2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044452 بازدید | 684390 پست
اخه امیدی هم به این دارو ندارم وگرنه سعیمو میکردم ،، شما نمیدونید یا نشنیدید کدوم مرکز راحت‌تر و زود ...

نه عزیز شرمنده اطلاعی ندارم

ولی هرچی ک برات مقدر باشه سر راهت قرار میگیره...

مثل من که همیشه دنبال اسپرم اهدایی با روشی راحتر از ivf بودم و سرانجام خیلی راحت تر چیزی ک فکرشو بکنم پیدا شد

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️ 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

از علایم بگید چه علائمی داشتید بعد از انتقال

بعد تزریق علائم خاصی نداشتم 

گاهی درد زیر شکم و گشاله ی ران

یه چند شبی هم شدیدا سردرد داشتم 

نمیدونم روز چندم بود ک داخل واژنم نبض میزد حدود ۱۰ دقیقه

دفعه بعدی پهلوی چپم نبض زد دو سه شب اونم حدود ده دقیقه

ولی یادمه تقریباً اخرا بود روز ۱۰ اینا فکر کنم 

سینمم حساس شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🥲🫂🤍 برات آرزوی بهترین ها رو دارمهمیشه بیادت هستم ، حتی اگ تو نوشتار بی وفا باشم

ممنونم عزیزم انشالله نی نی نازتو صحیح و سلامت بغل کنی جونم. تاج سری بی وفا چیه فدات🧿🫂

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم عزیزم انشالله نی نی نازتو صحیح و سلامت بغل کنی جونم. تاج سری بی وفا چیه فدات🧿🫂

😘🫂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب هانی جان پس اگه دو روز بیشتر نگذشته از موعد پری. صبر کن چند روز دیگه بیبی بزن. عدد آزمایش فعلا من ...

نه اصلا امیداور نیستم،ولی اینکه پریود نمیاد اعصابمو داغون کرده احتمالا این ماه انتقالم کنسل بشه فقط از این ناراحتم

سلام ببخشید میشه راهنماییم کنید بهترین متخصص در زمینه سقط مکرر کی هستش؟

که بتونم آنلاین ویزیت شم؟

سال ها قبل ابن سینا میرفتم دکترمو یادم نیست، الان شرایط رفتن ندارم میخوام با یکی آنلاین ویزیت شم،

ممنون میشم اگه اطلاعی دارین بهم بگین

قبلش مرکز ناباروری مشتاق میرفتم، دکتر کامرانی. اونجا هم خیلی خوب و دقیقن، ولی زایمانشون بیمارستان مه ...

منم تهرانی میلاد و مهرگانه بیمم با خانواده قرار داد داره اگه خانواده بود خیلی خوب میشد نمیدونم عزیزم والا موندم چیکار کنم علامه چه بیمارستان هایی هست 

بچه‌هایی که آی یو آی کردیدومثبت شده چه غذاهایی رو نخورید و چی خوردید ممنون میشم بگید 😍قورمه‌سبزی می ...

عزیزم شما هم با دکتر ایزدی انجام دادی درسته؟ فولیکولات چند بود؟

امیدوارم نتیجه بگیری، اگر دارویی دادن مرتب مصرف کن ولی iui کلا مراقبت خاصی نداره. دکتر قبلی من که حتی شیافم نمی داد.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم تهرانی میلاد و مهرگانه بیمم با خانواده قرار داد داره اگه خانواده بود خیلی خوب میشد نمیدونم عزیزم ...

علامه فقط صدوقی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلامخیلی بی حالو حوصله شدمحتی نمیتونم تایپ کنم وارد ۵هفته شدماین حالتا طبیعیه؟قبل از این کلی فعالیت ...

اره عزیزم طبیعیه 

حتی الانم من زیاد حوصله ندارم و این بشدت بهم عذاب وجدان میده بخاطر جنینم

هیچ حسی ندارم نه حال خوردن ن غذا درست کردن گاهی وقتا برای فرار انقد میخوابم ک انگار جنازه ام ، گاهی ام انقد نمیخوابم که بازم میشم جنازه

رسما انگار مرده ی متحرکم

خدا منو ببخشه 🥲 شدیداً با این حالاتم نگران دخترمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خون لانه گزینی داشتیدمن فعلا جز دردخفیف تخمدان ها و هیچ علائمی ندارم

نه عزیزم نداشتم 

ترشح ام نداشتم 

من حالاتم طوری نبود ک شک کنم مثبت شده، بی علائم بودم

این علامتامم تقریباً موقع بیبی چک مثبتم بود روز ۹ بی‌بی چک زدم

چشامم خیلی بی فروغ شده بود یه طوری بودم انگار مریضم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم شما هم با دکتر ایزدی انجام دادی درسته؟ فولیکولات چند بود؟امیدوارم نتیجه بگیری، اگر دارویی دادن ...

دقیقا.. چون iui  همون اقدام طبیعیه ، خانومش میگفت حتی بزنید برقصید..

ولی خب برای منی که سالها منتظر بودم ریسک بود بیخیالی

1
5
10
15
20
25
30
35
40