توروخدا قضاوت نکنید فقط ازتون میخوام دعا کنید مشکلمون حل شه
راستش نمیدونم چطور بگم ترسیدم ی وقت شناسایی بشم ی اکانت دیگ زدم ولی واقن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم
من از بچگی شاهد بی مهریای پدرم ب مادرم بودم بداخلاقیاش اجتماعی نبودنش کتک زدناش خیانتاش مادرم فقط بخاطر بچهاش اون زندگی رو تحمل کرد بابام حتی سرکار هم ب زور میرفت و میره از اول هم بددل و شکاک بوده و همیشه به مادرم تهمتای ناجور میزد سر هرچیز الکی
مادرم زنیه ک مومن و مذهبیه چندوقتیه با یه آقایی مجازی حرف میزد ولی خودش حسابی پشیمون بود و شرمنده ک حالا پدرم فهمیده چندروزه که ب مادرم تهمتای ناروا میزنه هرچی از دهنش درمیاد میگ مادرمو میزنه من هرچی باهاش حرف میزنم میگم بابا همع آدما اشتباه میکنن ماها ک پیغمبر زاده نیستیم خودتم یادمه خطا میکردی حالا مامان یبار اشتباه کرده چرا اینجوری میکنی میگم یا طلاق بگیرید جداشید یا تموم کن این دعواهارو .ولی بس نمیکنه راه میره حرفای ناروا میزنه اگ کسی خونه نباشه مادرمو میزنه.حتی گوشیو برداشتم گفتم زنگ بزنم پدربزرگ بیاد مادرو ببره ولی نزاشت گفت گوشیو میزاری زمین اگ صداش دربیاد بدتر میشه ک حالا هرکس ی حرف بزنه میگم پس بیخیال شو حتی گفتم بزار مامان سه چارروز یا بیا خونه ما یا بره خونه مادرش دورباشید یکم نزاشت ک نزاشت نشسته تو خونه و هی دعوا میکنه
من متاهلم فکرم اونجاست نگران مادرمم نمیدونم نمیدونم دلم برای کی بسوزه برای مادری که هیچ روزیش اونجوری ک میخاست نبوده مادری ک کل زندگیش سختی بوده و هست مادری ک همه جوونیش گذاشت برای ما ۸۰ درصد نیازای مجردیمو مادرم تامین میکرد پدرم خیلی سخت میرفت سرکار من الان دارم میمیرم از غصه بابام امروز از صبح از خونه در نیومده بیرون میدونم ک تو ذهنش اینو ساخته ک اگ بره مادرم کاری میکنه
نمیدونم دلم برای پدرم بسوزه ک الان حس خیانتو داره.
یا نگران مادرم باشم ک ی وقت خدایی نکرده چیزیش نشه
من واقعا تنهام میترسم چندبار فکر خودکشی زدع ب سرم ولی میگم مادرم تنهاتر میشه من فقط تو دنیا مادرمو دارم خواهش میکنم دعا کنید درست شه همه چی درسته پدر دارم ولی پدرم از وقتی من ب سن بلوغ رسیدم ب من محبت پدری نکرد....مث غریبه ها بودیم باهم.حتی الان ک یخورده باهاش حرف زدمم باهام درست حرف نمیزنه نمیدونم من چیکار کردم انقد تنهام ک رو اوردم ب این سایت با غریبه ها درددل کنم خواهش میکنم دعا کنید پدرم کوتاه بیاد..