2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043577 بازدید | 684325 پست
مرسی که این همه تایپ کردی😍😘 انشالله بارداریت راحت باشه و همه چی به خوبی پیش بره👶👶 چندتا جنین ان ...

مرسی عزیزم 💕💕💕

۲ تا ۴ روزه انتقال دادن

راستی قبل از انتقال دو بار پی ار پی کردم و gcsfهم تزریق کردند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم اینوزیتول چیه فدات شم

همون ماده ای که تو اوابوست هست، خیلی برای کیفیت تخمک خوبه

روزی ۲۰۰۰ میلی گرم مصرف شه

اگر پودرش رو پیدا کنی راحت تره

یا ذوزی ۴ تا قرص اوابوست

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها توروخدا بیاید از تجربه هایی که داشتید بگید.من بعضی وقتا خیلی نگران میشم.اونایی که مثبت شدید ط ...

مثبتی به نظرم

به امید خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من هر بار که باردار بودم پهلوهام سمت تخمدانها خیلی تیر میکشید

روز چنذی؟ بیبی چک نمیزنی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مثبتی به نظرم به امید خدا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 من هر بار که باردار بودم پهلوهام سمت تخمدانها خیلی تیر میکش ...

.خداکنه 🤲🤲🙏🙏❤روز ۷ انتقالم .الان زود نیست بزنم؟جنین بلاست انتقال دادم.چقدر سخته انتطار کشیدن.هفته ی دیگه پنج شنبه باید ازمایش بتا بدم

سلام عزیزم چیکار کردی پانکچر شدی @روماه    

سلام عزیزم، من دیگه دکتر نرفتم فعلا دارم اووبوست میخورم روزی ۴تا وفعلا اصلا به میکرو فکر نمیکنم...شما تو چه مرحله ای هستی؟ پانکچر شدی؟

سلام عزیزم، من دیگه دکتر نرفتم فعلا دارم اووبوست میخورم روزی ۴تا وفعلا اصلا به میکرو فکر نمیکنم...شم ...

سلام خوب شد اومدی توی فکرت بودم. به سلامتی انشالله طبیعی مامان بشی. من آره پانکچر شدم ۷ تا جنین شد برام.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شما قراره جنین چند روزه براتون انتقال بدن؟

من بهشون پیشنهاد دو مرحله ای دادم .ولی هنوز بررسی نکردن که جنین ها قابلیت بلاست دارن یا ن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
😘😂 چقدر هممون نگرانیم . دقت کردین. الکی استرس داریم🤭🤦‍♀️😁 انشاالله برای هممون ختم به خیر بشه ...

آره بخدا واسه کوچکترین چیز استرس میگیرم که نکنه کارمون خراب بشه چقد خوشبحالشونه اونایی که طبیعی باردار میشن و همه چی براشون عادیه و راحت ولی قدر نمیدونن ولی ما همه  دقیقه ها برامون مثه یه کوه فتح کردن سخته خداجونم حکمتت و شکررررر

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
.خداکنه 🤲🤲🙏🙏❤روز ۷ انتقالم .الان زود نیست بزنم؟جنین بلاست انتقال دادم.چقدر سخته انتطار کشیدن.هفت ...

اگر آمپول hcg داشتی بعد از انتقال که اصلا بی بی نزن چون کاذب مثبت میشه اعصابت خرد میشه

اگر نداشتی از روز ۹ و ۱۰ میتونی بزنی، انشالله مثبت میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خسته نباشه 😕😕 فکرنمیکنم ادمین داشته باشه حالا منم میپرسم ببینم جوابش چیه

چرا نوشت که من ادمین خانم دکتر هستم .کلا جواب درست نمیدن .حس میکنم که فعلا یک طرح تحقیقاتی هست .همینم من رو نگران کرده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من یه ماه میشه پانکچر کردم هنوزم درد دارم زیر دلم سمت راست تیر میکشه یعنی بازم رحم وتخمدانم به حالت ...

پریود شدی شما بعد از پانکچر؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810