2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
مرسى عزيزم اخه تا نرم سونو دلم گرم نيست  چون ختى سونو ساك هم نرفتم همه باهم سه شنبه س

عزیزم فقط الان نیست که سونو هم بری باز تا سونوی بعد زمان هست.... 

از الان سعی که + فکر کنی تا حد ممکن استرست کمتر بشه وگرنه دو روز دیگه لگداشم حس کنی اونم یه برنانمست.... 

تند بزنه میگی را تند میزنه.... 

بخوابه میگی چرا لگد نزد.... 

یه روز سر پا وایمیسته یه روز شکم کوچیک و تخت میشه.... 

هر روز برنامه داری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنون که بهم دلگرمی میدی آره واقعا باید خدا بخواد اتفاقا چند تا از دوستای باردار الان گفت ...

به سلامتی عزیزم.... 

انشالله نه ماه دیگه به سلامتی بغلش(ون) کنی عزیزم..... 

منم داستان شیرین انتظارت رو تو پیج بذارم..... 

مامانای خوشگل بدویین تا ترافیک داستانها زیاد نشدن.... 

انشالله مامانای منتظرمون پشت سر هم قراره مامان بشن و داستانشون رو برام بفرستن..... 

منم فرصت کنم تنظیمشون کنم بذارم تو پیج.... 

بعد نگین چه ترافیکی شده.... 

تا باشه از این ترافیکها.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز صبح به ياد شما و كوثر جون بودم براتون صلوات و ايت الكرسي خوندم بلد نبودم تك كنم ان شالله ...

انشاالله فدات شم عزیزم چقدر خوشحالم کردی انشاالله خدا دلت رو شاد کنه منم هر روز برای هممون دعا میکنم انشاالله شما هم بارت رو سالم بزاری زمین 🙏🙏 و از دعای شما من و کوثر جان و همه ی منتظرا هم طمع مادر شدن رو بچشیم ..قربونت برم بازم التماس دعا دارم 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ان شاالله که دو هفته ی دیگه با بتای عالی میای نی نی هات محکم چسبیدن ب دلت الهی آمین این چند روز اصلا ...

سلام عزیزم باشه باشه دیگ سپردم دست خدا ..واقعا اگه خدا بخواد به این چیزها نیست ..فدات شم برام دعا میکنی چشمم بعد خواست خدا دوختم به دعاهایی که خانواده و شما عزیزانم میکنین برام قربونت برم  من رو میان دعاهات دعام کن با تودلیت دیگ التماس دعا دارم خیلی ..الهی خدا دامن همه ی منتظرا رو شاد کنه الهی آمین

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
❤️❤️❤️ برات قشنگ ترين هارو ارزو ميكنم ان شاالله مصلحت خدا با خواسته دلت يكى بشه😍😍

انشاالله فدات شم مرسی♥️😍🥰♥️

قربونت برم عزیزم انشاالله چقدر خوشحالم میکنین با دعاهاتون ..خدا از زبونت بشنوه بیام بگم منم مامان شد ...

الهی آمین❤🤲🏻

داشت اذان میگفت خداشاهده که اومدی توی ذهنم داشتم بچه شیر میدادم با بغض اون لحظه رو برات از خدا خواستم مامان رقیه جون 😥😥😥به دلم افتاده مامانی دیگه این سری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به به به به بسلامتی و دل خوش عزیزم آن شالله که مامان دوتا نی نی ناز میشی به حق این شب از ته دل برات ...

وای محلا جون انشاالله فدات شم مرسی از این همه خوبی و مهربونیت ..خدا از زبونت بشنوه الهی به حق فاطمه زهرا خودت هم این انتقالت مادر بشی بخدا که منم هر روز برات دعا میکنم ..التماس دعا دارم عزیزم

وایی خدارو شکر ایشالله شماهم مامانی برات صلوات میفرستم

فدات شم نفس جون ..بخدا که انقدر خوشحال شدم از مادر شدن شما انشاالله بسلامتی همه ی مراحل حاملگی رو سپری کنی سالم بگیری بغلت نی نی تو دلیت رو ..خیلی ممنونم بازم التماس دعا دارم عزیزم

فدات شم نفس جون ..بخدا که انقدر خوشحال شدم از مادر شدن شما انشاالله بسلامتی همه ی مراحل حاملگی رو سپ ...

ممنونم عزیزم 😘😘

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
به سلامتی عزیزم....  انشالله نه ماه دیگه به سلامتی بغلش(ون) کنی عزیزم.....  منم داستان ش ...

انشاالله آنا جان ..مرسی عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت از این پیامت اسکرین گرفتم انشاالله منم بیام بگم مادر شدم بلاخره ..خدا نگه دار بچه هات باشه عزیزم

الهی آمین❤🤲🏻 داشت اذان میگفت خداشاهده که اومدی توی ذهنم داشتم بچه شیر میدادم با بغض اون لحظه رو ب ...

یا قمر بنی هاشم😭😭قربونت برم منم اشکم در اومد از حرفی که گفتی فدای هر دوتاتون بشم انشاالله یا خانم فاطمه زهرا نذر منم قبول کن ..خدا دلت رو شاد کنه خواهر

نداشتنش ى استرسه داشتنش ى استرس ديگه

دقیقا برا من میره و میاد میترسم ب غیر از این همه سختی ک میکشیم این استرسا هم باید تحمل کنیم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آهان، آش رشته دو هفته پیش خوردم بعدش دیگه آش و سوپ نخوردم امتحان نکردم ، حالا فردا درست میکنم ببینم ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شالله که با خبر بارداری بیای برای خدا کاری نداره ان شالله نتیجه صبرت رو بهت بده

انشاالله عزیزم ممنونم😍😍🙏🙏🙏