2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره میدونم، کلا یه عادتی که دارن دوست دارن همه رو بد جلوه بدن خودشونو خوب، یعنی میزنن تو سر مال همه ...

حالا اگر تهوع یا هوس چیزی کنی شوهرت باور نمیکنه یاده حرف خواهرش میفته😬...کاش بهشون نمیگفتی 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا اگر تهوع یا هوس چیزی کنی شوهرت باور نمیکنه یاده حرف خواهرش میفته😬...کاش بهشون نمیگفتی 

نه خدا رو شکر شوهرم بخاطر بچه همش چشمش به دهنمه ببینه من چی می‌خوام بره سریع بگیره، چون خودش نهار و شام خونست میبینه بزور میخورم، هی میگه بچه ضعیف میشه، اخلاق خواهر و مادرشم می‌دونه خودش یه وقتایی میگه، خدا رو شکر خیلیییی نگران تغذیه بچه‌شه، کاش همونقدر نگران روحیه بچه‌شم بود 😉

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه آزاد نشده بودن ولی خب کلاپریود شده بودم.گفت ارزش نداره اینهمه هزینه کنی واسه یه دونه تخمک😓حالا م ...

ان شاالله دفعه دیگه حتما جواب میگیرن پس تا قبل رفتن حسابی خودتون رو تقویت کنین .چه داروهایی مصرف کردین برای تخمک کشی ؟سینال اف ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بعد جالب اینجاست من اصلا حرفی از تهوع نزدم، خودش پرسید تهوع و ویار نداری؟

میگم که چون خودش از همون ثانیه اول تهوع شدید داشت حالا چجوری به من میگه هشت هفته زوده واسه ویار نمی‌دونم 😅

خب یکی نیست بگه اگه زوده پس چرا میپرسی؟ 😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نسرین‌جان من تخمکهان سلیزشون خوب میشه‌ولی کفیت ندارن ، یعنی کفیت به سایز ربط داره ، منظورم اینه که ر ...

کیفیت تخمک رو بهتر میکنه من جنینهام اصلا پنج روزه نمیشد اولین بار جنین پنج روزه دارم 

سلام پروانه جان بله دادم عزیزم ۲۲بود تیترش برای امروز خیلی پایینه باروز انتقال ۱۵روزه گفت تکرارش ...

عزیزم ۲۲ که مثبته یه بیبی چک بزن فردا اگه پررنگ تر شده باشه یعنی داره رشد میکنه من دلم روشنه خواهر 

سلام پروانه جان بله دادم عزیزم ۲۲بود تیترش برای امروز خیلی پایینه باروز انتقال ۱۵روزه گفت تکرارش ...

سلام عزيزم مبارک گلم امیدوار باش با این پایین‌تر هم مثبت شدن دو روز دیگه تکرار کن ببین تقریبا دوبرابر شده 

بعد جالب اینجاست من اصلا حرفی از تهوع نزدم، خودش پرسید تهوع و ویار نداری؟ میگم که چون خودش از همون ...

عزیزم خیلی توجه نکنین به این حرفها رفت و امدتون رو کم کنین الان باید شما آرامش روحی داشته باشین استرس براتون خوب نیست .منم مثل شما اهل جواب دادن نیستم در نتیجه چون میریزم توخودم و حرص میخوردم رفت و امدم رو به حداقل رسوندم .سلامتی و داشتن روان آروم مهمتر از هر چیز دیگه ای هست

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بعد جالب اینجاست من اصلا حرفی از تهوع نزدم، خودش پرسید تهوع و ویار نداری؟ میگم که چون خودش از همون ...

والا تا انجا که میدونیم ویار تو نیمه دوم بارداری بهتر میشه و همه میگن ماه ۴ تا ۷ بهترین دوران بارداری هست 

انشالله اره منفی نگواصلا ول کن, بخدا من اینبار اینقدر راحتم سپردم دست خدا, یادته سری پیش هروز فشارم ...

اره راست میگی باید سپرد به خدا.عزیزم انشاءالله که تهوعت بخاطر فسقلیا باشه😉

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ان شاالله ب سلامتی انتقال بدی منم پارسال اول رفتم مشهد بعد رفتم برا کارای ای وی اف 

ممنون عزیزم.آخی برای همینم اول خدا بعد امام رضا شفاعتتو کرده انشاءالله که بخوشی تا آخرش بری عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦