2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
الحمدالله خوبم. بخاطر هماتوم استراحتم دو ماه جز دکتر جایی نرفتم. من موقع انتقال  رژیم داشتم کلا ...

خداروشکر عزیزم که خوبی

خدا، حافظ خودت و نی نی قشنگت باشه

منم همه ی این مواردو رعایت کردم اینبار از نظر روحی هم عالی بودم. پیاده روی، فرتیل، رژیم غذایی و...

دعا کن برام جنینام ضعیف نباشن و از بین نرن

اینجور ک متوجه شدم کیفیت جنین و امادگی رحم حرف اولو میزنه 

راستی میگی مواد قندی رو حذف کردی من بیشتر از یک ساله ک مواد قندی رو حذف کردم

فقط خرما میخورم، زیادم میخورم. بنظرت خوب نیس؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم، نه با نصر انتقال نداشتم ، نمیخوام هم باهاش انتقال بدم، انقدر زمانی که میاد مرکز شلوغه که ...

آره واقعا شلوغی کیفیت و دقت کارو پایین میاره. 

ببینیم کی قراره مامان بشیم

انشالله زودتر از چیزی که فکر میکنیم باشه

دعا کن عزیزم😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جنین رو فرستادیم واسه آزمایش ژنتیک هنوز جوابش نیومده اگه خدای نکرده ژنتیکی باشه باید پی جی دی کنم اگ ...

چقدر عالی 

انشالله که اتفاقی بوده و جواب آزمایش خوشحالتون کنه😘😘😘

منم بی خبر نزار عزیزم

سلام مهربونای من  خوبین؟!  یه سوال داشتم من علت ناباروریمو پیش چ دکتری باید برم که یه ج ...

عزیزم بنظرم ازمایشای ژنتیک بدید چون گفته بودی ایمنی انعقادی دادی همه چی خوب بوده 

ازونورم میتونی پی جی دی کنی و با جنین شناس مرکز صحبت کنی 

اما واقعا ای وی اف من هرچی پرسیدم از دکترم همش میگه تکرار و تکرار اما شما بتا افت میکنه یه دلیل حتما داره

آهان چقدر خوب  هزینه هاش خیلی بالاس درسته؟!

نه برای من هم قیمته .  من تعیین جنسیت میخوام انجام بدم . همه  جا برام آزاده . البته پانکچر و انتقال منظورمه .‌داروها و آزمایشها با بیمه حساب میشه برام که هر کدومش رو برم فرقی نداره

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم حق با توه دوباره میگیرم براش احتمالا یه ماه دیگه میفته پانکچرم باز برا این یه ماه میگیرم ...

انشالله که دامنت سبز میشه . منم برای این یکماه دوباره گرفتم 

عزیزم دکتر به شوهر من فقط اسپریژین داده  به نظرت منم امگا۳ و آل ارژنین به همسرم بدم؟

سلام‌. آره خب دکتر به همسرم فقط فرتیل من و اسپریژن داد . ولی ما همه ی داروها رو خودمون گرفتیم . حتما بگیر امگا۳ و کیوتن ۱۰۰ ویتامین ای ،سی ،ال ارژنین ، الکارنیتین ،سلنیوم ،زینک  

اگر عوض کنن دکترم رو حتما میرم پیش مشایخی خودم خیلی ناراحتم عزیزم  ک جنینها با گرید عالی چرا ...

حتما‌عوض‌کن.

ببین‌عزیزم‌ناراحت‌نباش.خداخیییلی‌بزرگ‌ترازاین‌حرف‌هاس

مطمعن‌باش‌مصلحت‌دراین‌بوده.من‌دوتاانتقال‌هام‌جنین‌عالی

بودن‌امانگرفت..مطمعن‌باش‌خدابهترین‌هاروبرات‌درنظرداره.

اول‌بسپاربه‌خدا.بعدش‌دکترتوعوض‌کن.

انشالله‌اون‌دوتاجنین‌دوتا‌نی‌نی‌خوشگل‌میشن‌برات

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الحمدالله خوبم. بخاطر هماتوم استراحتم دو ماه جز دکتر جایی نرفتم. من موقع انتقال  رژیم داشتم کلا ...

عزیزم پیش کدوم دکتر و کدوم مرکز آی وی اف انجام دادین؟

مشکلتون چب بود آی وی اف کردین؟

عزیزم بنظرم ازمایشای ژنتیک بدید چون گفته بودی ایمنی انعقادی دادی همه چی خوب بوده  ازونورم میتو ...

عزیزم پیش کدوم دکتر و کدوم مرکز آی وی اف انجام دادین؟

مشکلتون چب بود آی وی اف کردین؟

انشالله همه چی خوب پیش میره برات 

قربونت برم انشاالله برای هممون🙏🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم