2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
عزیزم خیلیییی زودزدی ک خواهرجان،بعدم ب علایم نیست من اینقدعلایم داشتم ازپادردودردپریدی وتکررادراروای ...

سر این علائم خیلی خودخوری میکنم اخه تو کل نی نی سایت هرکه علائم داشته ۸۰درصد مثبت شدن اونایی هم که بدون علامت بودن اکثرا منفی حالا این وسط یه تعداد محدود هم استثناء پیش میاد کاش حداقل تو این روزا با یه نشونه دلخوش میشدیم🥴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتون ازمایش ایمنی وانعقادی دادین؟

بصورت جزئی نه اما کلی دادم موردی نبود حالا درنظر دارم آزمایشات تکمیلی تورک آنا که جزء صفحه های اول هستش رو انجام بدم-راستی خبری از تورک آنا نیس بعد از زایمان طبیعی دیگه نیومده تاپیک؟

سلام عزیزم واقعا همه کارارو کردی دیگه  آزمایش شوهرتم برا میکرو خیلی عالیه  دی اف ای چند‌ ...

من مام تخمک کشی نکردم تابحال فقط در حد عیب یابی و اینکه برم ببینم مشکل مون چی هست و قصد تخمک کشی هم داشتم اما گفتن اهدایی دیگه منصرف شدم از مرکز 

ممنونم عزیزم  من با دکتر علیرضایی بودم اهدایی نگرفتم  خداروشکر بار اول مثبت شدم مشکل اسپ ...

کدوم یکی از دکترهای مرکز مام بیشترین مثبت رو دارن و تو کارشون خبره تر هستن؟به شما با ۴بار منفی برای بار اول نگفتن اهدایی؟

شرمنده گلم یادم نیست تو چه مرحله ای الان هستین؟ انتقال؟ دکترم گفت ایندفعه فریز میکنم و هیسترو و خراش ...

من فعلا توی هیچ مرحله ای نیستم .سه بار انتقال داشتم که منفی شدن .بله خراش روی خیلی از دوستان جواب داده و شکر خدا مثبت شدن .ولی روی من نداشته .حتما انجام بدین ان شااله که نتیجه میگیرین 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها از آزمایشگاه  به من زنگ‌ زدن که دوباره  برم آزمایش خون بدم  برای کاریوتایپ ،من ...

نگران نباش من و شوهرمم که کاریوتایپ دادیم گفت ما اگه نتونیم تعداد فلان قدر تو نمونه پیدا کنیم زنگ میزنیم مجدد خون میگیریم یه شماره تماس بدید که حتما جوابگو باشید گفتیم واه یعنی هزینه مجدد گفتن نه خیلی وقت ها اینجور میشه اما خب لازم نشد و نمونه ما به اندازه جوابگو بود پ زنگ هم نزدن دوماه بعد جواب اومد گرفتیم

سر این علائم خیلی خودخوری میکنم اخه تو کل نی نی سایت هرکه علائم داشته ۸۰درصد مثبت شدن اونایی هم که ب ...

اخه من 6بارانتقال دادم خیلیم باعلامت بوده ومنفی شدم ،الانم شنبه انتقال دادم دیگه دنباال علایم نمیگردم چون تجربه کردم،فقط تیرکشبدن نافواکثراداشتن مثبت بودن وگرنه پادردوعلایم پریدی وتکررادراروابن چیزادلیل نمیشه مثبت باشه تاثییرداروهایی ک میگیریم پروژسترون واسترادیول حجمش  بالامیره توبدن یسری علایم بدن نشون میده،به هرحاال خواهرجان وقت واسه گریه زاری وحرص خوردن زیاده منم دفعه های قبل روز5-6میشددبگه گربه زاریم شرومیشد،اینباردیگه گفتم 6بارگریه کزدم اینباروبیخیالترباشم،اگه بخوادبگیره میگیره نخوادم باگریه وفکروخیال من نه تنهافایده نداره بلکه ضررم داره،ته دلم فکرم درگیرمیشه هادروغه بگم کامل بیخیالم،این حجم دارووامپول ودردوهرباربکشیم بی نتیجه واقعادردناکه،الهیکه خدایه بچه سالم وصالح نصیب آرزومنداش کنه🙏🙏

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بصورت جزئی نه اما کلی دادم موردی نبود حالا درنظر دارم آزمایشات تکمیلی تورک آنا که جزء صفحه های اول ه ...

گاهی گداری میومدسرمیزد،ولی خیلی وقته دیگه نیومده،عزیزم حتماابمنی وانعقادی روپیگیری کن سی دی ها،انعقادیم مشکل داشته باشی بایدرقیق کننده بگیری ک خونرسانی زیادبشه به رحم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
چه جالب چرا من فکر میکردم رویان دولتیه😂 پس نوبت گرفتنش وقت میگیره😔 ممنونم عزیزم ،موفق باشی

نه لزوما وقت گیر نیست من دکتری که میخواستم طول کشید تا توبت خالی داشته باشن .مرسی شما هم موفق باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اول اینکه یک ساعت پیش بی بی چک زدم روز پنجم انتقال جنین بلاست بودم و منفی شد خیلی روحیه م رو باختم ا ...

سلام عزیزدلم من با وجود اینکه دوقلو باردار بودم بی بی چکم روز ۵ منفی شد روز ۷ مثبت شد. زود زدی عزیزدلم توکلت به خدا باشه. من علائم خاصی نداشتم فقط یشب سر سفره سرگیجه شدید گرفتم و شب ششم بود که نصفه شب پهلو درد شدید گرفتم که به کمرمو زیرشکمم میزد دردش.زیاد درگیر علائم نباش انشالله جوجه هات محکم به دلت چسبیدن مامان خانم🥰

خداياشكرت....❤️