2777
2789

قبلا اگر کسی چنین حرفی میزد باهاش بحث می‌کردم و مسخره اش میکردم تو دلمم یا حتی جلوش راجبش میگفتم عقب افتاده، هزار ساله، تندرو،...

اما تو یکی دو سال اخیر فهمیدم این مسئله نه ربطی به دین و اعتقادات داره نه به تحصیلات و فرهنگ نه به خانواده و طرز تفکر نه به هیچی

با چشم خودم دیدم بارها و بارها تو آدمای مختلف و زوج های مختلف

زن و شوهر های که از شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام و اینا استفاده نمیکنن یا کم استفاده میکنن

خوشحال تر، خوشبخت تر، سالم تر از مایی که زیاد استفاده میکنیم هستن..

بچه های که کم تر از این چیزها استفاده میکنن 

مودب، باشخصیت، درس خون، آینده نگر، با درک و فهم تر از بچه‌های کوچیکی هستن که مدام گوشی دستشونه و تو اینستاگرام، یوتیوب اینان

جوانانی که استفاده نمیکنن یا کم فعالیت دارن 

کاری تر، سالم تر، بازم بگم مودب تر، باشخصیت تر ، آینده نگر تر ، از اونایی هستن که مدام استفاده میکنن و فعالیت دارن

احتمالا این تاپیک به خیلیا برخوره و قبول نکنن چون اکثراً الان بشدت تو شبکه‌های اجتماعی فعالن

اما حتی اونا که اینجورن ته قلبشان می‌دونن واقعیت اینه

خودتو آماده کن که بیان بخورنت

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگترین عیبش این هست مغز عادت میکنه به پردازش یک دقیقه ای و آستانه تحمل یادگیری رو میاره پایین

از نظر من تنها شیطان واقعی تو دنیای مدرن شبکه‌های مجازی بودن اگر یک خوبی دارن صدتا بدی همراهش هست

اکثرا یک خوبی رو میبینن اما صدتا تأثیر منفیش رو نه

این یعنی سیاست

از نظر من تنها شیطان واقعی تو دنیای مدرن شبکه‌های مجازی بودن اگر یک خوبی دارن صدتا بدی همراهش هستاکث ...

فرهنگ درست استفاده کردن از هر چیزی رو ما ایرونیا به چوخ دادیم که مقصر بیشترش چیزای دیگه اس که اینجا نمیشه گفت

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
2810