2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
روز ۱۶ رفتی و ندید حتما استرس کشیدی؟

مردمو زنده شده خدا نصیب نکنه البته دکترم خیلیییی بهم گفت نگران نباشم ولی آخه مگه میشه چون بتام ۵۰۰ بود ندید ولی خودش گفت من مطمئمم بارداری چون ضخامت رحمت بالاس. که سه روز بعدش رفتم ساک رو دید. انشالله خودتم میری فسقلت رو میبینی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر منم ۴ میلیون بود تعدادش. به نظرم برم پیش دکتر اسرافیلی من خودم بین مام و اسرافیلی و انصاری پور ...

خب روندش چطور بود رفتی پیشش ؟ چه آزمایشایی برات خواست ؟ چقد بعدش رفتی پانکچر ؟ برا شوهرت چیکار کرد فرستاد کدوم دکتر ارولوژی ؟ ببخشید عزیزم میشه از روند درمانت بگی .. و داروهای انتقالت 

راستی از پیاما فهمیدم مثبت شدی خیلی خوشحال شدم برات یادمه سری قبل با دکتر طرازی پانکچر شدی راضی نبودی 

برا @شوره   هم خیلی خوشحال شدم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
گلم بنظر من مرکز مام خیلی مرکز مجهز و پیشرفته ای هست خودمنم و خیلی از بچه ها تو همین تاپیک با مام مث ...

ممنون عزیزم ار راهنماییت 

من قبلا اعتقاد نداشتم به اینکه دکتر مهم باشه یا نباشه ولی دکتر اولی که رفتم خیلی بیخیال بود حتی مثبت هم میشدم راضی نبودم ازش ضمن اینکه از اهواز میرم تهران اینهمه راه و سختی و خودمم شاغلم هرسری مرخصی به بهانه های مختلف 

بعد اینکه اینجا دیدم بچه ها میگم مام خوب نیست ولی خودم انصافا جلسه اول با علیرضایی ویزیت شدم خیلی منظم بود و به قول تو همه مدارکو وارد سیستم کرد و مطمئنم هیچی میس نمیشه این وسط .. و دیگه اینکه همسرمو فرستاد دکتر ارولوژی گفت که الان از بده دارو بگیره دوباره از بده و بهتر شد بیا پانکچر حتی دارو پانکچر رو هم نوشت برام که نخواد بیام ویزیت برا دارو ... در کل تا اینجا خوب بوده ... اما خب نتیجه هم مهمه میبینم اینجا با اسرافیلی مثبت شدن ترغیب میشم میگم شاید جنین شناسشون خوبه جنینا بهتر میشن یا خودش فرقی داره 

شما مشکلت چی بود با کدوم دکتر بودی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خب چرا فدات شم امروز راه نمی افتی که فردا اینجا باشی. گرچه بازم مشکلی نیست از همون روز سوم هم میتونی ...

خدا نکنه عزیزم ..بخاطر کارش گفت نمیتونه بی برنامه بره ..دیگ توکل به خدا موند واسه فردا ..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
برای من دکتر از روز پنجم شروع کرد ،اون دکتری که میرفتم سرش خیلی شلوغ بود میگفت روز دوم و سوم وچهارم ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد به من دکتر گفته بود روز اول دوم بیا که من میتونم روز سوم برم همش استرس اینکه دیر میشه داشتم قربونت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
خدا رو شکر عزیزم که مشکل ژنتیکی نبوده انشاالله بعد از عید دوباره انتقال میدین  کی میری واسه ان ...

ممنون عزیزم اره واقعا خداروشکر انشاالله برا شمام سالمه آره عزیزم بعده عید اولین بار که پریود بشم برا روز دوم یا سوم پریودم نوبت میگیرم و میرم مرکز برا شروع سیکل تا ببینم خدا چی میخواد الهی شمام بعده عید دوباره مامان میشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام‌خواهری. عزیزم‌من‌رفتم‌پیش‌روماتولوژی‌یه‌چندتاسوال‌‌پرسید‌گفتش روماتیسم‌نداری.‌امافاکتورخودایم ...

عزیزم کدوم فاکتورات مشکل داشتن؟؟؟

خب روندش چطور بود رفتی پیشش ؟ چه آزمایشایی برات خواست ؟ چقد بعدش رفتی پانکچر ؟ برا شوهرت چیکار کرد ف ...

فدات شم ممنونم انشالله به زودی روزی خودت. من همسرم دیگه نرفت اورولوژی یعنی دکتر گفت نیاز نیست اولش که رفتم یک ماه ال دی و سینافکت داشتم بعدش پری شدم وارد سیکل پانکچر شدم داروهامم سینال اف و hmg بود. به همسرمم گفت روزی دوتا اسپریژن بخوره که عالی بود موروفو از صفر شد یک. 

من به خاطر کیستم دکتر تاکید داشت که فریز انتقال بدم. بهم آنوکسا. استرادیول. پردنیزولون. فولیک اسید داشتم برای انتقال. قبلشم که کلی ویتامین خوردم. 

من آزمایشام خیلی کامل بود چون ابن سینا همه چی داده بودم دیگه گفت چیزی نیاز نیست. بله طرازی بود ولی اصلا خودش واسه پانکچر و انتقالمم نبود. الان خدا رو شکر بازم جنین دارم واسه نی نی های بعدی اما ابن سینا هیچ. دکتری نیست که الکی وقتت رو تلف کنه من تا الان ازش راضیم و دقیق هستن 

خدا نکنه عزیزم ..بخاطر کارش گفت نمیتونه بی برنامه بره ..دیگ توکل به خدا موند واسه فردا ..

خب اشکال نداره عزیزم روز سوم هم که بری مشکلی نیست همون روز داروها رو توی ماشین بزن کاری نداره 

سلام مهربونای من 

خوبین؟! 

یه سوال داشتم

من علت ناباروریمو پیش چ دکتری باید برم که یه جواب درست بهم بدن

خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم ک چرا جنین هام تو رحم نمیمونن

خود دکترم جواب میده

یا اگ اطلاعاتی در این مورد دارید بهم بگید ممنون میشم ازتون

@هیوا۷

@سارادلارام    

@داداشمممم    

@نیکاد    

و ممنون میشم از همه اگ اطلاعی دارین جواب بدین

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون عزیزم ار راهنماییت  من قبلا اعتقاد نداشتم به اینکه دکتر مهم باشه یا نباشه ولی دکتر اولی ...

گلم اینجا که اکثرا با مام مثبت شدن و درکل آمار مثبت بالایی داره مرکز مام تو این سالها ولی در کل بنظر من بهتره خودت ویزیت شی با هردو و بعد خودت نتیجه گیری کنی من بشخصه پیشنهاد قطعی دوست ندارم به کسی بدم فقط نظر خودمو مینویسم.

من دو بار با دکتر عارفی در بیمارستان بهمن منفی شدم و سومین بار اومدم مام و پانکچر و سیکلم با دکتر علیرضایی بود و انتقالم با دکتر نصر. خودم مشکل ایمنی انعقادی و کمی پلی کیستیک همسرم اسپرم ضعیف. بی نهایت از وقتی که دکتر علیرضایی با آرامش برام میذاشت راضی بودم که تا همین الان دکتری مثل ایشون ندیدم که انقد با حوصله جواب بده و نخواد فورا آدمو از اتاق بیرون کنه تا مریض بعدی بیاد.

در کل من از همه چی مام راضی بودم. من با دکترای دیگه زیادی ویزیت شدم و هیچ جا به اندازه مام برام با آرامش نبوده تو این سالهای ناباروری. پیشنهادم به شما اینه که خودتون برید و ببینید و خودتون ببینید با کدوم راحترید و براتون بهتره. چون هرکی یجوره به هر حال... 

اینا فقط تجربه شخصی من بود امیدوارم هرجا که که رفتی نتیجه بگیری عزیزدلم و بهترین تصمیمو بگیری🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام مهربونای من  خوبین؟!  یه سوال داشتم من علت ناباروریمو پیش چ دکتری باید برم که یه ج ...

عزیزم بنظرم باید اول ازمایش های ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رو انجام بدی شاید مشکل انعقادی داری

با جنین شناس صحبت کن اگه نیازه جنیناتونو پی جی دی کنید

دکترت تو رویان کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍