2777
2789
عنوان

درد تخمدان

140 بازدید | 15 پست

سلام دوستان ،من تو مرحله اقدامم،قسمت پایین دلم ناحیه تخمدان هام درد داره،عین درد پریودی،هنوزم موعد پریودیم نیست،بنظرتون علتش چیه و چکار کنم ،دردش اذیتم میکنه

اگه وسط سیکل قاعدگی باشه احتمالا تخمک آزاد میشه

💜                                                                                                                                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا ده روز از پاک شدنم میگذره

خب همون روزای تخمک گذاری میشه 

چند روز پشت سر هم اقدام داشته باش ،انشالله که باردار میشی

💜                                                                                                                                                                                                                                           
دقیقا درد قبل از پریودیه، از کی بی بی چک جواب میده عزیزم؟

من که دخترمو چهار ماهه باردار بودم چک بی بی همچنان منفی نشون میداد آزمایش خونم مثبت شد ، اما سر هر دوتا با بچه هام اولین علائمم این بود که زیر دلم مثل پریودی درد میکرد ، که بهش میگن درد لانه گزینی

2810