2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
اینطور‌که‌من شنیدم مام خیلی زود پیشنهاد اهدایی میده ، تعداد تخمکهات که خیلی خوبه ، اگه قبل ا، پانکچر ...

من فکر میکنم دلیل مثبت های بالاش و درصدی که اعلام میکنن همش واسه خاطره اهدایی هست.با اهدایی باردار کردن که کار سختی نیس.هرچند واسه خیلی ها که امثال من هستن شاید درست ترین راه اهدایی باشه و آخر سر هم همینکار رو بکنن ولی درکل اره تا میری میگن اهدایی

من پارسال گرفتم دو تومن شد بیمه ماهم تامین اجتماعی میشه توضیح بدید اگه زحمتی نیست که چجوری از بیمه گ ...

عزیزم من شنیدم آمپول النوا از مهرماه امسال تازه تحت پوشش شده قبلا نبوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اگه اسپرم خوب باشه حتما مشکل از بی کفیت بودن تخمک هست ولی اهدایی رو‌هم او‌ن موقع باید بگیری که ه ...

لطفا بگید بجز اووابوست و ژل رویال و فولیک و متفورمین و ویتامین ها چه چیزی موثره و چه مدت زمان حداقل ؟

من فکر میکنم دلیل مثبت های بالاش و درصدی که اعلام میکنن همش واسه خاطره اهدایی هست.با اهدایی باردار ک ...

این رو هم باید در نظر بگیریم هر فرد ناباروری فقط خودش رو میبینه درصورتی که تیم ناباروری هر مرکزی صدها مورد شبیه تک تک این افراد رو دیده. با یه جمع بندی کلی از جامعه آماریشون میان و راهی رو که بهترین نتیجه رو در کمترین زمان ممکن میده رو پیشنهاد میدن.

حالا این انتخاب با خود فرد هستش که بارها و بارها هزینه های گزاف کنه تا این وسط زیر ۵٪ بتونه با تخمک بی کیفیت و یا اسپرم مشکل دار و ضعیف خودش بارور بشه و یا از اهدایی استفاده کنه و اون هزینه ها رو برای فرزندش انجام بده

مرسی از نظرت مهربون💖بنظرتون با توجه به آمپول هایی که گفتم مثلا گونال و سینال و هاش ام جی آمپول دیگه ...

نه همون سه تا شش ماه کافی بوده برای تقویت دیگه بیشتر از اونم بخوری ممکنه جای دیگه ای بدن آسیب ببینه 

آمپولم همینایی که‌گفتی استفاده میکنن 

ولی الان که انتقال دادی چرا اینقدر ناامیدی انشالله که مثبت میشی ناامید نباش 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بمیرم برات می دونم دردش بده من بعد از سقط هام نمی تونستم استراحت کنم ولی قابلمه بزرگ مهمون دیدی اند ...

سلام عزیزم خداروشکر امروز ظهر دفع شد فکر میکنم اصلش همون بود ولی هر چند ساعت دوباره درد میگیره و لخته دفع میشه . شادی جان واقعا از صمیم قلبم ازت ممنونم عزیزم ، توی این دو هفته پا به پای من موندی کلی بهم روحیه دادی کمکم کردی راهنماییم کردی. از ته قلبم دعا میکنم انشاله خدای مهربون چنتا نی نی تپل و مپل و خوشگل بهت بده 

امروز روز ۱۱ انتقال جنین ۳ روزه م بود  نزدیک ظهر بی بی چک زدم منفی شد چه حس تلخی نمیدونم چقدر ا ...

تا روز آزمایش صبر کن. گاهی بتا خیلی آروم میره بالا

حساسیت بی بی چک بتا زیر ۵۰ رو حتی با هاله هم نشون نمیده

عزیزم انشاءالله زود تموم میشه خیلی خودتو ناراحت نکن. دیروز هرچی پیام مینوشتم ارسال نمیشد، گلم بسپار ...

سلام عزیزم واقعا ممنونم گلم ، خداروشکر دفع شد . اره درست میگی چون من میدونستم و منتظر بودم خیلی از لحاظ روحی اذیت شدم . انشاله برای هیچ کس دیگه پیش نیاد 

امروز روز ۱۱ انتقال جنین ۳ روزه م بود  نزدیک ظهر بی بی چک زدم منفی شد چه حس تلخی نمیدونم چقدر ا ...

چرا بی بی چک زدی ؟ جز استرس چیزی نداره

من امروز روز دهم انتقال جنین سه روزه هستم

به همسرم گفتم یه بی بی چک بخره فردا بزنم

انقدر عصبانی شد 😅😂

اخه پارسال iui کردم از روز نهم بی بی زدیم و همش منفی و حالمون بدتر از هر روز

خیلی تاثیر بدی رومون گذاشت

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟
منم مام بودم عزیزم 

بسلامتی عزیزم مبارکتون باشه 🥰😘😘 همون بار اول نتیجه گرفتین داروهاتون چیا بود؟

میشه بگی با کدوم دکتر بودی  چقد طول میکشه وقت بدن

هزینه های آی وی اف چطوریه و .....

تخمک اهدایی شنیدم اونجا ب اکثرا پیشنهاد میدن قیمتش چند

ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم❤

لطفا بگید بجز اووابوست و ژل رویال و فولیک و متفورمین و ویتامین ها چه چیزی موثره و چه مدت زمان حداقل ...

میگن اصلاح سبک کنید‌خوبه برای کفیت تخمک مثلا شبها قبل از ساعت ۱۱ خواب باشی و صبح قبل ۹ صبحونه خورده باشی 

پیاده روری ، ورزشهای هوازی، رقص داشته باشی 

استرس نداشته باشی 

غذاهای سالم مصرف کنی ، فست فود ،قند و شکر و غذاهای کنسروی استفاده نکنی 

اینارو حداقل سه ماه قبل از اقدام انجام بدی 

و چندتا چیز دیگه که الان یادم نیست 

هر چند اینا برای بعضیا جواب مییدن برای بعضیا هم نه ولی اگه بتونی امتحان کردنش ضرر نداره ، من که خیری ندیدم از این کارا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش