2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
پروفرتیل ال کارنتین سلنیوم ال ارژنین گفت فعلا هورمونی نمیدم همینا رو بخوره دوباره بیاد بعد شاید هورم ...

خب دکتر اسرافیلی به همسرم‌فرتیل من و اسپریژن داد . حتما باید اسپریژن رو مصرف کنه . راستی کیوتن ۱۰۰ و امگا۳ و الکارنیتینم خودت بگیر

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام مهربونای من  خوبین؟!  یه سوال داشتم من علت ناباروریمو پیش چ دکتری باید برم که یه ج ...

عزیزم آی وی اف کلا بگیر نگیر داره اما یادمه شما پرولاکتینت مشکل داشت که دکترت هیچی بهت نداده بود یا همین الان که مثبت شدی و افت بتا داشتی مراکز بی اهمیتن برو پیش دکتر رزاقی یا زرنانی من خیلی توی این زمینه اطلاعی ندارم چون دکتر خودم همه جوانب رو در نظر میگیره ولی دیگه نرو واسه انتقال تا مطمئن بشی از مشکلت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بنظرم باید اول ازمایش های ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رو انجام بدی شاید مشکل انعقادی داری با جن ...

خوبی عزیز جان

ایمنی دادم و قبل انتقالم ای وی ای جی میزدم

چهار بار زدم تا قبل انتقالم

ولی اینی ک درمورد جنین گفتی نمیدونم چیه؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم آی وی اف کلا بگیر نگیر داره اما یادمه شما پرولاکتینت مشکل داشت که دکترت هیچی بهت نداده بود یا ...

قربون ذهن خوبت 

بله همینطوره 

حتما میرم پیگیر میشم

این دکترهایی ک گفتی دکتر چی هستن؟! 

سلام مهربونای من  خوبین؟!  یه سوال داشتم من علت ناباروریمو پیش چ دکتری باید برم که یه ج ...

نگار جون حتما آزمایشهای ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رو بده . من دکتر برام کاریوتایپ‌نوشت با وجود اینکه یک بچه داریم و خدارو شکر سالمه . قبلش با دکتر ژنتیک ویزیت شدیم گفت حتما باید ژنتیکتون بررسی بشه که اگه مشکلی هست تست سلامت روی جنیناتون انجام بشه . ببین اصلا به حرف ما اکتفا نشد و آزمایشو دادیم . الانم‌میگم خدارو شکر که آزمایشو دادیم‌ البته مشکلی نبود . انشالله که برای توام نباشه . ولی برویه دکتر خوب که تموم آزمایشهایی که تکمیلی رو برات بنویسه . یا علی بگو دوباره شروع کن . خدا بزرگه . شاید داروهات خوب نبوده 

نگار جون حتما آزمایشهای ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رو بده . من دکتر برام کاریوتایپ‌نوشت با وجود اینکه ...

سلام گل جانم

خوبی عزیزم

این آزمایش هارو بگم چ دکتری برام بنویسه

برم همون رویان بگم بنویسن برام؟! 

ب ایمونولوژی باید بگم بنویسه؟! 

مرسی عزیزم خیالم راحت شد به من دکتر گفته بود روز اول دوم بیا که من میتونم روز سوم برم همش استرس اینک ...

انشالله همه چی خوب پیش میره برات 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام گل جانم خوبی عزیزم این آزمایش هارو بگم چ دکتری برام بنویسه برم همون رویان بگم بنویسن برام؟!& ...

سلام عزیزم . من اینا رو دکتر خودم برامون نوشت البته ایمنی انعقادی رو ننوشت . گفت آسپرین و پردنیزولون مصرف میکنی فعلا کافیه . ولی کاریوتایپ و آزمایشهای پرولاکتین و هورمونیها و اسپرم  رو جلسه ی اول نوشت . من کار رویان نمیدونم‌چجوریه

مرسی عزیزم خیالم راحت شد به من دکتر گفته بود روز اول دوم بیا که من میتونم روز سوم برم همش استرس اینک ...

انشالله همه چی برات خوب پیش میره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان عزیز،من امروز روز ۷انتقالم وهم زیر دلم درد میکنه وهم ببخشیدواژنم تیر می کشه،این علایم بد ...

سلام عزیزم منم روز چهارم همین طوریم پاهامم درد میکنه  وقتی میشینم کل شکمم مثل پریودی درد میکنه 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم منم روز چهارم همین طوریم پاهامم درد میکنه  وقتی میشینم کل شکمم مثل پریودی درد میکنه& ...

سلام عزیزم خوبی

ایشاالله ک مثبتی

من اگر برای دفعه بعد قسمت شد انتقال دادم ب علائم دیگ توجه نمیکنم

چون دفعه اول علایمم یه چیز بود دفعه دوم یه چیز دیگ اصلا 

و مطمئنم بخاطر داروهای مصرفی این علائم ب وجود میاد