2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم ۲۲ که مثبته یه بیبی چک بزن فردا اگه پررنگ تر شده باشه یعنی داره رشد میکنه من دلم روشنه خواهر&n ...

ای خواهری

هرچه گشتم تو سایت بچه هایکه بتاشون پایین بود بارداری سالم نداشتن تازه ۳۵یا ۵بودن گلم

مگر معجزه‌ای خدا درستش کنه عزیزم

سلام عزيزم مبارک گلم امیدوار باش با این پایین‌تر هم مثبت شدن دو روز دیگه تکرار کن ببین تقریبا دوبراب ...

فدات بشم انشاالله بارداری سالمی داشته باشی

مجبورم که تکرارش کنم خواهری

ببینم چطور میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خیلی توجه نکنین به این حرفها رفت و امدتون رو کم کنین الان باید شما آرامش روحی داشته باشین استر ...

درست میگی عزیزم، اوایل خیلی حرص می‌خوردم الان دیگه کمتر، رفت و آمدمم خیلییی کم کردم شاید دو ماه یکبار. خودشون بیشتر غذای میکشن چون همش تو فکرشون اینجور چیزاست 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
والا تا انجا که میدونیم ویار تو نیمه دوم بارداری بهتر میشه و همه میگن ماه ۴ تا ۷ بهترین دوران باردار ...

دقیقا ، توکل بر خدا، حالا خدا کنه بیشتر از این نمیشه 🙏

فدات شم انشاءالله مرسی خواهر خدا از زبونت بشنوه ..راستی لکه بینیت قطع شد؟

ان شالله كه همينطوره

خداروشكر امروز نداشتم ولي سر پسرمم هرروز نبود يهو دوسه روز نبود باز ميومد ولي الان خبر ندارم چي ميشه

باز يكم خيالم راحتتره اونسري رواني كننده بود واقعا😢

نه آزاد نشده بودن ولی خب کلاپریود شده بودم.گفت ارزش نداره اینهمه هزینه کنی واسه یه دونه تخمک😓حالا م ...

دكتر خوبيه؟؟؟يكم خودتووو تقويت كن تغذيه و داروووو ان شالله اينسري نتيجه عالي ميگيري

سلام پروانه جان بله دادم عزیزم ۲۲بود تیترش برای امروز خیلی پایینه باروز انتقال ۱۵روزه گفت تکرارش ...

عزیزم مباااارکه، پایین بودنش مهم نیست، رشدش مهمه، چون بی بی چک اولت منفی بود دومی مثبت یعنی تازه لانه گزینی کرده داره رشد میکنه، نگران نباش عزیزم ان شاالله تا ۳ روز آینده حساااابی رشد می‌کنه و خوشحالمون می‌کنی 😍🙏

عزیزم مباااارکه، پایین بودنش مهم نیست، رشدش مهمه، چون بی بی چک اولت منفی بود دومی مثبت یعنی تازه لان ...

فدای تو بشم دوستم

مرسی بابت انرژی خوبتون

انشاالله که معجزه‌ای خدا برام اتفاق بیوفته

عزیزم مباااارکه، پایین بودنش مهم نیست، رشدش مهمه، چون بی بی چک اولت منفی بود دومی مثبت یعنی تازه لان ...

سحر بزن لهش كن من ازين آدما متنفررررررررررم

پافشاري بيشترشون رو مخ ادم ميره🤢🤢🤢