2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سرکاری نیست جوجه داره اذیتت می‌کنه ای جونم ببین به دنیا بیاد چه اذیتایی بکنه.😍😍😍😍 مبارکه عزیزم

عززززیزمی ، یعنی میشه معجزه شده باشه ؟ 🥲🥲 به خدا از محبتت هاتون دارم خجالت میکشم ، برام دعا کنید که آزم مثبت بشه❤️🌷❤️

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم مبارکه برامنم روز ۱۴ شده بود ۷۵ کم کم رشد می‌کنه خیلی مبارکه توکل بخدا  منم دعا کن شنبه ...

ممنون عزیزم، ان شاالله شنبه میری و جنین یا جنین‌هات رو صحیح و سلامت در بهترین حالت ممکن میبینی و حسابی خیالت راحت میشه، ما هم محتاج دعا هستیم گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد دوستان یه سوال دیگه لطفا هر کس میدونه بگه قراره پانکچر بشم و همون روز اسپرم تازه از بیضه همسر ب ...

از مرکز بپرس اونا بهتر میدونن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عززززیزمی ، یعنی میشه معجزه شده باشه ؟ 🥲🥲 به خدا از محبتت هاتون دارم خجالت میکشم ، برام دعا کنید ک ...

انشاالله وای موهای تنم سیخ شد ای جانم 

خدا اون فسقلیتو حفظ کنه تو دلت گلم 

انشاالله که اشک شوقتو برامون تعریف کنی گلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره دکتر منم تا دیروز فقط آزمایش می‌نوشت دیروز روز ۲۵ بود گفته تا شنبه صبر کن بیا سونو توکل بخدا انش ...

آره دیگه واسه سونو انگار بتا باید بالای ۱۰۰۰ باشه، توکل بر خدا، برای شما خوب بالا رفته شکر خدا، حتما شنبه خوش خبر بر میگردیم به حق محسن زهرا 🙏⁦❤️⁩

قبل از پانکچر انجام میدن ؟ چقدر قبل پانکچر باید باشه ؟ 

ببینید من روزی که پانکچر شدم انجام دادم ولی باید حداقل دو ماه قبل پانکچر انجام بشه که تاثیر داشته باشه ، من انجام دادم که مثلا دو الی سه ماه بعد پانکچر دوباره برم تو سیکل پانکچر که کلا نرفتم و قید بچه زدم ، الان اگه این بی بی چک مثبت نباشه بازم نمیرم دکتر ، چون فعلا خسته شدم ، برام دعا کنید

ممنون عزیزم، ان شاالله شنبه میری و جنین یا جنین‌هات رو صحیح و سلامت در بهترین حالت ممکن میبینی و حسا ...

ممنون از دعای قشنگت انشاالله انشاالله انشاالله

رفتی آزمایش باز برو همون آزمایشگاه انشاالله به زودی تو هم بری سونو و از فسقلیات بگی عزیزم .😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عیبی نداره ما همه مون دیگه سرشناس شدیم خود من ایندفعه ۹بار رفتم آزمایشگاه دیگه وقتی منو میبینن خودشو ...

به خدا دیگه برامون آبرو نمونده 😂😂 انشالله قسمت همه بچه های این تایپیک یه بچه صحیح و سالم بشه 🤲🤲

آره دیگه واسه سونو انگار بتا باید بالای ۱۰۰۰ باشه، توکل بر خدا، برای شما خوب بالا رفته شکر خدا، حتما ...

بحق حضرت زهرا همه مون انشاالله نتیجه بگیریم عزیزم ممنون از محبتت توکل بخدا 

گاهی یادم میاره انتقال دادم خم و راست میشم بعد یادم میافته گریه میکنم میگم خدا خودت هواشونو داشته باش

ممنون از دعای قشنگت انشاالله انشاالله انشاالله رفتی آزمایش باز برو همون آزمایشگاه انشاالله به زودی ...

باشه حتما، ان شاالله تمام خانمها خوش خبر بیان اینجا 🙏🌹

به خدا دیگه برامون آبرو نمونده 😂😂 انشالله قسمت همه بچه های این تایپیک یه بچه صحیح و سالم بشه 🤲🤲

الهی آمیییین انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

انشاالله وای موهای تنم سیخ شد ای جانم  خدا اون فسقلیتو حفظ کنه تو دلت گلم  انشاالله که ا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم 😍😍😍 خدا قسمت خودت کنه به زودی زود اونم چند قلو 😎 

هروقت برم آزمایش میام خبر میدم 💃💃💃💃

باشه حتما، ان شاالله تمام خانمها خوش خبر بیان اینجا 🙏🌹

انشاالله انشاالله انشاالله عزیزم انشاالله همه مون جواب مثبت بگیریم به لطف خدا