2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نهههه نرووو, من غلط کردم رفتم😭😭😭الانم کلی نگران شدم لک دیدم الان یکم

چرا نگرانی اون لک لانه گزینیه ایشالله عزیزم😍 من تازه دیروز دوش گرفتم تازه یه روز بعده انتقالم بود که دوش گرفتم به اینا نیس من سری پیشم زود دوش گرفتم اتفاقا دوش نگیریم بو میکنیم تو این گرما خودش عفونت میاره منم سری پیش لک داشتم مثبت شدم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهربون جون هیچ تو فکر نباش..منم روز شش یا هفت بود که لک دیدم..خودمو باختم گریه می کردم..روزی سه چهار ...

توکل بخدای بزرگ, اخه من سری پیش هم دیدم نمیخوام منفی فکرکنم همه گفتن لانه گزینی ولی منفی شدم. الانم توکل بخدا ازوقتی لک دیدم حتی بلندم نشدم😭😭

من الان روزچهارانتقالم وجنین ها 5روزه

چرا نگرانی اون لک لانه گزینیه ایشالله عزیزم😍 من تازه دیروز دوش گرفتم تازه یه روز بعده انتقالم بود ک ...

چ بگم توکل بخدا, انشالله اینبار حضرت زهرا وفاطمه معصومه کمک کنندمثبت بشم. اخه من هربارلک دیدم منفی شدم😐

انشالله اینبارهمون باشه, اخه خودشم دوشم خیلی سریع درحد5دقیقه داشتم بوگندمیگرفتم

سلام دوستان 

دکتر سونوم کرد روز ۱۰ پریودی ضخامت ۴/۸ است

۱۹ خرداد انتقال دارم  دکتر گفت ضخامتت فعلا کمه 

روزی ۴ تا استرادیول دارم 

چیکار کنم دارم از  نگرانی میمیرم اگه بالا نرفت چیکار کنم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان  دکتر سونوم کرد روز ۱۰ پریودی ضخامت ۴/۸ است  ۱۹ خرداد انتقال دارم  دکتر ...

سلام .

انشاالله تا اونموقع بالا میره.

نگف دوباره بیا سنو؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
عزیزمممم مرکز ما کلا از این سوال ها بپرسی مسخره ات میکنن، میدونی که امار مثبت هاش هم بالاست، اصلا اص ...

عزیزم یعنی اشکال نداره منم نمازم رو ایستاده خوندم؟؟بخاطر خم و راست شدن میگم امروز یکی گفت نباید اینجوری میخوندی خطر داره دلم ترکید از ترس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستان  دکتر سونوم کرد روز ۱۰ پریودی ضخامت ۴/۸ است  ۱۹ خرداد انتقال دارم  دکتر ...

دکتر بهت پیشنهاد نداد پی آر پی کنی؟ آخه ضخامت رو میبره بالا 

لوبیا سبز درست کن بخور اونم برا ضخامت خوبه

خدایا به امید تو....
عزیزم یعنی اشکال نداره منم نمازم رو ایستاده خوندم؟؟بخاطر خم و راست شدن میگم امروز یکی گفت نباید اینج ...

نشسته باید بخونیم نماز رو؟

نشسته هم ک فشار میاد ب شکم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون