2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم باشه باشه دیگ سپردم دست خدا ..واقعا اگه خدا بخواد به این چیزها نیست ..فدات شم برام دعا می ...

چشم عزیزم ان شاالله ک مامان شدی رفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چشم عزیزم ان شاالله ک مامان شدی رفت 

انشاءالله عزیزم♥️🥰😘🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 🌺💓

بچه ها من کیستی که از بهمن بعد از انتقالم ایجاد شده هنوووز هست. با سقط و پریود هم برطرف نشده. قبلا اینجوری نبودم. دفع می شد با پریود. 

کسی تجربه داره و می دونه چرا اینطوری میشه و چطور میشه کیست رو برطرف  کرد؟ یک ماه هم ال دی خوردم فایده نداشت...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
امروز صبح به ياد شما و كوثر جون بودم براتون صلوات و ايت الكرسي خوندم بلد نبودم تك كنم ان شالله ...

فدای دلت بشم خیلی ممنونم ازت انشالله هممون مثبتیم و خوشحالیمونو باهم شریک بشیم ❤️❤️

خانمها من انتقال جنین دارم چی بخورم قبل و بعد انتقال .توروخدا شماهایی که مثبت شدید کمکم کنید .ده سال ...

قبل انتقال چیزای گرم بخور خرما سیاهدونه عسل اما یکی دو روز قبل انتقال دیگه گرمی نخور شب قبل انتقال و صبحش کله پاچه بخور  اب قلم بریز تو غذاهات سبزیجات بخور میگن لوبیا سبز هم ضخامت رحم و میبره بالا بعد انتقال شیرینی جات نخور  توت فرنگی خوبه بخور استراحت مطلق نباش تو خونه راه برو ولی کار سنگین نکن چیزای گرم هم بعده انتقال نخور سعی کن غذاهات تند و بدون ادویه باشن  اب یخ نخور بذار هم دما بشه با محیط بخور بستنی نخور چون خون رسانی رو باید بره سمت رحم یخ بخوری میره جاهای دیگه ژل رویال اگه پیدا کردی بخور قبل انتقال بعدش نخور 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله دفعه دیگه حتما جواب میگیرن پس تا قبل رفتن حسابی خودتون رو تقویت کنین .چه داروهایی مصرف کرد ...

اره  عزیزم حتما تقویت میکنم.دارم ژل رویال مصرفمیکنم.نه تو سیکل پانکچرام فقط و فقط هاش ام جی میزنم.چون کلا پریودی ندارم میگن نمیشه تو نافی مثل سینال و گنال بزنم.

دكتر خوبيه؟؟؟يكم خودتووو تقويت كن تغذيه و داروووو ان شالله اينسري نتيجه عالي ميگيري

اره این یکی رو تعریفش رو خیلی شنیدم اصن از شلوغی بم دوماه بعدش نوبت داد.ممنون عزیزززدلم😍😘💋

اره  عزیزم حتما تقویت میکنم.دارم ژل رویال مصرفمیکنم.نه تو سیکل پانکچرام فقط و فقط هاش ام جی میز ...

کدوم دکتر میگه نمیدونی نافی بزنی ؟ به چه علت میگن یعنی‌تاثیر نداره ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش