2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
ان شاالله خداحاجت دل همتونوبده منم آرامش برام ازهرچیزی مهمتره توشلوغیم استرس میگیرم همه چیزومیسپرم د ...

بله من با علیرضایی بودم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
با دید مثبت برو مطمئنم که نتیجه میگیری.ایشالله میای همینجا و بی بی مثبتتو میزاری و ما کلی ذوق میکنیم ...

ان شاءالله  ممنون عزیزم همه باهم بانتیجه ی مثبت اون  روز اشک خوشحالی بیادتوچشماتون نه اشک غم 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من با علیرضایی بودم

موفق باشین من باتمیزی ویزیت شدم احتمالاباخودش ادامه بدم نمیدونم حالااینجاخانومایی هستن که باهاش مثبت شدن یانه

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
کلی تخمک داشتم.روز هشتم بودم.سایز بین ۱۱ تا ۱۴ بودن.شکر خدا تخمکها متقارن بودن.امپول اچ ام جی رو دو ...

تخمکات که خوبن شکرخدا ایشالا جنین های خوبی برات تشکیل بشه و همین بار اول  انتقال نتیجه بگیری عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام من مام بودم  تعيين جنسيت انتقالم با نصر بود منفي شد فك ميكنم  تعيين جنسيت امارشون پاي ...

مرسی هانا جون بعد مام جای دیگه نرفتین؟ پس برای pgd کدوم مرکز یا دکتر خوبه؟

بله عزیزم ۱۷ تخمک ۱۵ جنین دوازده تا شو تعیین جنسیت کردم سه تا پسر داشت بهم نگفتن اول ۱۵ جنین دارم سه ...

خب مبارکه.خوبه سه تاشون پسره ان شالله انتقال بدی مثبتی.سه تاشونم برات بگیره الهییییی.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
بله عزیزم ۱۷ تخمک ۱۵ جنین دوازده تا شو تعیین جنسیت کردم سه تا پسر داشت بهم نگفتن اول ۱۵ جنین دارم سه ...

پروانه خانم شماکه تاحالاچندبارتخمک کشی کردی به نظرت تغذیه توجنسیت تاثیرداره؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
پروانه خانم شماکه تاحالاچندبارتخمک کشی کردی به نظرت تغذیه توجنسیت تاثیرداره؟

به ما گفتن گرمی سری پیش به شوهرم گرمی دادم یک جنین داشتم این بار بهش اسپریژن و کیوتن وفولیک اسید این بار شکر خدا خوب بود حالا میخوایی دو تاشو رعایت کن انشالله جنینت زیاد بشه ولی به نظرم کااااملا شانسیه

بدبختی اینه من نمیتونم بشینم خونه.البته شرایط 2قلو فرق داره احتمالا منم جای تو بودم دیگه سرکار نمیتو ...

منم عاشق دخترم اسمشم انتخاب کردم 😂😂😂 شوهرم تا میاد خونه میگه باران چطوره😂😂ولی خب واقعا اگرم پسر بشه اصلا اصلا اون لحظه برام فرقی نمیکنه یاد بدبختیا میفتم میگم هرچی باشه سالم باشه ولی خب ادم که نمیتونه خودشو گول بزنه 😁

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
مرسی هانا جون بعد مام جای دیگه نرفتین؟ پس برای pgd کدوم مرکز یا دکتر خوبه؟

عزیزم ببخشید من جواب میدم، به نظرم ابن سینا هم مرکز خوبیه برای تعیین جنسیت، مامان ماهک بار اول یه دونه جنین پسر انتقال داد و نگرفت، بار دوم دو تا پسر انتقال داد و یکیش خداروشکر گرفت، رز قرمز رنگ هم تعیین جنسیت بود ابن سینا بار اول با دکتر انصاری پور یه دونه پسر انتقال داد و خداروشکر مثبت شد، من تعریف دکتر انصاری پور رو تو ابن سینا رو زیاد شنیدم، ولی به نظرم همه اش خواست خداست که چی برامون بخواد، خودمم شیراز pgd برای تعیین سلامت جنین انجام دادم ولی خودشون تعیین جنسیت هم کرده بودن یه دونه پسر برام انتقال دادن و خداروشکر گرفت، انشاءالله شما هم خدا براتون بخواد و به زودی صاحب یه گل پسر سالم و صالح شی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810