2777
2789
عنوان

سیاتیک

78 بازدید | 17 پست

سلام خوبین دوستان مامانم سیاتیک داره نزدیک یکی دوماه زیر زانوش میزنه ب پایین پاش چیکارکنم آروم شه چن شبه نمیخابه رف دکترمسکن داد میره طب سنتی بادکش کرد اماخوب نشده

دکترشو عوض کنید.یه چند جلسه فیزیوتراپی حداقل مینوشت براش.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاتیک با بادکش و اینا خوب نمیشه 

قبل از هر چیز در اسرع وقت،خیلی زود ببرش پیش یه متخصص و جراح مغز و اعصاب(فوق تخصص جراحی ستون فقرات)،یه MRI از مهره های کمرش بگیره ،خیلی از دردای بیرون زدگی و پارگی دیسک ،اوایلش علامتاش شبیه درد سیاتیکه ،اگر دیسکش آسیب دیده روی اون نوع تشخیصش درمانشو پیگیری کنین ،اگه نه بعد برید دنبال درمانای دیگه،عصب سیاتیک وقتی تحت فشار باشه(به علت تنگی کانال نخاعی یا فتق دیسک یا بیرون زدگی و پارگی دیسک )این علامتارو میده ،خواهشا زود و اصولی پیگیری کنین که مثل من کارش به عمل نکشه و پیش هر ننه قمری نبریدش که آسیبش بیشتر شه

سیاتیک دردش عصبی با فشار عصبی واسترس واضطراب درداش بدتر میشه درضمن ماست ودو غم نباید خوردمخسوصا مواق ...

اصلاخیلی ناراحتم بچها گریه ام میکنه دردش زیاده نمیدونم چیکارکنم دیگ آخرهفته امارای داره منتظرم ببینم چیه فیزیوتراپی ببرمش ازاینکه میبینم نمیتونه کلا بخابه دردداره دارم داغون میشم

سیاتیک با بادکش و اینا خوب نمیشه قبل از هر چیز در اسرع وقت،خیلی زود ببرش پیش یه متخصص و جراح مغز و ا ...

همین پیش دکتر مغزواعصاب تحت نظره دکترشم خیلی خوبه والا عکس گرفتیم سالم بوده داروم اصلا تاثیرنداره

اصلاخیلی ناراحتم بچها گریه ام میکنه دردش زیاده نمیدونم چیکارکنم دیگ آخرهفته امارای داره منتظرم ببینم ...

انشالله خوب میشه میتونید چسب درد بگیرید،البته مثل مسکن میمونه وآرومش میکنه

2810