2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
چي شد رفتي سونو گفت ازاد شده؟؟

نه آزاد نشده بودن ولی خب کلاپریود شده بودم.گفت ارزش نداره اینهمه هزینه کنی واسه یه دونه تخمک😓حالا مردادماه دارم میرم زیرنظر دکترفرحناد تو همون مرکز.ببینم چی میشه😪

ممنون عزیزدلم وای نگو اینقد دلم میخواد برم انتقال بدم کنجدامو بیارم خونه😍ولی اگه خدابخواد اول میخای ...

ا جانمممم عزیزم بزودی زود میری انتقال قربونت برم. اره واقعا خیلی حس خوبی داره اینکه نی نی ها میدونی تودلتن😍😍

اومدی مشهد درخدمت باشیم فداتشم, کی میاید? چندتاجنین داری؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ا جانمممم عزیزم بزودی زود میری انتقال قربونت برم. اره واقعا خیلی حس خوبی داره اینکه نی نی ها میدونی ...

بله عزیزم همینطوره😍.انشاءالله آخر این ماه یا تیر میایم به امیدخدا.عزیزم ۸تای دیگه دارم ولی فکرکنم ضعیف باشن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بله عزیزم همینطوره😍.انشاءالله آخر این ماه یا تیر میایم به امیدخدا.عزیزم ۸تای دیگه دارم ولی فکرکنم ض ...

وااا این چه حرفیه ضعیف چیه, انرژی داشته باش عزیزکم

انشالله این کوچولوهامیمونن, شکرخدا کن بازجنین داری, من که4تابود این دوتای اخریم انتقال دادم فسقلیا

وااا این چه حرفیه ضعیف چیه, انرژی داشته باش عزیزکم انشالله این کوچولوهامیمونن, شکرخدا کن بازجنین دا ...

نمیدونم والله همش انرژی منفی میدم همسرم میگه اینطوری نکن اره شکرخدا دارم تا ببینیم خدا چه میخواد.انشاءالله فسقلای تو چسبیدن به دل مامانشون😍

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نمیدونم والله همش انرژی منفی میدم همسرم میگه اینطوری نکن اره شکرخدا دارم تا ببینیم خدا چه میخواد.انش ...

انشالله اره منفی نگواصلا ول کن, بخدا من اینبار اینقدر راحتم سپردم دست خدا, یادته سری پیش هروز فشارم بالامیرفت ازاسترس زیادی

طفلی جنین های من گیرمامان خل افتادن, صبح ناشتا چیپس سرکه ای خوردم الان حالت تهوع دارم. دعاکن عزیزم بادل صافت گرفته باشن

سلام دوستان روزتون بخیر،من اول خرداد انتقال دادم ولی هنوز ازمایش ندادم انشالله به دعای شما مثبت باشم ...

روزه چندمت بی بی چک هم نزدی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان بیچاره جنین های من, گیر یه مامان خل افتادن😐😐😐 صبح ناشتا چیپس سرکه ای خوردم وای که الان حا ...

دور از جون عزیزم ولی سعی کن این چیزا رو نخوری کیک و شیرینی هم تا جایی ک میشه نخور چیزای سالم بخور کنسروی و اونا ک مواد نگه دارنده نخور من حتی تو نی نی سایت دیدم میگفتن بستنی و چیزای یخ نخورید چون خونرسانی میره جاهای دیگه یخ نخوری خونرسانی میره بیشتر سمت رحم من اب ولرم هم میخوردم با قرصا 

ممنون عزیزدلم وای نگو اینقد دلم میخواد برم انتقال بدم کنجدامو بیارم خونه😍ولی اگه خدابخواد اول میخای ...

ان شاالله ب سلامتی انتقال بدی منم پارسال اول رفتم مشهد بعد رفتم برا کارای ای وی اف 

دور از جون عزیزم ولی سعی کن این چیزا رو نخوری کیک و شیرینی هم تا جایی ک میشه نخور چیزای سالم بخور کن ...

ای وای, باشه دیگه اصلا نمیخورم مجبور نیستم که.ولی من قبل انوکسا زدن یه تیکه یخ میزارم دردم نگیره اشکال نداره؟ چه خبر خوشگلم؟ رفتی ازمایش؟ تبریک میگم بهت

خیلی التماس دعا دارم. من خیلی نمیتونم دراز بکشم کمردردمیشم دیگه میشینم توکل بخدا. ولی فعالیت نمیکنم

نه آزاد نشده بودن ولی خب کلاپریود شده بودم.گفت ارزش نداره اینهمه هزینه کنی واسه یه دونه تخمک😓حالا م ...

حداقل سه ماه دارو تقویتی می خوردین بعد میرفتی گلم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝