2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها من امروز دوباره بی بی گذاشتم ، کمرنگتر از دیروز شد ، احتمالا بارداری شیمیایی باشه ، برام دعا ...

سلام انشالله خطای دید باشه و آزمایشت مثبت اما اگه درست بگم اون موقعه هم که با چیکاینا انتقال داده بودی افت بتا داشتی. چند وقت پیش ابن سینا یه کلیپ درست کرده بود توی شبکه چهار نشون داد که خانومه دو بار سقط داشته توی هشت و نه هفته بار سوم که باردار شده بود سری اومده بود دکتر که بهش دارو بده اما دکتر بهش گفت الان دیره و باید قبل اقدام بیای چون ممکنه بعضی داروها رو زودتر بخوای شروع کنی ببین عزیزم حالا درسته تو یهو بوده ولی حتما پیگیر باش حیفه چون خودت باردار شدی این موقعیتا رو آدم از دست بده. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا شاید شما نیاز به داروییی امپولی چیزی داشته باشید به نظرم اشتباه میکنید باید همون دیروز بتا مید ...

امروز میرم بتا میدم ، برام دعا کن 

مثبت بشه حتما میرم دکتر ، ولی بعید میدونم 🙁

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما بنظرتون من که دو روز پیش بی بی زدم هاله افتاد کی برم آزمایش؟ زودتر برم؟ امروز روز یازدهم بعد ...

گلم من دکترم گفت با اینکه مثبت شده اما بهتر بود همون روز آزمایشت میرفتی آزمایش میدادی، به نظرم اگه لکه بینی نداری همون روز آزمایشات برو که قابل اعتمادتر باشه و الکی استرس نگیری مثل من عزیزم 😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم حتما باید آزمایش بدی که بدونی روندش چجوریه، حتی اگر خدای نکرده بیاد پایین ، کمک میکنه دکترها ب ...

باشه عزیزم پیگیر میشم. دارو هم مصرف نکردم تاحالا ولی آزمایش انعقادی دادم تازه جوابش اومده برم بگیرم و برم دکتر ، مرسی گلم ❤️🌼🦋

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستان من فردا برای اولین بار انتقال دارم😊

اما دکتر هیچ نکته و توصیه ای نگفته.

کار خاصی هست که قبلش باید انجام بدم؟ یا نباید انجام بدم؟

میشه لطفا از تجربیاتتون بهم بگین🙏🙏🙏

یه دنیا ممنونتونم💚💚💚

سلام دوستان امروز بی بی زدم منفی شد کاش به شوهرم نمیگفتم اون بی بی چکم خط داره یعنی دارم دق میکنم کا ...

حتما آزمایش بده عزیزم.به بیبی چک اعتمادچندانی نیست.مطمئنا مثبت میشی

بچه ها البته برای هرکسی ممکنه متفاوت باشه اما این روند تغییر رنگ بی بی چکهای من هست، از سمت چپ که اولی هست و هر ۴۸ ساعت یا ۲ روز تکرار کردم تا سمت راستی که میشه گفت دیگه کامل پررنگ شده، اولی دو روز قبل از آزمایش بتا که ۴۳ بود و آخری فردای آزمایشی که بتام ۷۹ بود. می‌بینید قرار نیست حتما هر روز پررنگتر بشه، چون اوایل بتا هنوز خیلی پایینه، بازم برای هرکسی ممکنه دیرتر یا زودتر پررنگ بشه.

در مورد مارک بی بی چک هم من ۴ تا مارک تست کردم: ویتاساین، ویور، روژان، یونی تست که همه رو از دیجی کالا گرفته بودم. ویتا سایت از همه ارزونتر بود، خیلی دیر رنگ گرفت اما از همه پررنگتر هم بود و زودتر از بقیه نشون داد اما ماههای قبل تجربه هاله مثبت کاذب هم ازش داشتم، یونی تست خیلی دیر و کمرنگ جواب میده اما سابقه ی مثبت کاذب ازش نداشتم، روژان هم زود هم پررنگتر از بقیه رنگ گرفت و سابقه مثبت کاذب نداشتم، ویور دیر اما تقریبا پررنگ رنگ گرفت و سابقه هاله مثبت کاذب داشت. امیدوارم به دردتون بخوره

نمیدونم والا منم خیلی حالم گرفته شده ، انقدر از صبح گریه کردم که نگو ، فعلا که دلم نمیخواد برم آزمای ...

هزیزم نگران نباش و بخاطر چیزی که هنوز مطمین نیستی گریه نکن اصلا

دوستان من فردا برای اولین بار انتقال دارم😊 اما دکتر هیچ نکته و توصیه ای نگفته. کار خاصی هست که قب ...

اولین کار آرامش و حفظ خونسردی و روحیه هست عزیزم، بعدش هم حتما حتما داروهات رو راس ساعت استفاده کن، از تمام گروههای غذایی استفاده کن و خودت رو محدود به غذای خاصی نکن، پروتئین بیشتر از قبل مصرف کن، سعی کن فیبر زیاد توی غذاهات باشه که با شروع پروژسترون دچار یبوست نشی، هر روز پیاده روی یا هر ورزشی که دوست داری برو خیلی خوبه، شنا هم عالیه، من از اول سیکل تا دو روز قبل انتقال چهار پنج بار رفتم، ویتامین های A,E,D خیلی ماثر هستن، قرص های آهن، کیوتن و ال آرژنین هم همینطور، فولیک اسید هم که از واجباته، مغزیجات و مویز و نخودچی روزانه چندتا بخور، آبلیمو عسل هم برای جلوگیری از سرماخوردگی و رفرش کردن بدن خیلی خوبه، اگر تونستید تا قبل انتقال روزی یک ورق آناناس تازه بخور، اینها هیچ کدوم اجبار نیست گلم اما تجربه ثابت کرده می‌تونه کمک کننده باشه، دعا میکنم خوش خبر برگردی گلم 🙏🌹

اولین کار آرامش و حفظ خونسردی و روحیه هست عزیزم، بعدش هم حتما حتما داروهات رو راس ساعت استفاده کن، ا ...

مرسی از پاسخ کاملت عزیزم💚

البته من فردا انتقالمه

و دیگه فرصتی برای کارای قبل انتقال ندارم. شنبه پانکچر کردم و انتقالم فرش هست بیشتر میخواستم بدونم بعدش چی کار کنم که احتمال مثبت شدنم بیشتر بشه🍃🍃🤩🤩 

بچه ها البته برای هرکسی ممکنه متفاوت باشه اما این روند تغییر رنگ بی بی چکهای من هست، از سمت چپ که او ...

چقد قشنگ توضیح دادی عالی بود عالی انشالله بارداری سالم و پراز خاطره داشته باشی 

من رفتم همین مراکزی که واسه همه میزنن گفت مراکز عادی نمیزنن واسه باردارا باید برید مرکز بهداشت اره ...

خدا خیرت بده ممنونم گفتی رفتم زدم اومدم ❤️😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍