2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من خودم بیشتر چیزایی ک بشه باهمه چی ست کرد و همیشه مد میخرم قرار نیس این دید فقیرانه باشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

نه فقیر نیست بلکه آدم منطقی هستش من الان سه ساله پالتو جدید نخریدم در حالیکه فقیر  نیستم  فقط نیازش رو حس نمیکنم که دوباره بخرم چون همینی که دارم رو دوستش دارم

این نیز بگذرد .....

نه لزوما و اینکه بعضی هازیاد خرید نمیرن جنس با کیفیت و ساده میخرن نه۱ از مد میفته نه کهنه میشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

هرچیو دوست دارم،بیشتر میپوشم،برای نظر مردم تره ک سهله،کاهم خرد نمیکنم،توام نکن🤚🏻

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

اونجوری که شما گفتی من ده صفحه زیر خط فقرم الان

یه پالتو رو ده ساله دارم میپوشم😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

نه عزیزم فقیرکسی هست که اصلا نمیخره

بخدابیست سال پیش توعروسیم برام پالتوخریدن

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اونجوری که شما گفتی من ده صفحه زیر خط فقرم الانیه پالتو رو ده ساله دارم میپوشم😂

من یه پالتو رو از سال ۸۸ تا سال ۹۶ پوشیدم هنوز ذره ای کهنه نشده و خیلی مده، میخوام دوباره بپوشمش😂 

من یه پالتو رو از سال ۸۸ تا سال ۹۶ پوشیدم هنوز ذره ای کهنه نشده و خیلی مده، میخوام دوباره بپوشمش😂

شما فکر کن منو مامانم باهم پالتو خریدیم 

واسه من کوچیک شد دادم خواهر کوچیکه

مامانمم داد به من

ده ساله دو تا پالتو دارن کار میکنن آخ نگفتن😂

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

2810