2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047020 بازدید | 684568 پست
مرسی از پاسخ کاملت عزیزم💚 البته من فردا انتقالمه و دیگه فرصتی برای کارای قبل انتقال ندارم. شنبه پ ...

خب به سلامتی ان شاالله عزیزم، والا بعدش که من هیچ کار خاصی نکردم فقط دیگه آناناس و مواد غذایی قاعده آور نخوردم، وزنه بلند نکن، کار سنگین و ورزش سنگین نکن، پله زیاد بالا پایین نکن مواد غذایی هم بیشتر پروتئین دار، به امید مثبت شدنت گلم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از پاسخ کاملت عزیزم💚 البته من فردا انتقالمه و دیگه فرصتی برای کارای قبل انتقال ندارم. شنبه پ ...

عزیزم به نظر من از یک روز قبل از انتقال تا دو سه روز بعدش غذاهای نشاسته دار مثل سیب زمینی پخته. ماکارونی و این جور چیزا بخور ولی سرخ کردنی خوب نیس بعدشم بهتره ادویه های غذاتو یخ چند روزی کمتر استفاده کنی و.میوه و سبزیجات تازه شدیدا توصیه میشه همینطور غذای مونده هم استفاده نکن انشالله مثبت میشی 

عزیزم هفته ی اول بارداری بتا خیلی پایینه ممکنه بی بی چک خیلی رنگ نگیره اونم به فاصله ی یک روز، من خو ...

مررسی عزیزم که امید میدی 🥺🥺 انشالله که به خیر بگذره 🦋🌼 برام دعاکن

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام انشالله خطای دید باشه و آزمایشت مثبت اما اگه درست بگم اون موقعه هم که با چیکاینا انتقال داده بو ...

نه عزیزم من افت بتا نداشتم ، قلبش وایستاد 

یعنی اول قلبش زد ولی دوباره تو 8 هفته وایستاد 🥰🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

مامانا من رفتم الان بهداشت برا واکسن کرونا ازمایشامو دید بهم گفت قندت بالاس من ۶ هفته و ۴ روز ازمایش قند خون داده بودم ۹۳ بود دکترم همون موقع دید گفت خوبه همه چیت کلا من همیشه قندم از اول قبل بارداریم همین بود رنجش با اینکه من اهل شیرینی و بستنی اینام نیستم نمیدونم منو ترسوند استرس گرفتم ! بعد باردار شدن ماله همه قند میره بالا مگه ؟؟؟؟ یا توو همون رنج میمونه؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه همون نهایت از ۲۴ ساعت قبلش چیزای شیرین نخوری خوبه عزیزم.

من چند روزه هر روزش چغندر خوردم فکر کنم این رو آزمایش حتی اگه چند روز دیگه بدیم تاثیر بذاره ؟

آخه قبلا یه بار ده روز پشت سر هم شیر پر چرب خورده بودم رو آزمایش کلسترول تاثیر گذاشته بود بعدا که دوباره آزمایش دادم دیدم تاثیر اون بوده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش