2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043665 بازدید | 684334 پست
پناه بر خدا.مرسی

حالا میوه و آب زیاد میخورم تا یبوست نشم. تا الان ۱۱ تا آمپول زدم

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رویان میرم بله من انجام دادم قبلش بهم شیاف داد گذاشتم گفت گذاشتی خبر بده بعدش صدات میزنیم دردش از ...

وای عزیزم پس واقعا خیلی سخته😥

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من دکترم تو بهمن چهاربار عمق رحممو اندازه گرفته ولی من چون نمیدونستم چیه اصلا متوجه نشدم و درد نفهمی ...

😁😁😁😁چه خوب پس منم فک کنم معاینس که دردم نیاد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
من دکترم تو بهمن چهاربار عمق رحممو اندازه گرفته ولی من چون نمیدونستم چیه اصلا متوجه نشدم و درد نفهمی ...

شاید واقعا عمقه رحم نبوده که بهت شیافی چیزی ندادن بهت خاهر خداروشکر که بهت سخت نگذشته بوده

من امروز یبوس شدم.الو بخارا از شب قبل خیس کردم خوردم.اما خوب نشدم.منم روزی یدونه پرژسترون میزنم.تا ا ...

روزانه ۸ لیوان آب بخور. میوه مثل آلو بخور. سعی کن غذاهات بیشتر آبکی باشن.‌نون تیلیت می کنی اگه تو غذای آبکی سعی کن خمیر نشه چون همونم باعث یبوست. صبح ها ناشتا دو لیوان آب بخور خیلی سرد نباشه آب فقط

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
نه عزیزم خراب نشدن

شکر خدا گفتم هوا گرمه خراب شدن آخه روش نوشته در دمای ۲تا هشت درجه داخل یخچال

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شاید واقعا عمقه رحم نبوده که بهت شیافی چیزی ندادن بهت خاهر خداروشکر که بهت سخت نگذشته بوده

نه عزیزم عمق رحم بود بخاطر انتقال عمق رحممو اندازه میگرفت و تو برگه مینوشت و بهم میداد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانما کسی تو رویان اندازه گیری رحم انجام داده خیلی چیزایه وحشتناکی  تونت نوشته !قبلا عکس رنگی د ...

من تو مطب انجام دادم.اصلا کار سختی نیست.ممکنه یک لحظه در حد ثانیه دردت بگیره چون رحم یه خراش کوچیک میفته.من هیچ شیاف یا دارویی مصرف نکرده بودم.شما که عکس رنگی گرفتی این در مقابلش چیزی نیست.من خودم ترسوهستم و عکس رنگی با بیهوشی گرفتم.فقط همیشه موقع معاینه باید نفس های عمیق بکشی که هم راحت تر دهانه رحم باز بشه و هم اینکه دردهای احتمالی اذیتت نکنه.ولی در کل این حرف ها که راجبش میگن فقط ترسه و درد نیست

سلام خانوما کسی بوده ان تی ۲.۵ باشه و جنین سالم؟  من رفتم ان تی دادم عددش شده بود ۲.۵ خیلی نار ...

سلام.عزیزم زن داداشم با انتی دو نیم بچش سالم و تپل به دنیا اومد الان یه سال و نیمشه از درو دیوار بالا میره😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810