2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043707 بازدید | 684336 پست
به ما گفتن گرمی سری پیش به شوهرم گرمی دادم یک جنین داشتم این بار بهش اسپریژن و کیوتن وفولیک اسید این ...

من جنین فریزدارم.هیچی نمدونستم هیچی رعایت نکردیم.همینجوری رفتیم تخمک کشی .ولی خودم شیروتخم مرع زیادخوردم میوه های فصل زمستون هم خوردم.ولی شوهرم تغذیش مثل همیشه بود لبنیات اصلانخورد.یه دختردارم ان شالله خیره.شماهم که خونت علیظه میگن زالوبرا رقیق شدن خون خوبه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
عزیزم ببخشید من جواب میدم، به نظرم ابن سینا هم مرکز خوبیه برای تعیین جنسیت، مامان ماهک بار اول یه دو ...

ممنوم از لطفته که جوابمو دادی مرسی این دکتر رو هم بررسی میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من مام بودم  تعيين جنسيت انتقالم با نصر بود منفي شد فك ميكنم  تعيين جنسيت امارشون پاي ...

هانا جون اون یکی تاپیک ازت سوال کرده بودم جواب دادی ولی من ندیدم جوابتو چون بسته شده تاپیک .میشه اینجا بگی بغیر از مام کجارو قبول داری باتوجه به تحقیقاتت ؟ و اگر گروه تلگرام و واتس ام برای pgd دارید عضوم کنی لطفا

باشه ممنون عزیزم موفق باشی 

عزیزم اگر اینستاگرام داری پیج ماما دکتر نصر

Drnasrclinic

اینو سرچ کن میاره باهاش صحبت کن برات هماهنگیارو انجام میده و راهنماییت میکنه

چون جدیدا استوری گذاشته بود که میتونین تصویری ویزیت شین

حالا باهاش صحبت کن ببین چی بهت میگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام من روز 10 انتقال هستم. روز 8 با مدیکور ی تست زدم بعد از نیم ساعت ی هاله افتاد ک بزور دیده میشد. ...

به بههههه مبارکههه مامان خانمی😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
به بههههه مبارکههه مامان خانمی😍😍😍😍

فداتشم مرسیییی😍❤️

انشاالله ک واقعی باشه و تو ذوقم نخوره😅❤️

یکشنبه ازمایش دارم ولی دل تو دلم نیس میخوام شنبه برم ازمایش بدم❤️😅

منم عاشق دخترم اسمشم انتخاب کردم 😂😂😂 شوهرم تا میاد خونه میگه باران چطوره😂😂ولی خب واقعا اگرم پسر ...

آخ آخ مثل همیم ایشالله خدا باران رحمتشو شامل حالت کنه عزیزم.ندا یادم رفت از تو هم بپرسم ضربان قلب نی نی چقدر بود و اینکه تاریخ زایمانتو کی زد؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ممنونم شما باردارشدید انشالله؟ با تسه چندتا جنین تشکیل شد؟گریدشون خوب بود؟

عزیزم انتقال دادم هنوز آزمایش ندادم 

پانکچر اول سه تا تخمک که سه تا جنین دوتاشAبود 

دفعه دوم ۴تا تخمک که دو تا جنین ab شد

هانا جون اون یکی تاپیک ازت سوال کرده بودم جواب دادی ولی من ندیدم جوابتو چون بسته شده تاپیک .میشه این ...

عزيزم من  الان بجه ها انصاري پور ميرن دكتر خوبيهميخواي شماره ات رو خصوصي بده تا گروه أدت كنم از بجه ها بپرس

من جنین فریزدارم.هیچی نمدونستم هیچی رعایت نکردیم.همینجوری رفتیم تخمک کشی .ولی خودم شیروتخم مرع زیادخ ...

اره غلیظه هرچیم اسپرین میخورم هیچی جنیاتو نو اول تعیین جنسیت نکردن؟ چند تا دختر و پسر شد برایه شما کجا میرید

سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو داره زودی زود حاجتشو بده، برام دعا کنید که ان شاء الله مراحل بعدی رو به راحتی بگذرونم😭

2810