2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم اصلا استرس نداشته باش انرژی خوب بفرست برای جنینات چون اونا تو این ۵ روز سلولاشون تشکیل میشه ...

قربونت برم عزیزم ..چشم دیگ سپردم به خود خدا ..من که چند ماه همسرم قرص دادم تقویت شه خودم هم تقویتی خوردم دیگ بقیه اش با خداست .. انشاءالله که به ما هم خبر خوش میدن .. انشالله شما هم با اولین انتقال مامان میشی سارا جون 🙏🙏🙏🌹🌹

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
دوستای گلم شما همیشه کنارم بودید تو رو خدا برام دعا کنید حالم خوب نیست کرونا گرفتم دعا کنید واسه جنی ...

عزیزم سارا جون انشاءالله خیلی زود خوب میشی استرس نداشته باش استراحت کن . چیزهای مقوی بخور مایعات بخور..خیلی ها گرفتن باردار بودن رد کردن.. خدا نگهدار خودت و بچه قشنگت باشه دعای همگیمون پشت خودت و نی نی🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم که گفتی ،پس عوض میشه چه حیف دوست داشتم همون با وزن ۴ بدنیا بیاد😂😊

اره اگه ثابت بمونه خوبه ولی معمولا تغییر میکنه 

منم دوست دارم تپلی باشه بدنیا میاد ولی سالم باشه بدنیا بیان زودی وزن میگیرن و بزرگ میشن😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان برای درد آمپول پروژسترون چی کار میتونیم بکنیم؟ من احساس میکنم قلمبه شدن تو پوستم کیسه ...

سلام من نمازمو سرپا میخوندم ازاول.

کیسه ابگرم خیلی خوبه ولی سریع بعد تزریق نزار بزار چندساعت بگذره.امپولا با سوزن بلندبزن  عمیق باشه.هرکی میزنه بگو اروم موادو خالی کنه کمتر سفت میشه.

یا رب العالمین
@داداشمممم   ،،سلام عزیزم نمیدونم منو یادت میاد یا ن  فقط میخواستم بپرسم انتقال انجام د ...

سلام گلم.نه متاسفانه یادم نمیاد جانم. بله انتقال دادم به لطف خدا مثبت شدم الانم ۸ هفته هستم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم سارا جون انشاءالله خیلی زود خوب میشی استرس نداشته باش استراحت کن . چیزهای مقوی بخور مایعات بخو ...

مرسی قربونت برم خیلی محتاج دعاهاتونم حالم خوب نیست. 

انشالله سلامت باشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام دوستان برای درد آمپول پروژسترون چی کار میتونیم بکنیم؟ من احساس میکنم قلمبه شدن تو پوستم کیسه ...

عزیزم بعد از تزریق بلافاصله با بطری کوچیک مثل این جا الکلی ها هستن به دستمون میزنیم با اونا ماساژ بده خیلی خیلی خوبه نمیذاره قلمبه شه..من این کارو میکنم

سلام گلم.نه متاسفانه یادم نمیاد جانم. بله انتقال دادم به لطف خدا مثبت شدم الانم ۸ هفته هستم 

فدات شم ،،خداروشکرر😍😍وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم انشالله همین جور برات بمونه و یه بچه سالم و صالح آمین🤲❤️