2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیز دلم خیلی ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دوستای گلم این دعاها رو با یه سرچ ساده توی گوگل پیدا کردم، من به دعا و طلب خواسته ها از خدا خیلی اعتقاد دارم و خیلی وقتها از همینها حاجت گرفتم، دعای توسل هم با حضور کامل قلب و تصور اینکه دست به دامانشون شدیم خیلی برام نتیجه بخش بوده، دعای مقاتل هم برای وقتیکه از همه جا ناامید شده باشی و گره بدی به کارت افتاده باشه واقعا جواب میده، اگر اعتقاد دارید با حضور قلب امتحان کنید. الهی که همگی عاقبت بخیر باشیم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بحق حضرت زهرا همه مون انشاالله نتیجه بگیریم عزیزم ممنون از محبتت توکل بخدا  گاهی یادم می ...

دختر خوب بعنی نه ماه میخوای مثل ادم اهنی باشی؟؟؟ لطفا خواهشا حرفای صدسال گذشته رو دور کنید از خودتون استرس ندید به اون طفل معصوما

چه مییدونم میگفتن دستتونو بالا نبرید بند ماف فلان میشه فقط رو پهلوی چپ بخوابید اینجوری کنید فلان کنید اینا همس غیر علمیه هرکدوم جایی و مکانی داره مخصووصا اون پهلوی چپ من الان میبینم خانما از روز اول انتقال به پهلو چپ!!!!! میشه اخه نه ماه؟ برو قشنگ پیجای دکترا مقالات اینارو بخونی اروم میشی اصلا استرسی نمیشی😍😍اینقد چیزای نگران کننده داری خیالت راحت😂😂😂

توکل بخدا دعام کن خواهری بتای فیلم ۵۱۷بود میگن باید دو برابر میشد این شده راستی شرمنده خیلی ببخشید ...

عزیزم بتا باید 60درصد رشد داشته باشه ک مال شما داره ن گلم همه همینطورن اصلا ناراحت نباش

بچه ها ممکنه بی بی مثبت باشه ولی آزمایش منفی بشه؟ چقد استرس داریم ما والا

اره عزیزم اما شما انتقال دادی و منتظر خبر خوبی وقتی بیبی مثبته یعنی مثبته به چیزای بد فک نکن😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️

عززززیزمی ، یعنی میشه معجزه شده باشه ؟ 🥲🥲 به خدا از محبتت هاتون دارم خجالت میکشم ، برام دعا کنید ک ...

نازیلا جونم ان شاالله که مثبته😍😍😍😍بی بی چکاتو دیرم مثبتن😍😍😍

مبارک باشه مامان خانوم😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نازیلا جونم ان شاالله که مثبته😍😍😍😍بی بی چکاتو دیرم مثبتن😍😍😍 مبارک باشه مامان خانوم😘😘

مررذرسی عزیزم 🥰🥰🥰❤️❤️ ولی باور نمیکنم تا دوباره بی بی نزارم ، امیدوارم بی بی چک ها خراب نبوده باشن ، یا مثبت کاذب نباشن 🥺🥺😑

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم