی که گفتم مثلا گونال و سینال و هاش ام جی آمپول دیگه ای میشناسید که جوابدهیش بهتر باشه ؟و مکمل هام که گفتید استفاده کردم که باعث شد حداقل تا بلاست بیاد و به سی تبدیل نشن حداقل b باقی بمونن چون دفعه قبلش که تقویت نکرده بودم موقع بلاست گریدش افت کرد و C شد بنظرتون باید بیشتر تقویت کنم مثلا یکی دوسال؟یا نه تقویت همون سه تا شش ماه اگه بخواد جواب بده میده و بقیه ش وقت تلف کردن