2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043687 بازدید | 684335 پست
پسر شد چه خوب خرید نکرده بودم وگرنه همه چی دخترونه میخریدم😂نه فقط دیروز یه لباس خریدم دیگه انشالله ...

راست میگی😍😍گل پسر مبارک باشه عزیزم.مگه آنومالیت نمونده حالا؟از کجا پس فهمیدی بلا...آههههههههاااااااااااا جواب سلفری اوممممد؟؟؟!!!

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگی😍😍گل پسر مبارک باشه عزیزم.مگه آنومالیت نمونده حالا؟از کجا پس فهمیدی بلا...آههههههههاااااا ...

سلامت باشی عزیزم😘😘😘اره گلم تو جواب سلفری نوشته بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام دوستان من میخوام جنینامو از بیمارستان آبان ببرم شریعتی کسی بوده که جابه جا کرده باشه با چی جابه جا کرده تانک یا فلاکس؟ جایی هست تانک اجاره بدن؟ شریعتی میگه ما تانک نداریم و آبان میگه نمیتونیم تانک بدیم

دوستان میشه جواب منو بدید

من 19 تا فولی داشتم و 17 تا تخمک که 8 تا جنین تشکیل شد که هیچ کدومشون  گرید آ نیستن

گفتن چون جنین ها ضعیف بودن و ab و b همه ی 8 تا رو گذاشتن تو یه نی

کسی با این شرایط باردار شده؟😔

اخه چرا از 17 تا تخمک باید10 تاش بالغ بشه

سلام عزیزم.بسلامتی.منم روز ۶ انتقالم انشالله که حاجت روا بشیم.میشه بگی علائمتون چیه؟

سلام عزیزم. انشا...دامن همگیمون سبز شه. راستش من برای دوره های معمولیم پریودی هم علائمی نداشتم. الان هم هر از گاهی خیلی کم پایین دلم می گیره. سمت راستم. یه بار هم سمت چپم اینطور بود. یا روز ۶ یا ۷ انتقالم پایین دلم سوز داشت اونم به مدت خیلی خیلی کم. البته بگم علائم داشته باشیم یا نداشته باشیم اگه خدا بخواد می گیره. راستی من دو تا بارداری ناموفق تجربه کردم. تو اون بارداریهام یکیش هر وقت عطسه می کردم سمت راست شکمم درد می گرفت. اینبار هپ یه بار اونطور شد. توکل بخدا. خدا دل هممون شاد کنه

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام بچه ها.امروز ۶ انتقالمه دوتا جنین پنج روزه انتقال دادم.بعضی وقتا سمت راست شکمم و چپ شکمم میگیره ...

بهتره حساس نشیم به این علائم. ایشا... مثبتی

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
سلام عزیزم. انشا...دامن همگیمون سبز شه. راستش من برای دوره های معمولیم پریودی هم علائمی نداشتم. الان ...

به امید خدا مثبتی.منم عطسه میکنم یا خیلی میخندم زیر دلم و سمت راست و چپم درد میگیره یا تیر میکشه.خدا کمک کنه باردار باشیم🤲خداوند کمک همه منتظرا کنه دلشون شاد بشه دلم ماام شاد بشه.شما چندم باید ازمایش بتا بدی؟

این نگرانی تا آخر ۹ ماه ادامه داره از اولش اینقدر خودتو داغون نکن اشتباه مارو نکن😂😂انشالله میری و ...

😄😄ایشالله عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
به امید خدا مثبتی.منم عطسه میکنم یا خیلی میخندم زیر دلم و سمت راست و چپم درد میگیره یا تیر میکشه.خدا ...

ایشا... به حق این روزهای عزیز دلمون شاد شه و عیدی از آقا امام علی بگیریم. ۹ مرداد چهاردهمین روز انتقالمه.اونموقع ایشا...

2810