2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043687 بازدید | 684336 پست
سلام عزیزم  ببخش من دخالت میکنم من جنینام رو از رشت آوردم مرکز مام تو تهران مرکز مام ب ...

سلام عزیزم مرسی جواب دادی

شریعتی میگه ما کلا تانک نداریم که بدیم من تلفنی حرف زدم باهاشون شایدم از سرشون باز کردن حضوری برم احتمالا خود آبان تانک بده هم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا چه بیمارستان بی مسئولیتی خودش باید بهت تانک بده چنین بیمارستانی نری بهتره اینا از اولش باهات راه ...

عزیزم من شریعتی پانکچر شدم و انتقال دادم برای یه بیمارستان دولتی برخوردشون در کل خوبن چون من زنگ زدم بهشون از سرشون باز کردن حضوری بهتر برخورد میکنن

سلام عزیزم خوبین؟ من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفت ...

شما تو سیکل انتقالی یعنی جنین داری دیگه نیاز به آمپول آزاد سازی نیست که 

تو سیکل پانکچر آمپول آزاد سازی میدن 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
من استان همدان شهر ملایرم گلم...وای جدی عزیزم؟چند ورق میتونی بهم بدی؟

چجوری براتون بفرستم

چون من امکان بیرون رفتن اصلا ندارم

شما یه شهر دیگه هستید سخته

کسی رو تهران ندارید براشون با اسنپ بفرستم؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
چیکا جونم یادته تو آزمایش غربالگری دوم چه موردایی رو بررسی کرده بودن؟ مثلا مربوط به قند و چربی و این ...

نه قربونت برم همون مربوط به سندروم و تريزومي و اينا بود قند و چوبي نبود

خداياشكرت....❤️ 
واقعا خداروشکر چقد خوسحال شدم  ان شاالله بسلامتی بیان چیزخاصی خوردیاستراحت کردی

زنده باشي عزيزم انشالله اين سري ميري و قلب خوشگل هردوشونو ميبيني❤️❤️نه گلي چيز خاصي نخوردم استراحتم من كلا در حال استراحتم😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
2810