2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😍😍😍 خدا قسمت خودت کنه به زودی زود اونم چند قلو 😎  هروقت برم آزمایش ...

😍😍😍😍😍خوش خبر باشی جونم ممنون از دعای قشنگت انشاالله خوشی سرازیر بشه تو دلت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😂😂 فدااات عزیزم 🥰🥰🥰 ولی الان که سرکارم ، فردا یه بی بی دیگه بزارم ببینم اگه مثبت شد میرم ، دیگه ...

عزیزم خدا شادت کنه ان شالله  با خبر خوب بیای میشه بگی جوان سازی ذخیره رو می بره بالا ؟چه جوریه ؟برا کسی که تخمدان‌ ش تحلیل رفته یا اصلا  رشد نکرده از بلوغ هم جواب میده ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله عزیز دلم، دکتر خودم یکم منو ترسوند گفت حالا پنجشنبه باز آزمایش بده ببینیم چی میشه! توکل بر ...

عزیزم بسپرش به خدا صدقه رد کن براشون و باهاشون حرف بزن بگو خیلی دوستتون دارم مواظب خودتون باشید مامان منتظر صدای قلبتون رو بشنوه 😊

بچه ها ممکنه بی بی مثبت باشه ولی آزمایش منفی بشه؟ چقد استرس داریم ما والا

بعیییییید میدونم، برعکسش زیاد اتفاق افتاده ولی این مورد رو بعید میدونم مگه عاملی باشه که باعث مثبت شدن بی بی چک بشه، مثل آمپول hcg یا خدای نکرده کیست یا سرطان یا خرابی خود بی بی چک، شما که شکر خدا هیچ کدوم رو نداری دیگه چی میمونه جز بارداری؟ 😍 یعنی این فکر و خیالات تا آخرین نفس همراهمونه دیگه، خاصیت مادر شدن همینه عزیزم 😘😘😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بعیییییید میدونم، برعکسش زیاد اتفاق افتاده ولی این مورد رو بعید میدونم مگه عاملی باشه که باعث مثبت ش ...

اره واقعا خدا کمکمون کنه نه فکر نمیکنم این چیزا باشه اگه بود تو سونو نشون میداد اچ سی جی هم نزدم توکل به خدا 

عزیزم بسپرش به خدا صدقه رد کن براشون و باهاشون حرف بزن بگو خیلی دوستتون دارم مواظب خودتون باشید ماما ...

همون شب اول صدقه گذاشتم، کلی نذر و نیاز کردم، کلی باهاش حرف زدم گفتم قول میدم قدرتو بدونم، بهترین مامان باشم برات، هیچی برات کم نذارم، جونمو برات میدم، یکاری میکنم بهم افتخار کنی، .... کلی هم دعا میخونم

توکل بر خدا  با دعای خیر شما دوستای گلم🙏🌹

سلام مامان سوفی عزیز، دکتر من هم تو رویان دقیقا همین نظر رو دارن بخاطر همین این سری بهم اوابوست و دا ...

سلام عزیزم

انشالله نتیجه عالی میگیری و خدا سختیهایی که کشیدی رو جبران میکنه 🙏🏻😍

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فداااات بشم مهربووون 😍😍❤️🤍❤️🤍❤️

عزیزمی که

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
همون شب اول صدقه گذاشتم، کلی نذر و نیاز کردم، کلی باهاش حرف زدم گفتم قول میدم قدرتو بدونم، بهترین ما ...

عزیزم ای خداااااا چه احساسات قشنگی خدا حفظش کنه برات عزیزم 💝💝💝💝💝

بحق حضرت زهرا همه مون انشاالله نتیجه بگیریم عزیزم ممنون از محبتت توکل بخدا  گاهی یادم می ...

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد ....

نگران نباش عزیز دلم، منم گاهی از استرس تمام بدنم میلرزه گاهی با تمام وجود توکل میکنم، بالاخره آدمیم دیگه فکر و خیال داریم طبیعیه ولی باید سعی کنیم توکلمون رو ببریم بالاتر الهی که کار همگی ختم بخیر میشه🙏🌹 الان چند تا دعا برات می‌فرستم تونستی بخون و التماس دعا 🙏

عزیزم خدا شادت کنه ان شالله  با خبر خوب بیای میشه بگی جوان سازی ذخیره رو می بره بالا ؟چه جوریه ...

کلا این پروژه prp تخمدان در مرحله تحقیقاتیه ولی خیلیا دارن جواب میگیرن ، برای کسانی که ذخیره تخمدان پایین دارن ، تنبلی تخمدان دارن یا فولیکول قالب ندارن و رشد نمیکنه و ... 

من کیفیت تخمک هام پایین انشالله که جواب داده باشه. ولی خیلیارو شنیدم با ذخیره خیلی خیلی کم prp قبل پانکچذ کردن ، اگه فقط 4 تا تخمک داشتن همون 4 تا جنین با کیفیت شده براشون یه تماس بگیرید بیمارستان سینا اراکد، بخش رستاک ، ماماها یا بخش آزمایشگاه قسمت جنین شناسی کامل براتون توضیح میدن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .... نگران نباش عزیز دلم، منم گاهی ...

ممنون عزیزم توکل بخدا 

آره بفرست ممنونت میشم