2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم متنتو میخوندم صبر اومد.

خیلی اعتقاد دارم شروین جانم 

میدونی هر بار اسمش اومده صبر اومده 

نمیدونم چرا 

دو ماه طبیعی خودم اقدام میکنم 

توکل بر خدا... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
گلم من الان هفته ۱۸ هستم میتونم ازمایشش رو انجام بدم یا ن 

عزیزم بنظرم میتونی فک کنم ۱۶ تا ۱۸ هفته بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت برم عزیز دلم  بخدا هر چی پیج سیسمونی و بچه دارم میخام انفالو کنم هر چی میبینم اشکام می ...

نگار جون من همینکارو کردم، بعد از سومین سقط خیلی حالم بد بود

همه پیجها و چیزهایی که حالمو بد میکرد آنفالو کردم سایت هم نمیومدم. برای خودم به کار بزرگ تو خونه درست کردم مثلا فکر کن بنایی و تغییرات داخلی. کلا حواسم پرت شد و حالم بهتر شد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم مرسی از همدردیت  شما باردار شدی؟!  خراش و چسب تاثیر داره؟!  حاصرم همه کار کن ...

من کلا باردار میشدم نمیموند…

فعلا درحال استراحتم. خراش و چسب رو باید با دکترت صحبت کنی ولی هیستروسکوپی خیلی خوبه چون داخل رو میبینن

دکتر من حیدری کهن بود

هرکس یکبار منفی میشد دفعه بعد بکماه قبل از انتقال هیستروسکوپی میکرد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت برم عزیز دلم  بخدا هر چی پیج سیسمونی و بچه دارم میخام انفالو کنم هر چی میبینم اشکام می ...

منم همینجوریم دیگه سری اخر به مامانم نگفتم ..۳بار انتقال دادم نشد جنینم ندارم..خیلی بیقرارم ولی چه میشه کرد باید ادامه داد مشکل ناباروری از شوهرته ؟

من کلا باردار میشدم نمیموند… فعلا درحال استراحتم. خراش و چسب رو باید با دکترت صحبت کنی ولی هیستروسک ...

هیسترو شدم عزیز دلم پولیپ داشتم برداشتن قبل انتقال اولم... 

برای خراش و چسب حتما باهاش صحبت میکنم

شما نمیدونی چقدر بعد از قطع شیاف پروژسترون پریودی میاد؟! 

پروفرتیل دکتر گفت خیلی کامل نیست . ببین این راهیه که باید براش خرج کنی . دکتر برای همسرم فرتیل من نو ...

ممنون عزیزم حق با توه دوباره میگیرم براش احتمالا یه ماه دیگه میفته پانکچرم باز برا این یه ماه میگیرم ببینم خدا چی میخواد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ایشالا موفق بشی عزیزم منم میخوام برم مام حال روحیم خوب نیست دیگران از بس سوال میکنن استرسم زیاد تر م ...

استرس نده یه خودت توکل کن به خدا دوباره شروع کن همش ی بار پانکچر شدی هنوز کلی شانس داری ... 

خودمم اینوفولیک ال ارژنین ال کارنیتبن و ویتامین دی ای سلنیوم میخورم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
منم همینجوریم دیگه سری اخر به مامانم نگفتم ..۳بار انتقال دادم نشد جنینم ندارم..خیلی بیقرارم ولی چه م ...

الهی ب حق امام زمان خدا کمکت کنه عزیز دلم

شما کودوم مرکز میری ؟! 

مشکلی نداریم منو و همسرم...