2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043485 بازدید | 684320 پست
مرسی عزیزم امروز خیلی کم شد دیروز زباد بود یکم مشکوک شدم 

خداروشکر، گفتم منم 1 روزشو اینجوری بودم حتی ترسیدم گفتم حتما امروز خیلی سرپا بودم دیگه کل روز و خوابیدم😂

فرداش خوب خوب بودم 

زایمان منو تو سونو زده 22 دی ندا جون اون زمان زایمان طبیعیه درسته؟ یعنی سزارین حدودا 10 روز زودتر میشه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم براي من ٣ هفته و ٦ روز رفتم سونو يه ساك بود يكيشم مشكوك بود سونوي بعدي ٦ هفته رفتم يكي قلب داش ...

چیکا جونم یادته تو آزمایش غربالگری دوم چه موردایی رو بررسی کرده بودن؟ مثلا مربوط به قند و چربی و اینام بود یا فقط همون سندرومارو بررسی کردن؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزيزم براي من ٣ هفته و ٦ روز رفتم سونو يه ساك بود يكيشم مشكوك بود سونوي بعدي ٦ هفته رفتم يكي قلب داش ...

واقعا خداروشکر چقد خوسحال شدم 

ان شاالله بسلامتی بیان

چیزخاصی خوردیاستراحت کردی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
سلام زینبی جون عزیزم من سه تا جنین دارم ببمارستان ابان قراره انتقال بدم به شریعتی ولی یه مشکلی هست ک ...

سلام عزیزم 

ببخش من دخالت میکنم

من جنینام رو از رشت آوردم مرکز مام تو تهران

مرکز مام بهم تانک داد حاوی ازت خیلی تو این کار دقت و حساسیت داشتن 

حتی تو یه فلاسک بهم ازت اضافه هم دادن

شریعتی موظفه بهت تانک بده نباید انقدر بی مسئولیت باشه

تو داری میری اونجا تحت نظر باشی اونا مسئولن امنیت جنینات رو تضمین کنن

یعنی چی خودت برو پیدا کن

خدای نکرده جنینا تو راه ازبین برن برا اونا که فرقی نمیکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه من چون بیهوشی داشتم دیگه رحم ریلکس بود پیروکسکام نخوردم، باید ناشتا هم میبودم روز انتقال نمیدونم ...

پس با ۷ و خورده ای هم مثبت میشه 

خدارو شکر عزیزم

سریای پیش که بیهوشی نداشتی میخوردی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

چیکا جون تاریخ زایمان رو تو جواب غربالگری اول مینویسه؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
اگه تهوع بهت دست نمیده با خوردن استرادیول 2 تا صبح 2 تا شب اما اگه تهوع و سرگیجه میگیری هر 6 ساعت بخ ...

نه مشکلی ندارم همون دوتا دوتا میخورم،ولی برا شیاف و امپول پروژسترون اگر بخوام امپولو ظهر بزنم خیلی اختلاف میفته با این دو روزی ک استفاده کردم دیروز و امروز ۸ و ۹ صبح زدم از فردا میخوام بذارمش ۶ صبح و شیاف ۱۲ ظهر و ۱۲ شب،ب نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آخیییش خداخیرت بده خیالم راحت شد عزیزم مرسی

😘😂

چقدر هممون نگرانیم . دقت کردین. الکی استرس داریم🤭🤦‍♀️😁

انشاالله برای هممون ختم به خیر بشه این مسیر

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
پس با ۷ و خورده ای هم مثبت میشه  خدارو شکر عزیزم سریای پیش که بیهوشی نداشتی میخوردی

وقتی امریکا بودم نیمساعت قبل از انتقال دو تا دیازپام ۵ بهم میدادن البته به همه میدن که رحم آروم باشه، اینجا گفتم دکترم گفت نه ضرر داره… اگر میخوای بیهوش کنم، که دیگه با بیهوشی انجام داد

من همیشه ضخامت رحمم ۷ بوده، دکترم اونجا میگفت شاید نرمال بدن تو اینه و نباید نگرانش باشی

البته من قبل از این انتقال دوبار prp کردم، یکبار دو روز قبل از شروع پروژسترون و یکبار هم دو روز قبل از انتقال

قبل از پروژسترون  به بهتر شدن و بالا رفتن ضخامت کمک میکنه ، قبل از انتقال هم به مثبت شدن کمک میکنه

Gcsf هم سه چهار روز قبل از انتقال داخل رحم تزریق کردن که اصطلاحا بهش میگن چسب جنین ولی اشتباه عامیانه اس

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
2810