2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام گلم شرمنده میشم از خدا اینجور که من ازش دورتر میشم یه نشونه میاره برام که همین نزدیکیام فقط تو ...

خدا بزرگه فاطمه جون

هیچ وقت ازش دور نشو 

هیچ وقت نا امید نشو

هیچ وقت

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله فدات شم خیلی برام دعا کن امروز انتقال دادم 🙏😍

امروز صبح به ياد شما و كوثر جون بودم براتون صلوات و ايت الكرسي خوندم بلد نبودم تك كنم ان شالله همه چي عاااااااليه و ختم ميشه به يدوقلووووو نازو صالح و سالم💞🤲

زنگ زدم بلاخره جواب دادن.گفت تقریبا۹۰درصد روزی یدونه آمپول آنوکسامیدن.ولی ۱۰درصدآدما که مثل من دکترخ ...

خوب خداااااروشكر خيالت راحت شد اون دكتر خوني كه اينو بهت گفت حتما باهاش باز ويزيت بشووو كه بدوني تا اخر بارداريت ان شالله همينجوري بايد زد يااااا نه

چون دكترت كه نظر قطعي دراين مورد نميتونه بده

بچه هاي يسوال شماهاا كه همسرتون نمونه داد خودتون كمك كردين يا خودشون؟؟؟

من خودم رفتم ولي همسرم از استرس شديد اصلا نتونست نمونه بده اومديم بيرون من رفتم پانكچر حوري كه بهوش اومدم بدو رفتم از استرس كه ببينم نمونه داده يا نه چون دكتر گفت نشه تسه ميكننش بعد يقرص داده بودن من نبودم اومدم ديدم نيستش وتنهاا رفته بودو تونست نمونه بده

ولي قبل اينااااا خواهرشوهرم وقتي فهميد قراره اي وي اف كنيم گفت ادم به هرقيمتي كه نبايد بچه داررر بشه اون بچه نطفش مهمه چجوري بسته شده بااااشه خيلي شكستم 

الان ته ذهنم بعد چند سال اومده كه نكنه من خودم نرفتم پسرم اينجوريه و اخلاق نداره اصلا

ولي ماهاا مگه از قصد خواستيم كه اين شيوه رو انتخاب كنيم

حتي بعد پانكچر ازم پرسيد خودتم باهاش رفتي😑گفتم عاره

الان چندروزه باز اين موضوع رو مخمه چون تو تاپيك يكي از بچه هااا ديدم

سلام گلم بله خداروشکر بهترم  ممنومم از شما دوستان خوبم  تک تک شما قوت قلبی برام هستید ان ...

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله تا اخرش بارداري اروم و بي دردسري داشته باشي

ان شالله يكشنبه سونو رفتي بگه هماتومت كامل دفع شده بااااااشه

منم بتونم بهم نوبت بدن ميخام ويزيت بشم يكشنبه اميدوارم هماتوم منم جذب شده باااشه

بچه هاي يسوال شماهاا كه همسرتون نمونه داد خودتون كمك كردين يا خودشون؟؟؟ من خودم رفتم ولي همسرم از ا ...

عزيزم اصلا اهمیت نده به حرف دیگران 

دکتر من گفت حدالامکان بدون رابطه باشه به حالت استمناء باشه 

من تحقیقم کردم برای درمان هیچ گناهی نداره و حلال است 

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله تا اخرش بارداري اروم و بي دردسري داشته باشي ان شالله يكشنبه سونو رفتي ب ...

انشالله عزيزم 

انشالله که هماتوم شما هم جذب شده باشه و راحت بشی 

شما قبل تشکیل قلب هم هماتوم داشتی؟ 

عزيزم اصلا اهمیت نده به حرف دیگران  دکتر من گفت حدالامکان بدون رابطه باشه به حالت استمناء باشه ...

همون روز بعد بانكچر بارون شديد ميومد دو سه ساعت بعدش رفتم امامزاده صالح انقد گريه كردم گفتم شمااا كه ديدين من نخواستم اينجوري خودتون ديگه ميدونيد ديكه بعد جوري اروم شدم كه بعد اون روز اصلاااا حتي بهشم فكر نكردم تواين ٤/٥ سال ولي دو سه روز پيش تاپيك يكي از بچه هارو ديدم يهوو انگار باز همه چي زنده شده برام رومم نميشد جاييم مطرح كنم الان دارم ميگم اشكام همينجوري داره ميادا

خوب خداروشكر كه مشكل شرعي نداره🤲

انشالله عزيزم  انشالله که هماتوم شما هم جذب شده باشه و راحت بشی  شما قبل تشکیل قلب هم هم ...

من دكترم هيچي نميگفت چون اونموقع نه لكه بيني داشتم نه هيچي شايدم بوده نگفته نترسم اينسريم نميخاست بگه اصرار كردم يه روز در ميون اسپرين بخورم گفت نه پشت جنينت خونه نگفتم كه نترسي

ولي قطعي نميدونم داشتم ياا نه 

همون روز بعد بانكچر بارون شديد ميومد دو سه ساعت بعدش رفتم امامزاده صالح انقد گريه كردم گفتم شمااا كه ...

نه گلم هیچ مشکل شرعی نداره اصلا نگران نباش 

من از نظر فقهی و شرعی کاملا بررسی کردم عزيزم 

من همسر یکی از دوستانم طلبه هستن ایشون هم از طریق استمناء نمونه دادن 

ذهنتو در گیر این مسائل و حرف دیگران نکن عزيزم