2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان عزیزم الهی که حال همگیتون خوب باشه من دیگه رسما روزانه از شدت تهوع چیزی نمیتونم بخورم ...

عزیزم بنده سلطان ویار هستم 😂😂اره هیچی جواب نمیده فقط تووی موارد شدید امپول دمیترون چون قرصشم من میاوردم بالا چندماه هروز امپولشو زدم تازه بازم تهوع داشتم و متاسفانه همچنانم دارم که تووی تک قلویی که من هستم از نوادر ه این مدل چون شنیدم ممکنه اونا که ۲ قلو باردار باشن اینجوری شن برا همین اگه اینقد شدیده به دکترت بگوو اولش توو سرم امپول و میزنی بعد که یکم حالت جا میاد و اوکی میشی امپول عضلانی میده

ایشالا هرچه زودتر برات تموم شه 😘

خوب شد گفتی نمیدونستم 🤭این مراکزی که توو بلد زده یعنی نمیزنن؟؟؟؟  مراکز بهداشت باید برم حتما؟ ...

من رفتم همین مراکزی که واسه همه میزنن گفت مراکز عادی نمیزنن واسه باردارا باید برید مرکز بهداشت

اره مرکز بهداشت زدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.ببخشید یه سوال: من از وقتی داروهام مخصوصا پروژسترون رو قطع کردم(بخاطر منفی شدن),بشدت سی ...

منم منفی می شدم دردای شدید زیردل داشتم

اره عزیزم فک کنم طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
هانیل جان دکتر برا من آزمایش قند نوشته هم ناشتا هم یک ساعته و۲ ساعته شرایطش چیه عزیزم؟ چندساعت ناشتا ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم

بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتا باش صبح ناشتا ی آزمایش ازت میگیرن بعد بهت گلوکز میدن بخوری و غیر اون نباید چیز دیگه بخوری من حتی ازمایشگاه نذاشت برم خونه وگفت باید همونجا بمونم یکساعت بعد خوردن گلوکز و دوساعت بعدش ازمایش میدی احتمالا آزمایش ادرار هم نوشته برات

وایستا ۲۴ هفتت کامل شه بعد برو عزیزم

بچه ها من امروز دوباره بی بی گذاشتم ، کمرنگتر از دیروز شد ، احتمالا بارداری شیمیایی باشه ، برام دعا کنید 😞😞 خوشحالیم یه روزم نشد 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
رفتم مجدد ازمایش دادم

انشاالله که خیره جونم انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من امروز دوباره بی بی گذاشتم ، کمرنگتر از دیروز شد ، احتمالا بارداری شیمیایی باشه ، برام دعا ...

ن عزیزم نگران نباش آزمایش و برو حتما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من امروز دوباره بی بی گذاشتم ، کمرنگتر از دیروز شد ، احتمالا بارداری شیمیایی باشه ، برام دعا ...

سلام‌نازیلا جان من تو مطب دکتر که بودم خداشاهده یه خانمی گفت که دو روز بی بی چکم‌ نسبت به روز اول خییییلی بیرنگ شده و قطع امید کردم روز بعد دوباره پر رنگ شده اتفاقا  ماهه باردار بود  ‌. یه آزمایش بده انشالله که مثبته

خدای من خدای معجزه هاست . 
ورزش و ماساژ  انجام بده روز انتقال هم یکساعت قبل کیسه ابگرم بذار رو رحمت و ورزش کن حتی شده تو س ...

باشه خیلی ممنونم از راهنماییتون 😊😊 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره عزیزم بازم خوبه بار دوم‌ عقلم کار کرد و درست انتخاب کردم. خودت توی چه مرحله ای هستی اگه دوس داری ...

خدارو شکر که با انتخاب درست نتیجه گرفتین 🙏🏻من سینا فکت تزریق میکنم و ال دی هام تموم شده منتظرم که برم برای شروع داروهای انتقال  😊😊 هر چقدر هم نزدیک میشم استرسم بیشتر میشه .اصلا دست خودم نیست 😖

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

عزیزم حتما باید آزمایش بدی که بدونی روندش چجوریه، حتی اگر خدای نکرده بیاد پایین ، کمک میکنه دکترها بفهمن چرا اینجوری میشه

ولی به نظر من پایین نمیاد عالی هم میره بالا انشالله

اگر داروی ایمنی برای انتقالت مصرف میکردی، الان هم باید مصرف کنی

برو دکتر شاید بهت پردنیزولون یا سرم یا انوکسا بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️