2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043664 بازدید | 684334 پست
سلام عزیزم پی ارپی خون وریدی ازم گرفتن بعد نیم ساعت ب رحمم تزریق کردن  اره عزیزم افتادم ب موسی ...

من پانکچرم با حضرتی بود خدا کنه انتقالم یا موسی پور  باشه یا دانایی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من امروز یبوس شدم.الو بخارا از شب قبل خیس کردم خوردم.اما خوب نشدم.منم روزی یدونه پرژسترون میزنم.تا ا ...

انتقال دادین؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم جسارت نباشه شما چندکیلویی؟ دکترت برا انتقال ایراد نگرفت ازت؟

نه من ۸۰کیلوام قدمم ۱۷۰

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

سلام منذ۱۶روز انتقالم دادمو خداروشکر روز ۱۴هم بتام ۷۸۰۰بود 

دیروز رفتم دکتر گفت ی ساک جنین خوبه خداروشکر امااون یکی احتمالا جذب میشه.

کسی اینجور بوده اما دوقلوش بدنیااومدباسه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
باشه چشم مرسی عزیزم .انشالله خیر ببینی

چشمات بی بلا.‌ایشا..‌. خبر خوش بارداریت بیام اینجا ببینم

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
انشالله به  امید خدا🤲🤲

🤲🤲🤲🤲

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام عزیزم امیدوارم انتظارت به سر بیاد و حسابی غافلگیر بشی تاپیکت رو خوندم متوجه شدم عدد آپکات پای ...

مرسی عزیزم

خدا خوشحالی و شادی رو ب زندگیت سرازیر کنه

عزیزم آپکام ۵ بود سه سال پیش یکبار لنفو کردم شد ۲۷

امروز دومین روز انتقالم هست از دو ماه پیش روزی ی دونه پردنیزولون می خورم.ب نظرت اصرار کنم ک بعد مثبت شدن بهم سرم بدن؟من چند بار مشاور ایمونولوژی شدم اما دکترم گفت سرم نمیدم

شما چند بار سرم زدین؟قبل از انتقال یا بعد از مثبت شدن؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ممنون عزیزم، اونم خوبه به خاله جونش سلام می رسونه      انشاءالله که با همین انتقال ...

قربونش برم 😍😘

توکل بر خدا .فعلا که همینجور داریم میریم جلو

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
@آستاره۷۲     سلام عزیزم خوبی شما رفتی تو سیکل؟

سلام گلم شما خوبی ؟

مصرف ال دی ها  تموم شد .منتظرم پریود بشم 

بهم گفتن دوازدهم برم برای شروع سیکل

شما چه کردی ؟شروع کردی؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810