2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بله هنوز دارم میخورم گفته تا اخر بارداری بخورم

روزی چند تا میخوری؟ دکتر هم به من گفته بحور روزی دوتا میخورم 

پردینزولون هم میخوری؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
سلام نگار جونم تو بهتری؟؟؟ راستشو بخوای منم زیاد اطلاع ندارم چون خودمم باید بعده عید اول قشنگ پیگیر ...

سلام ب روی ماهت 

شمام رویانی؟! 

ایشاالله ک جواب بگیریم چی بگم

انقدر گریه ی شوهرمو دیدم قلبم ب درد اومده 

برم هفته بعد رویان ببینم چی میشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کودوم مرکز میری شما؟! 

من مرکز نمیرم . با هرج و مرج مراکز روحیم جور در نمیاد .‌من مطب دکتر اسرافیلی میرم .‌ولی آزمایش کاریوتایپ و پانکچر و ... رو عرفان انجام میده نگار جون

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنون عزیزم منم همش به یادت همستم سری قبلی با هم انتقال دادیم ان شالله بزودی میای خبر بارداری میدی

ممنونم عزیزم باورت میشه اصن روحیه گرفتم مثبت شدی چون تو هم مشکل از همسرت بود میگم شاید خدا برا منم خواست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خب دکتر اسرافیلی به همسرم‌فرتیل من و اسپریژن داد . حتما باید اسپریژن رو مصرف کنه . راستی کیوتن ۱۰۰ و ...

الان یه هفتس داروهاش تموم شده خودمم میخوام تا پانکچر براش اسپیرژن بگیرم با همون ال کارنتین و ال ارژنین چون پروفرتیل گرونه همون ی بستش ۱۶۰۰ شد فک کنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الان یه هفتس داروهاش تموم شده خودمم میخوام تا پانکچر براش اسپیرژن بگیرم با همون ال کارنتین و ال ارژن ...

پروفرتیل دکتر گفت خیلی کامل نیست . ببین این راهیه که باید براش خرج کنی . دکتر برای همسرم فرتیل من نوشته ۳۰ تاش ۵۹۰ تومن . روزی یکی و اسپریژن روزی ۲ تا . امگا۳ و ال ارژنین ،سلنیوم و زینک ،سی ،ای ،.... میخوره . ولی حتما مکملهای خانواده ی فرتیل ( پروفرتیل ،فرتیل من ، ... ) خیلی خوبن . تا حالا دوبسته گرفتیم و سه تا اسپریژن استفاده کرده . من خییییلی هزینه مکمل کردم .شاید ۵ تومن یا بیشتر 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من مرکز نمیرم . با هرج و مرج مراکز روحیم جور در نمیاد .‌من مطب دکتر اسرافیلی میرم .‌ولی آزمایش کاریو ...

آهان چقدر خوب 

هزینه هاش خیلی بالاس درسته؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
الان یه هفتس داروهاش تموم شده خودمم میخوام تا پانکچر براش اسپیرژن بگیرم با همون ال کارنتین و ال ارژن ...

ایشالا موفق بشی عزیزم منم میخوام برم مام حال روحیم خوب نیست دیگران از بس سوال میکنن استرسم زیاد تر میشع ...واسه خودت تقویتی نوشت ؟ازمایشاتت قبول کردن ؟

@favali    

سلام گلم چطوری خوبی؟

کی بی بی میزنی؟

من یکشنبه

علائمم یه نبضی زیر شکمم حس میکنم و یه دردای عجیب 

والا هیچ نمیدونم چجور دردیه

البته خیلی خفیف

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩