2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم میگی لطفا  قبل از انتقال چه داروهای تقویتی داشتی  مرسی

من خودم خیلیاشون رو گرفتم چون دکترم میگفت نیازی نیست این همه. 

وتیامین دی. ای. سی. آمپول نوربین. فرتیل سی ام. ال آرژنین. کیوتن. فولیک اسید. سوپراکل. امگا ۳. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خواهش عزیزم نه بابا گلم اصلا استرس نداشته باش من خودم نیم تا نهایت یکساعت دراز میکشیدم بعدشم میرفتم ...

سلام آنا یه سوال 

امروز صبح خیلی بد نگران شدم من از موقعی که انتقال دادم خود بخود ناخودآگاه بدنمو میکشم صبح ها

اما امروز صبح خیلی محکم کشیدم هر چقدر بخوام جلوشو بگیرم نمیشه جوری بد کشیدم که پهلو هام صدای تق داد منزدیک تخمدان هام میترسم اتفاقی افتاده باشه.😭😭😭😭😭

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا کسی بیدار هست جوابمو بدم دلشوره گرفتم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

😭😭😭😭

سلام  دختر خوب چرا اينقد حساسي اگه اينقد تاثير داش بي حركتي كه ميگفتن همه همون روز اول خودشون ...

اخه خیلی بد بدنمو کشیدم صدای تق داد نزدیک تخمدانم میترسم

سلام  دختر خوب چرا اينقد حساسي اگه اينقد تاثير داش بي حركتي كه ميگفتن همه همون روز اول خودشون ...

از صبح دارم تو نت میگردم کسی چنین تجربه ای داره اصلا نیست

خیلی نگرانم دست خودمم نیست بدنمو میکشم 

از صبح دارم تو نت میگردم کسی چنین تجربه ای داره اصلا نیست

باور كن جنين جوري نيس كه يهو بپره بيرون اگه گرفته باشه ديگه مشكلي براش پيش نمياد من خودمم برام پيش اومده صبحا اينجوري ميشم 

باور كن جنين جوري نيس كه يهو بپره بيرون اگه گرفته باشه ديگه مشكلي براش پيش نمياد من خودمم برام پيش ا ...

ممنون دوست عزیز خیلی نگران بودم خیلی 

رز جان خوبی عزیزم .ان شاالله پانکچر بعدی جنینهای خیلی خوبی داشته باشین از الان تقویتی مصرف کنین هم خ ...

سلام عزیزم خوبی ؟ انشالله خودتم همه چی برات خوب پیش میره ، کیوتن و اوابوست گرفتم اما dhea گفتم به دکتر سردر نیاورد چیه فکر کرد همون dha که امگا ۳ داره اونه گفت اونو‌قبلا به بیمارها دادیم تاثیر نداره 

منم بعدا فهمیدم که اشتباه گرفته سرخود هم نتونستم بگیرم میگن قبلش باید آزمایش بدیم آخه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره عزیزم واقعا سخته اما چاره ای نداریم  بسپار به دکترت یکم ذهنت آروم میشه اینجوری

به دکترا که اصلا اعتماد ندارم فقط سپردم به خود خدا ،به ماها فقط خدا میتونه کمک کنه وگرنه ای وی اف اینقدر پیچیده که خود دکترا هم سر در نمیارن 

چون سنم بالاس و سقط مکرر بارداری طبیعی داشتم  دکتر میگفت تخمک پوچه  هرکاری که گفتن کردم ...

مامان سبحان جان دوز داروهات بار اول و دوم چقدر بود 

برا منو‌ خیلی بالا نوشته بود که به اون‌همه دارو اصلا احساس خوبی نداشتم بعدا هم اینجا خانما گفتن دوز پایین دارو به ذخیره کم جواب میده

ایشالا که همینطور میشه مهم سالم بودنشونه بعده تولد همه وزن میگیرن❤️ مرسی از راهنماییت عزیزم

فدات😘 انشاءالله گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شوره جون حالت چطوره؟ همه چی خوب پیش میره؟ یکمی از انتقال بگو درمورد تغذیه ات و علائمت روز چندم ازم ...

الحمدالله خوبم. بخاطر هماتوم استراحتم دو ماه جز دکتر جایی نرفتم. من موقع انتقال  رژیم داشتم کلا مواد قندی حذف کرده بودم سالاد زیاد میخوردم. گوشت های گرم میخوردم.از چند روز بعد انتقال کمردرد داشتم انگار سیاتیک گرفته باشه. ۳ انتقال دادم ۲۷ سونو رفتم گفت ساک هست قطب جنیتی درحال تشکیله ۳۰ خونریزی شدید داشتم رفتم دکتر سونو کرد گفت قلب تشکیل شد هماتوم بزرگی داشتم . من از دوماه قبل انتقال فرتیل سی ام خوردم بخاطر مشکل ایمنی هیدروکسی کلروین خوردم. رویال ژلی خوروم هر روز پیاده روی کردم ۳ کیلو وزن کم کردم تا انتقال. فردای انتقال برگشتم شمال هر یک ساعت چند دقیقه اروم قدم زدم. خونه هم کارهای سبک انجام دادم سعی کردم دو لا راست نشم بعد خونریزی استراحتم زیاد شد

خدایا شکرت