2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043604 بازدید | 684328 پست
ای جان 😍 از اول بتا میخورده به دوقلویی 😍 تا کی پروژسترون داشتی چیکا جون؟

ببخشید اینبار هم سرم تزریق کردین؟

چرا با وجود نداشتن مشکل بازم براتون سرم نوشتن؟؟؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر آمپول hcg داشتی بعد از انتقال که اصلا بی بی نزن چون کاذب مثبت میشه اعصابت خرد میشه اگر نداشتی ا ...

بهتون گفتن بازم بیاید سرم بزنید؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

خانما 9روز از انجام  ای یو ای میگذره یکم کمر درد و ترشح دارم بعد همیشه قبل پریودیم سینه هام درد میکنن الانم از صبح درد گرفتن به نظرتون احتمال داره باردار باشم خیلی دوستدارم زودتر بفهمم

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
سلام خوب شد اومدی توی فکرت بودم. به سلامتی انشالله طبیعی مامان بشی. من آره پانکچر شدم ۷ تا جنین شد ب ...

مرسی عزیزم که به یادم بودی،.. خداروشکر که تعداد جنینت خوبه .انشا... نتیجه میگیری، حتما میگیری، کی انتقال میدی؟؟

مثبتی به نظرم به امید خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من هر بار که باردار بودم پهلوهام سمت تخمدانها خیلی تیر میکش ...

عزیزم منم روز ۱۱ انتقالم چند روزه دل درد پریودی دارم امروز شدیدتر شده همش استرس اینو دارم ک خدای نکرده پریود بشم

ممکنه منم باردار باشم؟تا وقتی آمپول پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
مرسی عزیزم که به یادم بودی،.. خداروشکر که تعداد جنینت خوبه .انشا... نتیجه میگیری، حتما میگیری، کی ان ...

فدات شم انشالله همچنین. مهر یا آبان انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ما همه انتقال منفی داشتیم عزیزم. واسه انتقال اولم، انقدر از شرایط رحم و جنین تعریف کردن که من مطمئن ...

ممنونم بابت دلداریت می‌دونی خیلی حالم بد بود اصلن باور نمیشد ولی وقتی بعدظهر گریه شوهرمو دیدم تمام دلم آتیش گرفت و گفتم بدرک بچه من با ناراحتیم دارم اذیتش میکنم و خودمو آروم کردم نمیدونم باز برم برای انتقال یا نه چون من باید از اول کارهامو انجام بدم یه جنین برام تشکیل شده بود ،،خداروشکر که برات شد و خوشحالم⁦❤️⁩

من ۵ بار پانکچر کردم 😔 ۴ بار انتقال دادم یکبار انتقالم مثبت شد بعد خونریزی کردم و بتا اومد پایین، ...

چقد لحظه های سختی داشتی واقعان 😔😔برای دل

خودمون گریم گرفت نمیدونم خدا بهم توجه داره یا ن ولی ازش میخواهم بچت سالم بیاد تو بغلت دل مهربونت پر از آرامش بشه 

سلام نه عزیزدلم ان شاالله حامله ای من با عطسه تیر می کشید که از دردش گریم می گرفت اما نی نی بود و خد ...

@محمدمجتبی   عزیزم فکرشماازمایش داشتین درسته؟ جوابش چی شد؟ مثبت شدی؟ چندروزی نت قطع بودبیخبرم ازهمه چی  

مرسی عزیزم 💕 به امید خدا  فاصله بین پانکچرها دوماه یا سه ماه بود محدودیتی نداره اما با تجربه ...

عزیزم من دوتا اووبوست و یه ساشه اینوفولیک و d،فولیک اسید میخورم

البته با پزشک مشورت کردم

بنظرتون بازم چیزی لازمه؟

همسرم ساشه اندروفرتی(روزی ۲تا)موتیلیتی بوست،c,e,d,امگا۳

میخوره.ژل رویال

بنظرتون چیز دیگه ای لازمه؟

ال کارنیتین یا چیز دیگه؟

دکتر اطرج گفته سینال اف بزنه،نظرتون چیه؟البته(مشکل هورمونی و واریکوسل ندارن)

بله عزیزم انجام دادم ، داستانش طولانیه ولی نهایتا معلوم شد مشکل ایمنی ندارم مشکل انعقادی دارم که دو ...

عذر میخوام انقدر سوال میپرسم ازتون،چون کمی شرایط منو میدونید.

من خودم آزمایش ایمنی و‌انعقادی دادم و دکتر علیرضایی گفت اسید فولیک ۵،و پردنیزولون باید بخوری قبل انتقال

بنظرتون نیاز هست پیش زرنانی برم؟

سلام دوستان خواهش میکنم هر کسی اطلاعاتی داره به من بگه. دیروز ریداکت جنین انجام دادم از امروز صبح ب ...

سلام عزیزم من ریداکت کردم لک بینی داشتم نگران نباش عادیه.فک کنم تایه ماه بعدش لک دیدم

[QUOTE=200677702]سلام عزیزم من ریداکت کردم لک بینی داشتم نگران نباش عادیه.فک کنم تایه ماه بعدش لک دیدم[/QUOTE

ممنونم که جواب دادی.برای من حالت ترشح قهوه ای رنگه.اشکال نداره؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
2810