2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
قربون مهربونیت خودم که اینقد خوشحال بودم با همسرم کلی ذوق داشتیم که رفته. حتما میخورم اصلا نمیتونم ن ...

خدا رو شکر که تبتون قطع شده 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم بتا اومده پایین ۱۶ هست

عجله نکنین و داروهاتون رو قطع نکنین دوروز دیگه تکرار کنین آزمایشتون رو حیف زود نتیجه بگیرین .ان شاالله که بتاتون رشد میکنه 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر 😍😍😍 من انگار امیکرونه باعث تشدید تهوعم شده اما خداروشکر انگاری خفیف گرفتم

ااا خدا بد نده شما هم مبتلا شدین .ان شاالله زود خوب بشین 

سلام‌نازیلا جان من تو مطب دکتر که بودم خداشاهده یه خانمی گفت که دو روز بی بی چکم‌ نسبت به روز اول خی ...

نمیدونم والا منم خیلی حالم گرفته شده ، انقدر از صبح گریه کردم که نگو ، فعلا که دلم نمیخواد برم آزمایش ولی اگه رفتم و مثبت بود میام خبر میدم ❤️ مرررسی از امیدواری که دادی عزیزم ولی خدا نخواد نمیشه 😞 فقط همون بی بی منفی ببینی بهتر از این حالت که اولش مثبت بشه بعد منفی 

🙁

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
سلام دوستان گلم من امروز پانکچر شدم دوتا تخمک داشتم که جنین هام فریز میشه البته روشن شانگهای پنجشنبه ...

ان شاالله نتیجه دلخواه و مد نظرتون رو میگیرین 🙏🏻🙏🏻

سلام دوستان امروز بی بی زدم منفی شد کاش به شوهرم نمیگفتم اون بی بی چکم خط داره یعنی دارم دق میکنم کا ...

اای خدااا پس چرا اینجوری میشه ؟ 😞 

خدا لعنت کنه سازنده بی بی چک 

برای کنم امروز از دیروزی کمرنگتر شد 

عکس بی بی قبلیت داری ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها من امروز دوباره بی بی گذاشتم ، کمرنگتر از دیروز شد ، احتمالا بارداری شیمیایی باشه ، برام دعا ...

واقعا شاید شما نیاز به داروییی امپولی چیزی داشته باشید به نظرم اشتباه میکنید باید همون دیروز بتا میداد فوری مراجعه میکردید به دکتر ! اینجوری دارید فرصت و وقتتونو هدر میدید با تفاسیری که میگید خودتونم کلی مشکل داشتید! منبا اینکه خودم مشکلی نداشتم وقتی خدامعجژه کردو طبیعی باردار شدم فوری رفتم دکتر اونم بهم یه سری دارو داد حتی ریسک نکرد که از دستش بدیم

عزیزم حتما باید آزمایش بدی که بدونی روندش چجوریه، حتی اگر خدای نکرده بیاد پایین ، کمک میکنه دکترها ب ...

شاید اون بی بی خراب بوده نمیدونم اما این منفیه و منفی بی بی چک واقعا درسته طبق تجربه من

ااا خدا بد نده شما هم مبتلا شدین .ان شاالله زود خوب بشین 

اره عزیزم مرسی خیلی مراقب باشید من هیچ جا نرفتم انگار از توو هوا گرفتم !! 😂نمیدونم چطوری گرفتم همسرمم مبتلا نشده .

واقعا شاید شما نیاز به داروییی امپولی چیزی داشته باشید به نظرم اشتباه میکنید باید همون دیروز بتا مید ...

من مشکل از همسرم بودم خودم مشکلی ندارم دهانه رحمم تنگه ک دکتر گفت طبیعیه بعضیا رحمشون اینجوریه هیستروکپی هم شدم خوب بود همه چی عزیزم نمیدونم سپردم بخدا

سلام دوستان امروز بی بی زدم منفی شد کاش به شوهرم نمیگفتم اون بی بی چکم خط داره یعنی دارم دق میکنم کا ...

سلام سوسن جون خوبی اتفاقا الان میخواستم حالتو بپرسم دختر چرا انقد با روح و روان خودت بازی میکنی خب دیگه نمیزدی تا روز ازمایشت بنظر من دیگه نزن تا انشالله ازمایشت مثبت میشه 

سلام سوسن جون خوبی اتفاقا الان میخواستم حالتو بپرسم دختر چرا انقد با روح و روان خودت بازی میکنی خب د ...

گفتم حتما باید پررنگتر شده باشه امروز خواستم ذوق بزنم داشته باشم بی بی چکارو برا یادگاری نگو منفی کلا واقعا دیگه حال ادامه دادنو ندارم خیلی خسته ام

گفتم حتما باید پررنگتر شده باشه امروز خواستم ذوق بزنم داشته باشم بی بی چکارو برا یادگاری نگو منفی کل ...

عزیزم مارک بی بیت یکی بود با قبلیه؟ 

حالا یه خرده صبر کن شاید مثله قبل یه خرده دیر تر هاله بندازه