2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
بگو سوفی عزیزم خدا میدونه منظورت من هستم مرسی 💗💗💗

چه اسم قشنگی بله خدا می‌دونه که همه رو در نظر گرفتم.🙏🙏🙏😘😘😘😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما من امروز آز  دادم مثبت بود  خدارو شکر🤩🥰 ولی خودم اصلا باورم نمیشه🥺😀😅 انتقال ...

مبارکا باشه خانومی خودتو و نی نی هات صحیح و سالم باشید الهی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خیلی مراقب خودت و جوجو باش 

توکل بخدا خدا هواشونو داشته باشه یکم من بی دست و پام.😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خیلی عالیه ک عزیزم مبارک باشه ایشاا...بارداری راحتی داشته باشی بتای دو روز پیشت چند بود؟

توکل بخدا دعام کن خواهری بتای فیلم ۵۱۷بود میگن باید دو برابر میشد این شده

راستی شرمنده خیلی ببخشید من موقع استفاده از توالت فرنگی خیلی شرمنده می‌خوام خودمو بشورم خم میشم یکم نگرانم مشکلی پیش نیاد

باشه مرسی. ای جانم خدا برات حفظش کنه خدا رو شکر😍

سلام عزیزم، تبریک میگم باردار شدید  من دیشب متوجه شدم و پیامتون رو اتفاقی دیدم خیلی خوشحال شدم براتون، میشه بگید چندتا تخمک داشتید؟ چندمین بار انتقال دادید؟ شماهم آندومتریوز داشتید؟ چسبندگی هم داشتید؟ ببخشید از این همه سوال   

فدای محبتت عزیزم ممنونم.  تو مامانی تموم شد رفت همین الانم بری آز بدی نشون میده خدا رو شکر خیل ...

منم برات خیلی خوشحال شدم ، توام خیلی اذیت شدی ، خیلی مواظب جوجه ات باش 😍😍 میام خبر میدم که به کجا رسیدم 😎

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بچه ها جومم من روز یازدهم بنام ۴۳ بود، الان روز سیزدهم شده ۷۹ این طبیعیه؟ خوبه؟ پایین نیست به نظرتون ...

خداروشکر عزیزم مثبتی دیگه تقریبا هم دوبرابر شده استرسو از خودت دور کن انشالله نی نی کوچولو و خودت سالم باشید 

سلام دوستان ، میشه نظرتون درمورد بی بی چک من بگید ؟ هر دوتاشو امروز گذاشتم ، روز 26 پریودمه ، درواقع ...

دختررر پاشو برو ازمایش بدووووووو مبارکه خیلی❤️❤️😍😍 برا چی میخوای صبر کنی برو ازمایش بده

برام دعا من مامان سوفی 😇 فردا دوباره بی بی میزارم ببینم چی میشه ، چون خیلی سخته باور کنم این دوتا و ...

انشالله درسته و بتات عالی میره بالا💗 چرا نه عزیزم

معجزه هم بعضی وقتها اتفاق میافته 🎉

حتما برات دعا میکنم عزیزم❤️ توام بیادم باش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@favali    من 16 م پریود شدم حالا میگن یا الان انتقال میدی بدون خراش،، یا میمونه برای بع ...

ببین عزیزم اصولاً یا یکماه. قبلش خراش میدن یا یک هفته قبلش تو سیکل خراش نمیدن وقتی ۱۶پریود شدی که دیگه دیره برا خراش 

پریودی اسفندت برا کی میافته

بعد من حدود اواخر تابستون خراش دادم یعنی یک هفته قبل پریودی که روز اول پریودی رفتم سونو دکتر گفت کیست داری و کنسل شد سیکلم

سیکل بعدی هم که رفتم اونجا تو مطب دخترا میگفتن اگر آندومترت نازکه انجام نده که ندادم 

اینبار برام پی آر پی یا همون اگه اشتباه نگفته باشم pbmc برا رحمم انجام داد که از خودم نمونه خون گرفتن دو روز قبل انتقال و پلاسماشو جدا کردن مثل آی یو آی تزریق کردن به رحمم ۱ساعت استراحت کردم مرکز بعد ورق دادن که مراقبتاش عین آی یو آی 

بود که من یکم کم رعایت کردم 

انشاالله حساب کن ببین پریودی اسفندت برا کی میافته اگه دیگه نزدیک عید بود بذارش برای بعد عید 

انشاالله خدا جواب اینهمه تلاش و زحماتتو بده گلم 

خداروشکر عزیزم مثبتی دیگه تقریبا هم دوبرابر شده استرسو از خودت دور کن انشالله نی نی کوچولو و خودت سا ...

ان شاالله عزیز دلم، دکتر خودم یکم منو ترسوند گفت حالا پنجشنبه باز آزمایش بده ببینیم چی میشه! توکل بر خدا 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای عزیزم دیگه واقعا مبارکه خیلییییییی تبریک میگم مامان شدنتو انشالله بارداری خوب و سالمی داشته باشی ...

انشاالله عزیزم ممنون از دعای قشنگت انشاالله خدا حاجت دلتو بده

میگم خم و راست شدن برام ضرر نداره موقع دسشویی شرمنده برا شستن خم و راست میشم