2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043619 بازدید | 684328 پست
البته تایید نسخه هم کار سختی نیستا ،میری بیمه همین کد رهگیری که دادن ...میدی ....بیمه برای تایید می‌ ...

والا کلی مدارک نوشت که ببرم برای تایید کلا من که از از بین رفتن جنینام شوک بودم اینا رو هم شنیدم دیگه .....

عزیزم از شرایط پیش اومده خیلی ناراحتم انشالله برات معجزه ای رخ بدهمن پانچر اخرم النوا داشتم ، ولی خب ...

اخه امیدی هم به این دارو ندارم وگرنه سعیمو میکردم ،، شما نمیدونید یا نشنیدید کدوم مرکز راحت‌تر و زودتر نوبت تخمک اهدایی میدن ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با مصطفایی هستم الان که اصلا ندارن نه النوا نه گونال ولی گفت باید النوا ببری تایید نسخ بارکد بدن ...

سختیه ای وی اف یه طرف ....سختیه دارو پیدا کردن یه طرف 

ای وی اف که سختیه خودشو داره ولی پیدا نشدن دارو‌ چندین برابر سختش کرده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دقیقا حال سال گذشته رو دارم که بارداری پوچ داشتم و قرار بود سقط کنم الان حتی ناامیدترم دیگه حتی سرکو ...

چقدر حرفت حرف دل من بود من دوبار انتقال دادم انتقال دومم رو باید مس فردا برم آزمایش بدم بی بی زدم و منفی بود منم تو مرز ۴۰سالگی هستم و به خدا گفته بودم این آخرین انتقالمه من بار اول یه جنین تشکیل شد بار دوم با بدبختی پرگووریس گیر آوردم سه تا جنین شد بخدا گفتم این بار آخره اگر به صلاحمه تو بخاه تا بشه اما.....

چقدر گریه کردم و دلم برا خودم سوخت بعد خودمو قانع کردم دختر پاشو گریه نکن زندگی دونفره خوشگلی هاشو داره من پرونده بچه دار شدنو بوسیدمو گذاشتم کنار چون تو سنی نیستم که بخام دوباره برم پانکچر بشم و......

میخاستم برم مرکز مام اما منصرف شدم و زندگی بدون بچه رو پذیرفتم امیدوارم خدا بدل ماها آرامش بده

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
عزیزم 💔کاش یه دکتر خوب پیدا کنم واقعا نمیدونم کدوم دکترا خوبن منم ک ای وی اف بخدا اصلا از درد سرکلا ...

دکترتون الان کیه ؟ اینطورمتوجه شدم که اصفهانین .دکتری راپیشنهادنمیدین ؟

دقیقا حال سال گذشته رو دارم که بارداری پوچ داشتم و قرار بود سقط کنم الان حتی ناامیدترم دیگه حتی سرکو ...

عزیز دلم بمیرم برای دلِ پرغمت به خدا همه ی ما روزای سختی رو داریم میگذرونیم ولی چاره ای نیست هزینه ها زیاده میدونم برای ما هم سخته ولی اگه همه ی همه ی تلاشتو نکنی ممکنه سال‌های بعد پشیمون بشی ای کاش یه بار دیگه رفته بودم میدونم خسته ای میدونم شروعِ دوباره سخته ولی دوباره تلاش کن حتما مرکزی که میرفتی رو عوض کن به خدا من اینو به همه گفتم هر مرکزی یه روشی داره اگه از یه جا نتیجه نگرفتین برین مرکز دیگه ای که از روش‌های دیگه ای استفاده کنن 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
همسرم ميگه جستجو کنم ببینم چطور میشه تخمک اهدایی بگیرم ميگه قراره این همه هزینه کنیم و سختمونه حداقل ...

من واقعا تجربه خودم رو میگم بهت ولی تا میتونی تحقیق کن

ببین من بیمارستان بهمن بودم به معنی واقعی پولکی هستن مخصوصا دکتر فروتن من از دکتری که بگه کارت به کارت کن بدم میاد حتی حاضر نیستن کارت بکشن مالیات بدن

حالا اینا بماند 

در مورد جنین شناس طبق تحقیقات من البته، بهترین جنین شناس در حال حاضر تو مرکز مام هست من تو مام ۸تا تخمک داشتم ۷تا جنین با کیفیت خوب شد اما تو بهمن یه سال قبل ۱۵ تا تخمک داشتم ۵ تا جنین بی کیفیت شد اون روز که انتقال داشتم از هر کی پرسیدم حدود نصف یا یک سوم تخمکهاشون تبدیل به جنین شده بود این یعنی جنین شناسِ افتضاح ولی مام تعداد جنین گیری از تخمکشون بالاست

مام هزینه ها زیاده واقعا ۱۰۰ میلیون باید کنار بزاری بری اونجا ولی اینقدر دقیق و حرفه ای حتی کوچیکترین مشکلا رو بررسی میکنن من که از این همه توجه شوکه شدم و واقعا انگیزه میگرفتم ویزیت گروهی میکنن باهم مشکلت رو به اشتراک میزارن مخصوصا دکتر علیرضایی که به نظرم عالی بود

البته هنوز انتقال ندادم ولی تا اینجا خیلی راضی بودم ببینیم خدا بقیش رو چی میخواد

در مورد جاهای دیگه خبر ندارم که راهنماییت کنم 

۴۰ سال سنی نیست اگه میتونی یه بار خودت برو مام ویزیت شو اگه پیشنهادتون اهدایی بود اونوقت برو دنبال اهدایی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم 💔کاش یه دکتر خوب پیدا کنم واقعا نمیدونم کدوم دکترا خوبن منم ک ای وی اف بخدا اصلا از درد سرکلا ...

من امروز رفتم پیش زهرا علامه.

خیلی شلوغ بود، دکتر هم چندتایی ویزیت میکرد، ولی من تصمیم گرفتم پیش همین ادامه بدم. من خیلی فکر و پرس وجو کردم و به ایشون رسیدم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم هدیه کردم به حضرت زهرا به حق اولادشون قسم میدم هرچی زودتر ...

ممنونم عزیزم الهی که هرچه زودتر خیرو برکتش برگرده به زندگیت. بحق بی بی حضرت فاطمه زهرا. ثوابش برسه به اموات شما. 

چقدر حرفت حرف دل من بود من دوبار انتقال دادم انتقال دومم رو باید مس فردا برم آزمایش بدم بی بی زدم و ...

انشاله برات معجزه بشه و فردا آزمایشت مثبت بشه ،، من که از لطف خدا و معجزه ش ناامیدم اینطوری نبودما ولی بعد از سقط پارسال و قضیه الان دیگه به معجزه ش و رحمتش ناامید شدم ،، هیچ کس از زندگی کس دیگه خبر نداره یعنی خدا با این ناباروری بد منو تحقیر و خار کرد منظورم فقط قضیه بچه نیست خیلی مسادیگه مرتبطه چی بگم حتما مستحق هستم

عزیز دلم بمیرم برای دلِ پرغمت به خدا همه ی ما روزای سختی رو داریم میگذرونیم ولی چاره ای نیست هزینه ه ...

خب مشکلم اینه نمیدونم کجا برم کمکم کنید کجا برم ؟ هر چقدر هم سرچ میکنم بیشتر گیج میشم از بس نطرات مختلف میخونم من خودم الان میتونم نطر تقریبا دقیق درمورد وضعیت رویان و دکترای بگم ولی نمیدونم چرا کسی راهنمایی نمیکنه دکتر و مرکزی بگه ،البته طلب ندارما فقط یه درموندم که کمک میخواد ، یا مصلا مراکزی که هستین ایا تخمک اهدایی میدن خودشون و چقدر زمان انتظاره ،، نمیدونم کجا برم و این خیلی بده