2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

عزیزانم

میشه از خراش و چسب رحم بیشتر توضیح بدین

عملش ب چصورته

چقدر تاثیر داره تو موفقیت انتقال

عمل سختیه یا نه

بعدش خونریزی داریم یان

عوارض نداره؟! 

اگر در این باره هم اطلاعاتی دارین یا کسانی ک ب این صورت جواب گرفتن ی توضیحی ب من بدن ممنونتون میشم... 🙏🙏💐💐💐💐

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نگارجان‌دکترت‌کیه؟ آزمایش‌های‌ایمنی‌انعقادی‌روهمه‌رودادی؟

عزیزم دکترم مصطفایی

ایمنی انعقادیو اون نداد

خودم رفتم پیگیر شدم از بیمارستان بقیه الله

مثل اینک خودت باید دکتر خودت باشی اونا هیچی نمیگن بهت 

من ک دیوونه شدم رسما... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزانم میشه از خراش و چسب رحم بیشتر توضیح بدین عملش ب چصورته چقدر تاثیر داره تو موفقیت انتقال ع ...

خراش رو بعضیا همراه با عمل هیسترو انجام میدن یک ماه قبل از انتقال 

بعضیا هم تو همون سیکل انتقال تو مطب دکتر بدون بیهوشی انجام دادن دوستان گفتن دردش قابل تحمله و چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه 

چسب جنین هم یه آمپول هست که روز انتقال داخل بازو یا داخل رحم تزریق میکنند 

نگار جان جنین هات پنج روزه بودن ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم دکترم مصطفایی ایمنی انعقادیو اون نداد خودم رفتم پیگیر شدم از بیمارستان بقیه الله مثل اینک خ ...

منم‌رویان‌میرم‌عزیزم

من‌چون‌دوبارانتقال‌منفی‌داشتم‌جای‌دیگ

دکترمشایخی‌قبل‌شروع‌میکرو

تمام‌آزمایش‌هاوچکاپ‌هاروبرام‌خاست

سونوداپلر

سونوهیسترو.‌دکترایمنی‌.دکترخون.کاریوتایپ.

مشکلات‌پیداشد.پرونده‌تکمیل.بعدش‌شروع‌سیکل

حتمااینسری‌دکترت‌عوض‌کن.

به‌نظرمن‌بروبادکترمشایخی‌انتقال‌بده

ببین‌نظرش‌چیه‌.

اینم‌که‌افت‌بتاداشتی

صددرصدجنین‌لانه‌گزینی‌کرده.منتهاضعیف‌بوده‌ازبین‌رفته

یامشکلی‌بوده‌که‌بایددارومیگرفتی‌قبلش.

مطمعن‌باش‌دفعه‌بعدی‌مامانی‌دوست‌خوبم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
مبارکه عزیزم.🍰🍰🍰🍰🎊🎊🎉🎉🎉🎊🎉

عزیزم شما بارداری؟ آی وی اف کردین؟ پیش کدوم دکتر و کدوم مرکز؟ با بار اول جواب گرفتین یا ن؟ مشکلتون چی بود که آی وی اف کردین ؟ عذر میخوامااا بخدا خیلی حال دلم خونه دیگ من تیرسال۹۹باردار شدم ک متاسفانه پوچ شد ۳۰مردادکورتاژ کردم دوماه بعد استراحت اقدام کردم دوباره که نشد فروردین رفتم عکس رنگی لوله هام بسته شده بود ک باز عکس رنگی باز شد بعد اونم دوبارم آی یو آی کردم باز نشد البته شوهرمم قبلا عمل واریکوسل کرده بود و هر سه ماه بعد کورتاژم آزمایش میداد تاالان که یسال شد شوهرم آز داد دوماه پیش تحرکش ۱درصد شده بود دکترم گفت که دیگ باید بری آی وی اف خیلی ناامیدم😔

عزیزم دکترم مصطفایی ایمنی انعقادیو اون نداد خودم رفتم پیگیر شدم از بیمارستان بقیه الله مثل اینک خ ...

ببین من فکر میکنم مشکل شما چسب جنین یا خراش نبوده 

ببین من پیج های چندتا دکتر رو دنبال میکنم نظرشون اینه که در سه ماهه اول بارداری احتمال 10 تا 15 درصد سقط جنین هست و در ای وی اف این درصد به بیست میرسه و طبیعیه و اینکه گاهی وقتا جنین از لحاظ کروموزمی مشکل داره و این باعث میشه نتونه به رشدش ادامه بده و یه جایی جا میزنه یا نمیتونه دیگه تقسیم سلولی کنه یا قلبش تشکیل نمیشه یا ....و اینکه اگه یه جنین تقسیم سلولی نکرد یا قلبش تشکیل نشد دلیل نمیشه ما بقی جنین ها هم اینجوری باشن و احتمال بارداری با جنین های بعدی هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خراش رو بعضیا همراه با عمل هیسترو انجام میدن یک ماه قبل از انتقال  بعضیا هم تو همون سیکل انتقا ...

ن گل جانم 

دو روزه بودن😭😭😭😭بمیرم براشون... 

منم‌رویان‌میرم‌عزیزم من‌چون‌دوبارانتقال‌منفی‌داشتم‌جای‌دیگ دکترمشایخی‌قبل‌شروع‌میکرو تمام‌آزمایش‌ ...

اگر عوض کنن دکترم رو حتما میرم پیش مشایخی

خودم خیلی ناراحتم عزیزم 

ک جنینها با گرید عالی چرا نموندن من بمیرم براشون😭😭😭😭😭

مرسی از دلگرمیت و اطلاعات خوبت 

ببین من فکر میکنم مشکل شما چسب جنین یا خراش نبوده  ببین من پیج های چندتا دکتر رو دنبال میکنم ن ...

مرسی از توضیحت عزیز دلم مفید بود گلم... 💋 💋 💋 💋 💋 💋 💋 🙏🙏🙏🙏🙏

بچه ها قرص ال دی خب ۲۱ عدد هستن ولی ۷ عدد ییگه با رنگ دیگه هم تو جعبه هست که جمعا ۲۸ عدد میشن خاستم ببینم وقتی که۲۱عدد رو خوردیم و رسیدیم به۷عدد دارونما پریودی ممکنه صورت بگیره؟یا حتما باید دارو نماها هم تموم بشن بعد پریود بشیم؟خواهش میکنم جواب بدین

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭