2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
آزمایش زودتر فقط باعث استرس میشه. ۱۵٪ بلاست ها زودتر از ۵ روز و ۱۲٪ جنین های ۳ روزه زودتر از ۷ روز ...

ممنونم ، چون تخصصی جواب میدین و لطف میکنید و راهنمایی های خیلی خوبی میکنید میشه بپرسم زمینه تخصص شما چی هست؟🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این رو هم باید در نظر بگیریم هر فرد ناباروری فقط خودش رو میبینه درصورتی که تیم ناباروری هر مرکزی صده ...

من خودم باز بخاطر داروها و سختی تخمک کشی ها به اهدایی هرچند سخت اما قانع شدم ولی شوهرم اصلا کنار نمیاد و راضی نمیشه و حرفش این که نمیدونم ژنتیک اون شخص کیه و چی از آب درمیاد و اصلا کنار نمیاد با تخمک از کسی که نمیشناسیم سخته راضی کردنش الان یک ساله دارم میگم پ قبول نمیکنه میگه خودمون رو امتحان کنیم شد شد،نشد که هیچ 😔

نه همون سه تا شش ماه کافی بوده برای تقویت دیگه بیشتر از اونم بخوری ممکنه جای دیگه ای بدن آسیب ببینه& ...

اتفاقا خوردن شون هم خیلی هزینه سازه مثلا آووابوست که میگرفتم رو قوطی زده روزی ۴تا که من دوتا میخوردم هر قوطی یک میلیون و سیصد کیوتن و بقیه داروهای شوهرمم بود کلی درماه بودجه واسه مکمل میذاشتی اینم جوابش 🤦‍♀️

من خودم باز بخاطر داروها و سختی تخمک کشی ها به اهدایی هرچند سخت اما قانع شدم ولی شوهرم اصلا کنار نمی ...

پزشک مرکزتون فرد دونر رو بررسی میکنه

بخشی از آزمایش ها برای صحت سلامتی از ایشون هم گرفته میشه.

رابط موظف هستش عکس فرد رو به شما نشون بده تا فردی تا حدودی شبیه به خودتون رو انتخاب کنید.

خیلی از خصوصیات افراد اکتسابی (وابسته به محیط)هستند نه وراثتی

در کل درست میفرمایید تصمیم راحتی نیست

سلام عزیزم خداروشکر امروز ظهر دفع شد فکر میکنم اصلش همون بود ولی هر چند ساعت دوباره درد میگیره و لخت ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم

امیدوارم خیلی زود به لطف خدا بادار بشی

ما امیدواریم به رحمت خداوند

شادی صدام کنید
امروز روز ۱۱ انتقال جنین ۳ روزه م بود  نزدیک ظهر بی بی چک زدم منفی شد چه حس تلخی نمیدونم چقدر ا ...

عزیزم اول اینکه باادراراول صبح بایدتست کنین،بعدم ازمایشومیگن روز14بدین بی بی روزودگذاشتین ناامیدنشین،البته بسته ب بدن خانم ورحم وکبفبت جنین هستن کساییکه خیلی زودبی بیشون مثبت میشه  براهمون میگن بی بی نزنیدکه ممکنه زودبوده باشه،انشاالله که مثبت بشین،واقعاحال ادم بدمیشع ازتجربه تکراربی بی چک منفی😔

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اول اینکه یک ساعت پیش بی بی چک زدم روز پنجم انتقال جنین بلاست بودم و منفی شد خیلی روحیه م رو باختم ا ...

عزیزم خیلیییی زودزدی ک خواهرجان،بعدم ب علایم نیست من اینقدعلایم داشتم ازپادردودردپریدی وتکررادراروایناولی منفی بوده
ایناتاثییرداروهاست،بعدانجام ازمایش کم کم علایم شروع میشه طی تجربه ای که دوستان مینوشتن اینجا

سوالاتم رو میپرسم که هرکدوم از اعضای تاپیک آنلاین شدین این لطف رو در حقم کنید راهنمایی کنید که آیا م ...

انشاالله که باردارمیشی باهمیناخواهرجان،بلاست خیلی خوبه،همسرتون تومرکزناباروری ازمایش انالیزاسپرم ودی اف دادن؟خیلی وقتهااسپرم ضعیفه

با این تعداد تخمک و جنین و انتقال های منفی قبلیم اگه خدایی نکرده باتوجه به بی بی چک امروز جواب همین ...

خودتون ازمایش ایمنی وانعقادی دادین؟