2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043495 بازدید | 684320 پست
بیمارستانای دولتی اصلا تانک نمیدن چون دولت یه تعداد خیلی کم بهشون تانک میده اونم واسه خود جنینای مرک ...

خیلی این استرسا بده خودمون کم استرس داریم واسه دارو و کارای دیگم استرس و ترس و نگرانی اضافه میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امپول چیه؟ واسه چی و برای چه روزی داده؟

برای التهابات رحم و کیستم داده عزیزم. من یکیش رو سه پری زدم بعدی رو ۲۸ روز بعد تزریق اول میزنی قبل انتقال میدن.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم خوبین؟یادمه شما با بیهوشی انتقال داده بودین.منم قراره این ماه با بیهوشی انتقال بدم.چندتا ...

سلام عزیزم انتقالم بدون سونو بود بیهوشی کامل بود مثل پانکچر اصلا متوجه نمیشی قبل بیهوشی هیچ کاری نمیکنن حتی من دکترم به تختم نرسیده بود بیهوش شدم.شب قبل انتقال سوپ خوردم و از ساعت ۸ شب هیچی نخوردم چون باید ناشتا باشی وقتی به هوش میای هیچ دردی نداری خوبیشم اینه که تا چهار پنج ساعت بلندت نمیکنن تا کامل اثر بیهوشی بره

عزیزم من شریعتی پانکچر شدم و انتقال دادم برای یه بیمارستان دولتی برخوردشون در کل خوبن چون من زنگ زدم ...

شایدم چون اینبار اونجا پانکچر کردی بهشون برخورد

سلام عزیزم خوبین؟ من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفت ...

نه‌ اصلا نیازی به آمپول آزاد سازی نیست نگران نباش مطمین باش دکترت حواسش هست بدون استرس برو. راستی چندتا جنین برات تشکیل شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من ۵ بار پانکچر کردم 😔 ۴ بار انتقال دادم یکبار انتقالم مثبت شد بعد خونریزی کردم و بتا اومد پایین، ...

انشاالله این یکی برات میمونه و همه رو جبران میکنه عزیزم خدا خودش کمکت می‌کنه گلم. راستی فاصله بین پانکچرا چقدر بود؟ من کلا سه تا جنین داشتم که گذاشتن و دوهفته پیش منفی شد متاسفانه . دیگه جنین ندارم😔 دوباره کی میتونم برم پانکچر؟ فاصله بین دوپانکچر چقدر می‌تونه باشه

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
سلام عزیزم، مرسی دعا کن درست بتا بره بالا ، بمونه برام عزیزم یادته که ۴ بار پانکچر انجام دادم اونجا ...

عزیزم شما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم انجام دادی؟ داروهایی که مصرف کردی چی بود؟

سلام عزیزم مرسی جواب دادی شریعتی میگه ما کلا تانک نداریم که بدیم من تلفنی حرف زدم باهاشون شایدم از ...

موفق باشی عزیزم

ولی اینو میدونم بیمارستان مبدا تانک نمیده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810