2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

سلام بچه ها.امروز ۶ انتقالمه دوتا جنین پنج روزه انتقال دادم.بعضی وقتا سمت راست شکمم و چپ شکمم میگیره و تیر میکشه.و واژنمم تیر میکشه.یا پاهام درد میگیره.و بعضی وقتا هم کمرم.شما هم اینطوری بودید؟

سلام دوستان. من یه سوال ازتون دارم. من تو یه کامنت دیدم نوشتن شب قبل از انتقال رابطه زناشویی  د ...

سلام عزیزم، حالا مرکز ما میگه از زمانی که داروی انتقال شروع میشه اصلا نزدیکی نداشته باشید.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ب نظرتون نت گوشی ضرر داره یا تاثیری توی مثبت شدن انتقال نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

سلام دخترا خوبین امروز داشتم یخچال و تمیز میکردم یادم رفت آمپولهای یخچالی رو زمین بود حدود ۲۰دقیقه ممکنه خراب شده باشد .⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین امروز داشتم یخچال و تمیز میکردم یادم رفت آمپولهای یخچالی رو زمین بود حدود ۲۰دقیقه م ...

نه عزیزم خراب نشدن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
سلام عزیزم، حالا مرکز ما میگه از زمانی که داروی انتقال شروع میشه اصلا نزدیکی نداشته باشید.

سلام عزیزم شما دوباره رفتی سونو چند هفته ای من امروز دوباره سونو دادم گفت هشت هفته یه روز در صورتی که باید هشت هفته پنج روز باشه خیلی نگران شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آها مرسی عزیزم ، چهارشنبه بالاخره نوبتم میشه ، گفتن از چهاردهم میره مرخصی تا شهریور یعنی بازم رفت یک ...

آره گلم کلا هر سال این موقع مرخصی میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
قربونت خوبم تو چطوری؟جنسیت نی نی ت مشخص شد؟من که شنبه هفته بعد غربالگری دارم

خوبم عزیزم منم فعلا خونه نشینم.همون ان تی گفت دختره تا برم غربالگری دوم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مرسی گلم انشاالله قسمت شما...گرید aسه روزه..۳تا انتقال دادم

ممنونم عزیزم انشالله 

قبلش هم کار خاصی انجام دادید مثل خراش و ....؟

کدوم مرکزید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برا همه بچه هایی ک مثبت شدن خیلی خوشحال شدم ان شاالله بارداری راحتی داشته باشین واسه ماها هم دعا ک ...

سلام عزیزم

امیدوارم انتظارت به سر بیاد و حسابی غافلگیر بشی

تاپیکت رو خوندم متوجه شدم عدد آپکات پایین بوده. چند بود؟ برای آپکا تجویز دکتر چی بود؟

من عدد آپکام ۱۰ بود ولی لنفوسیت تراپی نکردم چون کم کاری تیروئید دارم و دکترم هم به لنفوتراپی معتقد نبود سرم آی وی ای جی زدم. یکی از دوستان تاپیک هم عددش ده بود و فقط سرم زد و الان بارداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه عزیزم، نمی دونم چه سیکل برام در نظر گرفته، ال دی نمیخورم

اگر ال دی نداری پس حتما سیکلتون کوتاست 

استرادیول چی ؟

سلام عزیزم شما دوباره رفتی سونو چند هفته ای من امروز دوباره سونو دادم گفت هشت هفته یه روز در صورتی ک ...

سلام گلم، من امروز هشت هفته و سه روزم، فردا باید برم دکتر، نگران نباش عزیزم، اگه خدایی نکرده غیرعادی بود دکتر بهتون می گفت، انشاءالله که رشد وروجکتم خوبه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810