2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043524 بازدید | 684322 پست
بله عزیزم شکر خدا دو برابر شده، ۳۱۶

خداروشکر خیلی خیلی برات خوشحالم عزیزم خیلی تو این راه زحمت کشیدی ایشالله به سلامتی تمام مراحل براتون طی بشه و نی نی رو به سلامت بغل بگیری مامان سوفی🥰🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریتل سی ام پیدا نکردم از تبریز چن جا رفتم نبود دارو چرا کم یاب شده ده تا کم دارم زنگ زدم مرکز گفتن ...

گلم ببین ترکیبات فرتیل سی ام چیه . جداتهیه کن اگر حتما باید مصرف کنی

مثلا تو ترکیباتش ویتامین سی ، ال آرژنین ، کلسیم ، عصاره هسته انگور ، بقیه چیزاشو نمیدونم داروش هست یا نه

قرص عصاره هسته انگور اسمش گریپ سید 

اینم جواب آزمایشم😔

ما همه انتقال منفی داشتیم عزیزم.

واسه انتقال اولم، انقدر از شرایط رحم و جنین تعریف کردن که من مطمئن بودم که مثبت میشم، از روز اول انتقال میگفتم من باردارم وقتی روز یازدهم بی بی چکم منفی شد، اصلا باور نمیکردم، میگفتم بی بی چک خرابه، ولی متاسفانه آزمایشم هم منفی شد.

میخوام بهت بگم که عزیزم امید داشته باش چون اکثر بچه ها انتقال دوم یا سوم باردار شدن.

نه مشکلی ندارم همون دوتا دوتا میخورم،ولی برا شیاف و امپول پروژسترون اگر بخوام امپولو ظهر بزنم خیلی ا ...

خیلی خودتو درگیر نکن من چون فقط آمپول داشتم مرکز بهم تاکید کرد بهترین ساعت جذب پروژسترون ظهره منم البته 4 عصر میزدم، میتونی 6 صبح شیاف بذاری 2 ظهر آمپول بزنی دوباره 10 شب شیاف بذاری اینجوری هر 8 ساعت به بدنت پروژسترون میرسه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من سیکلم نچراله الان روز ۶ سیکلم  شنبه باید برم سونو دعا کن ضخامتم خوب باشه

انشاالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم .نگران نباش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکر خوب شدم مرسی عزیزم😘اره عزیزم واسه منم زده بود۲۱ ولی گفتن سزارین تقریبا یه هفته تا ده روز ز ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه، الهی قسمت همه منتظرای عالم بشه این حس زیبا

پس همون 10 روز اول دی میشه، ایشالله به سلامتی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام زینبی جون عزیزم من سه تا جنین دارم ببمارستان ابان قراره انتقال بدم به شریعتی ولی یه مشکلی هست ک ...

وا چه بیمارستان بی مسئولیتی خودش باید بهت تانک بده چنین بیمارستانی نری بهتره اینا از اولش باهات راه نیومدن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
وا چه بیمارستان بی مسئولیتی خودش باید بهت تانک بده چنین بیمارستانی نری بهتره اینا از اولش باهات راه ...

بیمارستانای دولتی اصلا تانک نمیدن چون دولت یه تعداد خیلی کم بهشون تانک میده اونم واسه خود جنینای مرکز کم میاد منم دفعه قبل قرار بود پانکچرم بیمارستان الزهرا باشه اما روز قبل زنگ زدن گفتن تانکمون پره گفتم یعنی چی من چیکار کنم الان گفتن بیا پروندتو بردار برو مهر پانکچر شو

روز اخر در به در دنبال جور کردن هزینه و دکتر تو مهر بودم هیچوقت یادم نمیره

شما هم انجام دادین منفی شده؟

من ۵ بار پانکچر کردم 😔

۴ بار انتقال دادم

یکبار انتقالم مثبت شد بعد خونریزی کردم و بتا اومد پایین، 

دفعه دوم انتقالم منفی شد، دفعه سوم مثبت شد ولی پوچ بود و جنینی تو ساک نبود مجبور شدم کورتاژ کنم 😔😔😔

الان مثبت شدم با انتقال چهارم امیدوارم خدا کمک کنه این نی نی سالم بیاد تو بغلم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم به سلامتی 😍 😍 😍 ان شاء الله مامان کلی نی نی نازنین بشی سینه درد و سفتی سینه و سردرد ا ...

سلام عزیزم خوبین؟

من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفتم دکتر ضخامتم 8 بود.دکترم گفت سیزدهم مرداد بیا برای انتقال.دارو فقط بهم امپول پروژسترون داد با استرادیول.اینجا شنیده بودم که باید امپول ازادسازی تخمک هم زده بشه.چرا بهم نداده دکتر؟

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبین؟

من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفتم دکتر ضخامتم 8 بود.دکترم گفت سیزدهم مرداد بیا برای انتقال.دارو فقط بهم امپول پروژسترون داد با استرادیول.اینجا شنیده بودم که باید امپول ازادسازی تخمک هم زده بشه.چرا بهم نداده دکتر؟

@شوره    

خداروشکر خوب شدم مرسی عزیزم😘اره عزیزم واسه منم زده بود۲۱ ولی گفتن سزارین تقریبا یه هفته تا ده روز ز ...

سلام عزیزم خوبین؟یادمه شما با بیهوشی انتقال داده بودین.منم قراره این ماه با بیهوشی انتقال بدم.چندتا سوال داشتم ازتون قبل انتقال سونو واژینال شدین؟اسپکولوم رو قبل بیهوشی گذاشتن براتون؟بیهوشی کامل بود چیزی متوجه نشدین؟اگه توصیه ای هم برام دارین بگید لطفا

نه عزيزم اگر دكترت زودتر ازمايش ازت نخواد ديگه بعديش ميره بين ٢٤ تا ٢٨ هفته كه ازمايش گلوكز هستش

سلام عزیزم خوبین؟

2810